♥ Dagens shopping ♥

Jag var ju och shoppade lite idag, som jag nämnde tidigare, och det klart jag ska visa vad det blev.

Det blev H&M för hela slanten den här gången.


Ett par kornblå jeansleggings blev det.


En svart, lite längre kofta (den ska vara svart, även om det inte ser ut så på bilden). Måste bara säga att den verkligen är jättemjuk och dyr var den inte heller, bara 99 kr.


Gillade den svarta koftan så mycket att jag köpte mig en svart också.


♥ Did you have a crush? ♥

Alla hade vi väl någon kändis som vi hade en liten crush på när vi var i tonåren. Men vem hade en crush på en fiktiv person, dvs någon som inte existerar utanför bioduken eller tv-rutan?

Jag hade en och det kanske är delvis därför som jag fortfarande älskar serien. Min "crusch" var Clark Kent i tv-serien Lois & Cark, som sändes under 90-talet.



Det var inte för att han var Superman utan bara Clark Kent och det var så jag ville att min framtida kille skulle vara. Stark, men känslig på samma gång och kärleksfull. Vem vill inte ha en kille som älskar dig lika mycket som Clark Kent älskar sin Lois Lane?



Vem var din crush?

♥ Måndagens shopping ♥

Här kommer då äntligen bilderna från shoppingen i måndags. Bättre sent än aldrig som man säger, haha!


En enkel svart klänning från Cubus (ja, den ska vara svart, även om det inte ser ut så på bilden.) Blir nog även snyggt med ett skärp till för att piffa till det hela med. 


Ett randigt linne från H&M.


Kornblått nagellack som kommer bli riktigt snyggt framåt hösten tror jag. Även det från H&M som ni kanske ser.

Shoppingen från idag kommer lite senare, så nu har ni något att se fram emot ;)

♥ Good morning! ♥

Uppe i ganska bra tid idag, trots att jag är ledig. Jag ska ju ner till stan idag, så tänkte vara där runt 11-tiden. Eftersom jag ska duscha nu på morgonen också, så blev det så att jag gick upp lite tidigare än jag kanske hade tänkt. Fast nu blev det ändå så att jag vaknade innan klockan ringde, haha.

Vad ska ni hitta på idag?


Bjuder på en bild på Akilles. Hittar ofta honom i badkaret.

♥ Dagens låt ♥

Idag har jag varit sjukt dålig på att blogga. Det blir lite så när man helt plötsligt går upp på heltid och man inte är van vid det. Riktigt trött blir man! Eller, blir jag, kanske jag ska säga.

Imorgon så ska jag ner till stan och kolla in rean lite där. Förhoppningsvis hittar jag något som jag kan visa upp här på bloggen sedan. Om inte så blir det shoppingen från tidigare som jag lovade att jag skulle visa idag. Men som sagt så är jag ordentligt trött. Det är till och med så att jag inte vågar lägga mig ner framför tv:n för då vet jag att jag kommer att somna. Garanterat!

Från början hade jag tänkt ha en ackustisk version av Goodbye my lover med James Blunt som dagens låt och denna imorgon, men nu hittade jag ingen bra version av den så fick bli Anna Bergendaghl idag istället.



♥ Mary Kay-sminkning ♥

Idag kom Jenna till mig och hade lite sminkklass för mig och syrran. Var riktigt trevligt! Har ju varit på det tidigare, men nu passade jag så klart på att prova något annat. Blev lite halvt kär i ögonskuggan jag testade och även läppglanset gillade jag.

Tyvärr är det så att jag glömde fota direkt, så läppglanset finns inte kvar på läpparna men skuggan ser ni i alla fall lite av. (Lånade före-bilden från förra gången)

Före


Efter

(Inte världens bästa bild, jag vet. Mycket snyggare i verkligheten! Tyvärr, var det allt jag kunde få fram idag när jag är rätt trött, haha)

♥ Fredag morgon ♥



God morgon allihopa. Uppe tidigt idag också och snart ska jag iväg till jobbet. Kort dag idag så det är rätt skönt. Jag ska även försöka sluta tidigare om det går, så att jag hinner hem i tid innan Jenna kommer. Jag och syrran ska bli visade lite smink från Mary Kay i eftermiddag. Ja, jag har ju redan fått prova på lite, men nu är det syrran som ska få prova lite. Jag med så klart, men allt blir ju inte nytt. Kommer med lite före- och efterbilder sedan också så klart.

Ja, just det, shoppingbilderna kommer idag också så håll utkik!


♥ Extremt lång dag ♥

Jag kan ärligt säga att jag aldrig trodde att den här dagen skulle ta slut. Det var en händelselös dag på jobbet och allt jag ville var att få gå hem.

På vägen hem gick jag förbi Maxi och handlade lite smågrejer som saknades. När jag kom hem blev det mat, diskning och ett avsnitt av Supernatural. En riktigt bra serie för övrigt! Rekommenderas.



Förresten så var jag och shoppade lite i måndags, så det kommer det lite bilder på imorgon tänkte jag. Bättre sent än aldrig, haha! Har beställt lite kläder också och det kommer det bilder på när det kommit och jag vet vad som passar.

♥ Dagens låt ♥

Den här låten gillade jag från första början och inte bara för att det är butterfly med i den ;)



♥ Home at last ♥

Då är jag hemma igen då. Äntligen! Den här dagen har varit riktigt lång, trodde aldrig att den skulle ta slut.



Lika lång lär den väl bli imorgon också då jag slutar samma tid som idag. På fredag däremot slutar jag tidigt och sedan är jag ledig helgen. Härligt! Hoppas det blir badväder.

Snart blir det en snabbdusch och efter det kanske jag slänger mig i sängen och ser en film. Egentligen skulle jag städa (dammsuga) när jag kom hem idag, men jag tar det imorgon istället. Då jag förmodligen är ännu tröttare, haha.


♥ God morgon ♥

Idag är jag uppe tidigt. Äckligt tidigt. Ska snart iväg till jobbet, men tänkte skriva ett litet inlägg innan jag drar.

Visst är det konstigt hur fel man har om vissa människor. Man får en bild av hur man tror att någon är, men sedan visar det sig att det inte alls var så. Och även om man vet att det förmodligen inte alls finns en naturlig förklaring till varför personen inte hört av sig, så kan man ändå inte låta bli att spekulera lite. Det kan ju ha hänt något, även om man innerst inne vet att det inte har det.

Nä, nu blev jag kanske lite väl djup för att vara så tidigt på morgonen. Nu är det bäst att jag ger mig iväg. ha en bra dag allihopa!


♥ Dagens låt ♥

Den här låten hörde jag för första gången på Sommarkrysset i lördags och jag gillar den faktiskt mer och mer.



♥ Dagens outfit ♥

Dagens outfit är lite ny-gammal kan man säga. Den här tunikan lade jag, efter många om och men, undan för cirka 2 månader eftersom den var för lite. Eller den gick på men magen var för stor, haha. Men nu kan jag alltså ha den igen. Helt otroligt att det gått så fort. Fattar fortfarande inte riktigt.

 

Tunika - Gina Tricot
Sammetsleggings - BikBok


♥ Handlingsplan - update ♥

Dags för en liten update av handlingsplanen igen.

Jag kan säga det att jag fick lite av en chock när jag såg siffrorna på vågen! Jag var helt säker på att jag hade gått upp eftersom det var så mycket slarv förra veckan, med kalas osv. Men det visade sig att jag gått ner och som om inte det var nog så hade jag gått ner mer än jag gjort tidigare veckor!

Nu är det inte långt alls till mitt delmål och det ska bli riktigt skönt att få färga håret. Var ett tag sedan nu, haha. Kan hända att jag unnar mig ett besök hos frissan också för mitt hår är i stort behov av en klippning. Fast jag ska nog ta och prova med inpackning först.



Som sagt har det blivit en del slarv förra veckan, men ny vecka nu och nya tag!

♥ I'm bad ♥

Ja, på att skriva nya inlägg alltså. Jag verkar inte vara helt ur bloggsvackan än, men det kommer säkert!

Precis som jag sa förut så blev det en slappardag. Blev lite suttit vid datorn, läst en bok och nu blir det nog en film innan jag kryper i säng.

Jag tänker inte ens skriva vad boken heter för det är ändå ingen som vet vad det är för någon, haha. Jag kan i alla fall säga det att det är en kärlekshistoria. Får man inte kärlek, så får man läsa om det istället!



Filmen jag ska se blir nog The Hangover. Har sett den förut men jag behöver se en komedi känner jag så då kanske den passar bra. Har ni något bra tips på en riktigt rolig film?



♥ Måndag ♥

Egentligen så skulle det ha kommit en uppdatering om handlingsplanen idag, men jag kom på att det var måndag när jag redan hade ätit. Därför kommer den imorgon istället.



Idag blir det en riktig slappardag, för det gäller ju att passa på innan jobbet börjar på onsdag igen. Tänkte faktiskt sätta mig med en bok, men först blir det lite mat. Fick med mig en färdiggrillad kylingfilé igår, så det blir kycklingsallad idag. Det är lagom att äta eftersom jag inte har någon matlust alls just nu på grund av magkatarren. men nu har jag påbörjat en kur så det ska nog snart ordna upp sig!

Just nu har jag en orolig klump i magen eftersom jag sitter och väntar att lönespecifikationen ska komma. Vet inte hur mycket jag kommer att få eller om det kommer att bli pengar över till mat den kommande månaden. Jobbigt när det blir en sådan skarv mellan studiemedel och lön!


♥ Kalas ♥

I lördags var jag på 18-års kalas. Det var min kusin Alexandra som hade fyllt år. Dessa skyltar var uppsatta över hela Mölltorp, haha:



Vi blev bjudna på smörgåstårta som var riktigt mumsigt. Inte så ofta man äter det, så då är det ju extra gott. Hemmagjord var den också och det är ju godare än de man köper. Tycker jag i alla fall!


Alex öppnar paketet som är från oss allihopa.

♥ Timoteij ♥

Berättade ju i det förra inlägget att jag var på allsång i fredags och nu hittade jag faktiskt ett klipp på youtube. Tyvärr är inte kvalitén den bästa, men det är något i alla fall.



♥ Allsång ♥

Har inte blivit så mycket skrivet under helgen eftersom jag har varit hos mina föräldrar och att Isabelle (en kompis) följde med. Därför kommer det nu under kvällen lite uppdateringar om helgen.

I fredags var jag, syrran, mamma och Isabelle i Karlsborg och gick på allsång. Gäst var Timoteij.


Allsångsledaren Marie Arturén


Timoteij







Det hade varit lite kul om man hade haft en videoklipp också, men eftersom jag fotade så gick det tyvärr inte.


♥ Dagens outfit ♥

Idag har jag varit på 18-års kalas. Det är min kusin Alexandra som fyllt år (i torsdags). Det här valde jag att ha på mig när jag gick dit. Skorna jag har på mig köpte jag igår. Lagom klack tycker jag som man kan ha även till vardags om man vill.




(Lite fläckig spegel, men det får ni stå ut med...)

Klänning - H&M
Lackleggings - BikBok
Skor - Din Sko


♥ Dagens låt ♥

Det är min favorit bland alla Disney-filmer och även den här låten är favorit bland alla låtar.

Vad har ni för favorit-film och vilken låt gillar ni mest från Disney?



♥ Godmorgon ♥

God morgon, god morgon, jag hör fåglar sjunga glatt, god morgon, god morgon i kör... (ni vet låten från Hajk som gick om somrarna när man var liten)

Idag ska jag med mamma runt till olika affärer och efter det ska jag med Isabelle ner till stan. Hon ville att jag skulle följa med som sällskap. När vi är klara där så ska både hon och jag följa med mamma till Mölltorp. Förhoppningsvis så blir det någorlunda fint väder så att vi kan åka iväg och bada i Vätterna, antingen Hammarn i brevik eller i Karlsborg. 

Ikväll är det allsång i Karlsborg. Den här gången är Timoteij där. Vore lite kul att gå på, får se vad Isabelle säger om det.


♥ What to do? ♥

Just nu är jag riktigt rastlös och även uttråkad! Finns verkligen ingenting att göra. Inget som är roligt i alla fall.



Är lite kattvakt just nu åt en kompis. Har hänt lite där, men mer än så säger jag inte. I alla fall så ska katten bo hos mig ett litet tag och hon har tagit plats under badkaret. Hon kommer fram förr eller senare, om inte annat än för att äta.

Akilles är lite misstänksam så klart för det är ju hans hem som hon invaderar. Ska till Mölltorp i helgen så då får kissen också följa med och då ska jag passa på att låna med mig en kattlåda hem så att hon får en egen. Tänkte det att de skulle få vara åtskilda när jag inte är hemma och även på natten så att jag kan sova i lugn och ro.

Jag ska väl försöka komma på något att göra här, men som sagt vet inte vad.

Finns det något mer frustrerande än att inte ha något att göra?


♥ A lot of tears ♥

Nu har jag suttit och kollat på två snyft-filmer på raken. Ser ungefär ut som om jag gråtit en hel vecka... Känner mig ganska tom nu efter allt gråtande, samtidigt som det gör ont i själen på något visst. Kanske lever mig in för mycket i filmer ibland.

Först ut var filmen jag nämnde tidigare, The last song med bland annat Miley Cyrus. Tårarna rann en hel del kan jag säga. Helt klart sevärd!



Film nummer två var Allt för min syster. Den grät jag till nästan från början till slut, det trots att jag sett den förut. Det griper verkligen tag i en och det går inte att sluta gråta. Det gör verkligen ont i en på något vis och den lämnar kvar en känsla efteråt som är svår att skaka av sig. En känsla av tomhet, värk och utmattning av alla tårar. Har ni inte sett den, så gör det!



♥ En lång dag ♥

Idag har jag jobbat lite och när jag slutat så gick jag till S en stund. Vi pratade lite och satt på hennes balkong och åt vattenmelon.

När jag gick hem så mötte jag Isabelle på vägen, så jag följde med henne hem en stund.

Blir inte så mycket skrivet idag, jag vet, men jag har verkligen inte ork till något. Känner mig mer död än levande idag. Blev inte så mycket sovit i natt och sen värmen på det. Ingen bra kombination!

Nu tänkte jag faktiskt ta och titta lite på film. The last song, närmare bestämt. Jag återkommer senare med ett litet omdömme om filmen.


♥ Handlingsplan - update ♥

Dags för lite update igen angående handlingsplanen

I veckan som gått har det varit en del slarv med allt egentligen, så jag var helt säker på att jag hade gått upp. Men gissa om jag hade fel. Jag hade faktiskt gått ner!

Jag gjorde dessutom en rolig upptäckt i dag. Mina shorts som jag tidigare var tvungen att hålla in magen för att kunna knäppa, glipar faktiskt lite nu. Jag börjar dessutom märka en del på midjan. Den är inte riktigt så rak som tidigare utan börjar gå in som den gjorde innan jag gick upp de 12 kilona. Tänk då vad som skulle hända om jag faktiskt kunde träna!

Jag tror att mycket har att göra med att jag faktiskt går så pass mycket nu. Det är inte bara det att jag går till och från jobbet (som tar ca 1 h och 10 min min sammanlagt) utan jag går ju även en hel del på jobbet.

Känns riktigt skönt i alla fall att jag börjar märka på kläder för det är ju där man verkligen kan se att man gått ner. Det andra är bara kilon och centimetrar även om det ger ett visst hum det också.


(Nej, det är INTE jag på bilden :P)

♥ Dagens outfit ♥

Idag är det hyfsat sommarvärme, så därför få det nog allt bli barbent.

 

Linne (nytt) - Lager 157
Shorts - H&M

(Förresten, är det bara jag som tycker att det är svårt att matcha brunt?)


♥ Something you didn't know ♥

Jag tänkte dela med mig av något ni inte visste om mig. Kanske ingen big deal, men ändå!

Jag älskar att sjunga!



Jag går ofta omkring och sjunger hemma, det vill säga när jag är ensam. Det går bara inte att sjunga när det folk hemma eller hör. Så fort någon är i närheten så är det som att trycka på off-knappen eller på mute. Det går bara inte! Inte ett ljud kommer ut. Med ett undantag! Så fort jag druckit lite alkohol så går det hur bra som helst att sjunga när någon hör, det är som att den spärren släpper helt.

Är det någon som känner igen sig?

♥ Dagens låt ♥

God morgon! För en gångs skull är jag uppe tid när jag ska jobba kväll. Jag måste verkligen få ordning på dey här med sömnen, men det är så himla svårt! Det är inte svårt att somna utan det är att komma i säng i tid. Är det någon som har något bra tips?



♥ Måndag ♥

I natt blev det inte mycket sömn kan jag säga! Det var för mycket tankar som snurrade omkring, så idag är jag rätt trött om man säger så. Har jobbat nu under dagen och nu tänkte jag ta och äta lite och kanske sätta på en film. Bara ta det lugnt med andra ord!

Blir nog inget jobbande med boken idag för jag börjar få lite smått huvudvärk så då brukar det bli värre om jag sitter vid datorn.

Nä, det är väl bäst att jag kilar iväg då. Skriver mer lite senare, då huvudvärken förhoppningsvis är borta.


♥ Söndag ♥

Då är snart den här veckan över. De här senaste veckorna har gått jättesnabbt tycker jag. Känns inte som att det var alls längesen som jag började jobba men det har redan gått 3 veckor. Helt sjukt!

Blev en del jobb med boken under dagen och jag funderade först på att fortsätta en stund under kvällen, men jag har inte riktigt bestämt mig än. Är rätt sugen på att bara slänga mig i sängen och titta på någon bra film. Fast risken finns att jag somnar! Nej, men jag tror nog att jag tar ett par dikter i alla fall innan det blir tal om film.

Blir det inget mer inlägg ikväll så vet ni att jag somnat, haha.


♥ Skriva ♥

Idag ska det jobbas lite, fast det blir hemma. Ska sitta och jobba lite på boken tänkte jag. Det är fortfarande en del kvar att göra och ska jag få klart den till januari så är det bäst att sätta igång.

Det jag håller på med just nu är att gå igenom allihopa igen och göra lite ändringar om det behövs. När det väl är klart så ska jag gå igenom översättningen igen och ändra där också.

Efter det så ska jag skriva ut allting eller så blir det att jag skriver följebrevet först. När boken väl är utskriven så ska det göras två kopier (eftersom jag ska skicka till tre olika förlag) och sedan är det bara att skicka iväg.

Vad det lät mycket nu när jag skrev ner allt som jag har kvar att göra. Men jag tror att om jag gör lite varje dag så hinner jag med allt.



♥ Dagens låt ♥

Just nu är jag riktigt trött, men jag tänkte ändå lägga upp dagens låt innan jag kryper i säng (med betoning på kryper!).

Den här låten tänkte jag faktiskt dedikera till en kompis som har det jobbigt just nu ♥



♥ En rolig eftermiddag ♥

Nu ska jag berätta lite om vad jag gjorde nu i eftermiddags. Var riktigt roligt kan jag säga!

Jag var på en Mary Kay-sminkklass där jag fick prova lite foundation, concealer, ögonbrynspenna, eyeliner, ögonskugga, mascara, rouge, puder och läppglans. men innan det var det rengöring och ansiktskräm så klart.

Som sagt, så var det väldigt roligt och jag rekommenderar varmt Mary Kays produkter.

Självklart så tog jag före och efterbilder så att ni får se resultatet!

FÖRE:


EFTER:


(sorry, för de röda ögonen, orkade inte redigera.)

♥ Dagens outfit ♥

Nu ska jag snart iväg på en grej, vad det är får ni veta senare. Men riktigt roligt ska det bli i alla fall!

Dagens outfit är en ny klänning faktiskt. Har även en enfärgad, men den får ni se en annan gång.

 

Klänning - H&M (kostade bara 50 kr på rean)
Strumpbyxor (lite tjockare) - Lindex
Skor - Skopunkten



♥ I'm back! ♥

Nu så är bloggpausen slut. Jag har äntligen fått lite ny energi till att blogga och jag har flera inlägg på gång. Bland annat så kommer dagens outfit upp här lite senare.

Tills dess så ska jag svara på lite kommentarer.

♥ Handlingsplan - update ♥

Jag har fortfarande lite bloggpaus, men tänkte komma med en liten update om hur det går med handlingsplanen. Vet inte hur länge till pausen kommer att vara, men det känns som att lusten att blogga börjar komma tillbaka nu så det dröjer nog inte så länge till!

Det går framåt faktiskt med handlingsplanen. Trots lite slarv med vissa saker så går det ändå framåt. Något som jag har blivit riktigt duktig på är att dricka mycket vatten. Så duktig att jag faktiskt börjar dricka lite mer än en liter om dagen, så börjat få in en bra rutin där. Sover oftast mina timmar, men det är fortfarande lika svårt att komma i säng på kvällarna. Förmodligen på grund av att det är ljust så länge, men även värmen spelar så klart in att det är svårt att sova.

Promenad blir det automatiskt nästan varje dag eftersom jag måste gå till jobbet. Jag kan förresten börja träna i september så då blir det mer än bara promenader. Tänkte faktiskt skaffa mig ett gymkort till och med!

Med läsken går det bra. Håller mig nästan alltid till bara en dag i veckan. Sötsaker är det värre med eftersom det är varmt och glasstider. Men jag är i alla fall lite nyttigare och köper mig en isglass iställlet som innehåller mindre kalorier.

Jag skulle ju inte nämna vikt eller mått förrens senare, men jag kan säga så mycket som att det går åt rätt håll!


♥ En paus ♥

Jag känner att bloggen blivit lite tråkig på sista tiden och sämre update har det blivit också (även om jag uppdaterat varje dag). Därför så tänkte jag faktiskt göra en liten paus i bloggandet ett tag för att hitta tillbaka lite.

Nya inlägg kommer att komma även under pausen men bara då jag känner att jag verkligen har något att skriva om. Som det känns nu så kommer pausen vara i minst en vecka, kanske längre.

MEN... jag kommer att kika in här då och då och svara på eventuella kommentarer!


♥ Dagens outfit ♥

Idag provade jag faktiskt mig på en liten ny frisyr. Men vet inte om jag tyckte att jag passar så jättebra i den (även om det ser snyggare ut i verkligheten), men det är kul med en förändring ibland. Vad tycker ni?

 

Top - Ullared
Jeans - Lindex


♥ Dagens låt ♥

Den här låten blev jag påmind om idag. Riktigt bra är den tycker jag.



♥ Handlingsplanen - update ♥

Den här veckan har gått ganska bra med handlingsplanen faktiskt, med tanke på omständigheterna. Dvs att jag är sjuk. Blir av något anledning alltid lite extra onyttigt som åker ner, som till exempel glass för den onda halsen. Är fortfarande väldigt förkyld, men idag blir det ingen mer läsk och det enda onyttiga som det kommer att bli är glassen som är kvar. That's it!

Det jag har varit riktigt duktig med den här veckan är faktiskt att jag druckit den liter vatten som är bestämt. Promenaderna har det ju blivit dåligt med nu i slutet av veckan, men innan det så har det ju blivit till och från jobbet. Avslappningen har det också slarvats med, men idag MÅSTE komma ihåg att göra det! Jag vet ju hur mycket bättre jag mår när jag gör den.


♥ Dagens låt ♥

Dags för dagens låt igen då.



♥ En gåta ♥

Hur vet man att Akilles har varit i badkaret?



Svar:
Jo, det finns efterlämnade leksaker och en massa katthår!

♥ Sjuk ♥

Usch, hatar att vara sjuk! Fast vem gör inte det? Jag blir så himla uttråkad lätt också, även om jag gör samma saker jag ibland gör även när jag inte är sjuk. Men det beror väl på att jag vet att jag inte orkar annat. Jag vet inte hur det är med er, men jag kommer alltid på en massa roliga saker jag vill göra då men som jag inte orkar.

Funderar på om jag ska släpa mig till maxi lite senare och köpa mig en tidning för att fördriva tiden lite. Jag känner att jag behöver göra något för är så himla rastlös. Det riktigt kryper i mig!


♥ Dagens låt ♥

Den här låten gillade jag redan första gången jag hörde den. (Spola fram till ca 2 min om ni inte vill se det lång introt innan låten börjar.)




♥ Bli testpilot? ♥

Just nu är jag med och tävlar om att bli testpilot för SatinPerfect en epilator för Philips.

 

♥ Ledig! ♥

Idag är jag ledig. Yey! Eller förresten så är jag ledig resten av veckan. Så himla skönt, trots att jag blivit förkyld. Halsen är lite bättre idag, men jag har inte använt den så mycket än så det kanske kommer. Däremot är jag hesare idag, låter som jag precis stigit upp ur sängen. Sexigt va, haha?

Idag ska jag föröska få lite gjort hemma. Plocka iordning lite på alla kläder som ligger överallt. Det är inte så illa som det låter. Det är nämligen sådant som ska ut på Tradera. Appropå Tradera så har jag fått ena skärpet sålt så ska iväg och posta det idag. Men förutom det så blir det en dag hemma. Faktiskt funderade jag på att stänga av datorn så att jag inte fastnar vid den när jag städar idag. Men sedan kom jag på att jag har all min musik på datorn. Typsikt!

Vad ska ni göra idag?

♥ Dagens låt ♥

En låt av tjejen som gav oss Drip Drop i årets ESC. Riktigt bra skiva kan tillägga!




♥ Hemma ♥

Idag slutade jag tidigt, vilket var riktigt skönt eftersom jag känner mig lite hängig. Kurerar mig för fullt och hoppas på det bästa!

Annars så händer nog inte så mycket mer än att jag ska ta itu med lite av disken och plocka iordning lite här hemma. Det känns som att jag borde passa på att göra det idag för jag vet ju aldrig hur jag mår i morgon. Tänkte att jag skulle få upp ett litet videoinlägg i helgen också, i form av en rundtur i min lägenhet. Kanske vore kul att se hur jag bor?

Nä, det är väl dags att jag sätter igång med diskandet då så jag hinner gå till affären också innan jag ska börja med maten.


♥ Ont i halsen ♥

Usch, vad ont i halsen jag har! Det började redan igår på jobbet och det är inte lite ont i halsen jag har heller. Varje gång jag sväljer är det en pina och det gör även ont när jag inte sväljer. Håller på och kurerar mig nu, så hoppas att jag kan lyckas hålla borta en eventuell förkylning. Jag har verkligen inte tid att vara sjuk just nu. Ingen lust heller, men vem har det?!

Nu ska jag fixa iordning mig, så jag är redo att dra till jobbet. Sista dagen den här vecka. Ska bli riktigt skönt med långledigt över helgen!


RSS 2.0