♥ More ♥"If you really want more, scream it out louder. If you on the floor, bring out the fire. And light it up, take it up higher. Gonna push it to the limit, give it more."


♥ Bättre idag ♥

Blev hemma idag också, men har i alla fall blivit bättre så jag är rätt säker på att jag kan gå till praktiken imorgon. Skönt när tabletterna gav så snabb förbättring även om det kommer ta ett tag innan jag kan sluta med dem igen. Hatar verkligen magkatarr!

♥ Hello again ♥

Ursäkta för den dåliga updaten den här veckan. Jag var helt slut igår när jag kom hem efter praktik och träning så jag orkade helt enkelt inte.

Idag har jag tyvärr varit hemma eftersom jag mått kasst, om jag ska vara ärlig. Mådde så illa i morse så jag var lite orolig för att det var maginfluensa på gång.Som tur var så visade det sig senare att det "bara" är magkatarren som krånglar igen. Förhoppningsvis har medicinen hjälpt så pass mycket tills imorgon att jag slipper vara hemma en dag till. Ingen bra början med att behöva vara hemma andra dagen...

♥ Written in the stars ♥"I needed a change . When we ate we never took cause we needed a change. I needed a break. For a sec I even gave up believing and praying. I even done the legal stuff and was leaded astray."


♥ Down ♥

Har inte riktigt orkat eller haft tid att blogga idag. Jag är superstressad, även om det är bättre efter avslappningen, och jag har varken ork eller lust med något. Vet inte varför jag känner det så. Kanske för att jag är så stressad? Imorgon börjar praktiken men den ser jag inte heller fram emot särskilt mycket, trots att jag trivs så bra där. Känns lite som att jag inte vet någonting just nu.


♥ Pink ♥

Återigen har jag lekt lite i LooksBuilder. Finns så mycket roligt man kan göra!

Orginalet:


Omgjord i LooksBuilder:

Använt i programmet: Special effect - focus left cool

♥ Empire state of mind ♥

Just den här låten inleder stretchen på Body balance-passen. Det är inte om att jag längtar lite efter ett pass när jag hör den!"In New York. Concrete jungle where dreams are made of, there's nothing you can't do. Now you're in New York. These streets will make you feel brand new, the lights will inspire you. Let's hear it for New York, New York, New York."


♥ Ofrivilligt lång sovmorgon ♥

I morse blev jag väckt av en hungrig Akilles runt åtta-tiden. Var bara att ta sig upp och ge honom mat, men gick och lade mig igen. Tanken var att sova en timme till bara. Nästa gång vaknade av att Akilles stod bredvid mig i sängen och stirrade ut mig. Han tyckte att det var dags att gå upp. Inte så konstigt när jag inser att klockan är 11.01! Uppenbarligen behövde jag sova ut efter den stressiga veckan som varit i skolan, så samtidigt så var det skönt men lite väl länge blev det.


♥ Firework ♥"Do you ever feel already buried deep? Six feet under screams but no one seems to hear a thing. Do you know that there's still a chance for you? 'Cause there's a spark in you?"


♥ Let's Dance-final ♥

Snart avgörs det. Andersson mot Andersson. Jessica mot Frank. Om cirka 3 timmar så vet vi vem som tog hem dansskon i årets Let's Dance.Jag håller mest på Jessica i finalen, även om båda är duktiga så klart, men jag tycker att Jessica har gjort störst framsteg.

Vem tycker ni ska vinna Let's Dance?

♥ Våffeldagen! ♥

Ni har väl inte missat att det är våffeldagen idag?Det var någon som gjorde våfflor i skolan idag så det doftade i hela byggnaden. Det var ju inte konstigt att man blev sugen! Och eftersom det bara är våffeldagen en dag om året var jag ju tvungen att fixa det när jag kom hem.

Jag brukar äta våfflorna med vaniljglass och sylt eller bär (beroende på vad jag har hemma). Det brukar även blir någon våffla med bara socker på.

Har ni ätit några våfflor idag? Vad brukar ni ha på?

♥ Fredag ♥

Ska strax iväg till skolan för den sista dagen innan praktiken börjar på måndag. Direkt på morgonen så är det prov i praktisk marknadsföring. Det provet som var i onsdags gick för övrigt bra, så min känsla var rätt :)

Nu måste jag iväg. Ha en bra dag!


Foto: Jag - Cannon IXUS 95
Motiv: Björk och blå himmel

♥ Tapeter ♥

Jag är riktigt sugen på att få upp någon snygg tapet hemma. Det kan ju förändra ett rum totalt. Kikade runt lite på Rustas hemsida (de har faktiskt en del snygga) och hittade några. En del kanske inte riktigt passar hemma hos mig, men rätt coola ändå.


Denna tror jag skulle passa jättebra i mitt "sovrum"/sovalkov. Lila så klart!


Den här bilden gör tapeten tyvärr ingen rättvisa alls. Har sett den uppsatt i butiken här i Skövde och den är så snygg!


Denna tror jag skulle vara rätt häftig om man hade den i ett arbetsrum som fondvägg.


Tror att det skulle vara snyggt om man hade en säng utan huvudända och då tapetsera endast där. Ser snyggt ut i mitt huvud i alla fall, haha.


♥ One down, one to go ♥

Skönt att ha ett av två prov avklarade den här veckan. Det kändes faktiskt förvånandsvärt bra efter bokföringsprovet idag. Så bra att jag nästan börjar fundera på om jag missuppfattat allting, haha. Hur som helst kändes det bra!

Nu sitter jag och förbereder mig inför provet i praktisk marknadsföring på fredag. Känns lite stressat att jag ska hinna med att skriva ner det viktiga från tre kapitel plus plugga in på bara två dagar. Hade egentligen behövt en dag till men jag kan bara koncentrera mig på ett prov i taget. Blir för mycket att hålla reda på annars.

Förresten så kan jag tala om att provet i näthandel, som jag hade i fredags, gick riktigt bra. Fast det är inte annat än att man blir lite sur när man får ett poäng ifrån högsta betyg...

Nåja, nu måste jag i alla fall återgå till att plugga in om exponering.

♥ Off to the gym ♥

Äntligen dags för ett pass på gymmet! Bortsett från minipasset i vardgagsrummet i söndags så är det över en vecka sedan jag tränade. Det har varit så sjukt mycket i skolan, plus handen och nacken som inte varit i form. Men nu så! Är ju tisdag vilket betyder Body Balance.Tänkte även dra ner lite tidigare och även köra lite maskiner.


♥ Dance alone ♥"I'll dance alone, keep the music playin' on on and on. I'll dance alone, I can do it on my own yeah yeah yeah. I don't need you tonight got the girls on my side and now be having the time of my life. So (wow) keep the music playin' on. I'll dance alone."

♥ LooksBuilder ♥

Tog en paus från pluggandet (som jag inte fattar mycket av) så blev det lite lekande med bilder i LooksBuilder. Lyckades göra om Akilles till en riktig djävulskatt på en bild.

Orginalet:


Omgjorda i Looksbuilder:
Vill ni att jag ska börja skriva vilka funktioner jag använder mig av i LooksBuilder?


♥ Självstudier ♥

Plugga hemma är det som gäller idag. Kommer att ha fullt upp hela dagen. Det ska pluggas bokföring inför provet imorgon, i pauserna ska det städas det som inte hanns med i söndags och till eftermiddag ska jag dra ner till gymmet för ett pass Body Balance. Ska bli riktigt skönt att äntligen hinna med lite träning igen!

Jag ska försöka hinna med lite mer bloggande under dagen. Hoppas jag i alla fall! Tanken är att det ska komma lite träningstips.Kan tillägga att det blåser ordentligt idag också...

♥ Thinking ♥

Sitter och funderar på om man kanske ska krypa i säng snart. Fast jag är inte ett dugg trött, så blir nog svårt. Dessutom så har jag lite ont i magen, men som tur var så hittade jag en tablett. Får nog helt enkelt bli så att jag tar den och sedan kryper ner i sängen med datorn och ser på ett avsnitt av någon serie. Förhoppningsvis har tabletten gjort sitt så att jag kan sova sedan!

Sov så gott allihopa!


(Bilden togs när jag var sjuk i höstas :P)

♥ Höst? ♥

Shit, vilket blåser idag! När jag gick hem från skolan så kom det rejäla kastvindar som grep tag i mig. Kan säga att jag fick med ett gratis träningspass på köpet!

Nu blåser det faktiskt ännu mer. Visste man inte bättre så kunde man tro att det var höst och inte snart vår. Man riktigt hör hur det viner utanför fönstret.

Hur har ni det hos er? Blåser det?

♥ Plugga, all day long ♥

Måndag igen då och en upptagen vecka framför mig. Två prov som det ska pluggas till, ett på onsdag och ett på fredag. Någonstans så ska jag även få in lite träning hade jag tänkt. Det blir till att plugga på som tusan imorgon när det är självstudier hela dagen, så att jag komma iväg på Bodybalance till kvällen sedan.

Idag blir det pluggande resten av dagen, varvar med avkoppling. Det är helt klart det bästa sättet att plugga på tycker jag! Genom att göra något avslappnande emellan så får hjärnan en chans att vila från lärandet.


♥ Dagens låt ♥

Ny bra låt från Nicole Scherzinger."You can't touch me now, there's no feeling left. If you think I'm coming back, don't hold your breath. What you did to me, boy I can't forget. If you think I'm coming back, don't hold your breath."

♥ All in a day ♥

Jag har fått mycket gjort idag faktiskt. Nästan allt blev gjort på min lista som jag skrev idag. Inte illa för att vara mig! Det enda som faktiskt är kvar är själva städningen. Kan hända att jag hinner med lite imorgon mellan pluggandet. Som en lite paus liksom.

Träning hann jag faktiskt med också. Eller ja, jag tvingade mig själv att göra det, haha. Det blev ett någorlunda pass Bodybalance i vardagsrummet. Någorlunda menar jag eftersom jag kanske kom ihåg cirka hälften av övningarna som brukar köras på gymmet. Men bättre än ingenting alls!Nu blir det faktiskt duschen nästa! Bäst innan Solsidan börjar.

♥ Sommarbild ♥

Riktigt härligt väder idag, trots att att det blåser lite kalla vindar. Nu känns det i alla fall som att våren är på gång på allvar. Hörde faktiskt lite fågelkvitter idag också. Första gången i år. Ja, i alla fall som jag var medveten om det. Nu känns inte sommaren så värst långt borta. Här kommer en liten sommarbild som jag tog förra sommaren. Längtar!


Foto: Jag
Motiv: En lite pöl i utkanten av stan

♥ To do-list ♥

Idag har jag massor som ska hinnas med eftersom jag segade så igår. Det är ju jag själv som straffas, så får skylla mig själv!


♥ Plugga ♥

Jag har faktiskt fått en del gjort idag, trots allt. Har hunnit att skriva från ett av tre kapitel inför provet på onsdag. Rätt bra ändå med tanke på den stukade handen. De resterande två ska avverkas imorgon, så att det bara är att läsa på sedan på måndag och tisdag. Som vanligt har jag ångest inför ett prov i Småföretagande, men för hoppningsvis så fixar jag även detta!


♥ Sunny, sunny day ♥

Härligt när solen skiner. Man blir genast på bättre humör och lägg på lite bra musik på det så blir det ännu bättre! Blev en kort promenad till affären förut så lite har jag allt fått njuta av vädret. Resten av dagen ska gå åt till att städa och plugga har jag tänkt. Men nu blir det mat!

Har ni också sol hos er?


♥ Träd som står i blom ♥

Tänk när det ser ut så här i träden... Längtar!


♥ Semi-final i Let's Dance ♥

Bara tre par kvar nu i Let's Dance och ikväll slåss de om de två finalplatserna. Jag håller på Jessica Andersson. Hon är helt klart den som gjort störst framsteg.

Vem håller ni på?


♥ The way I want it ♥

Varje gång någon nära försvinner från den här jorden så väcker det alltid funderingar. Funderingar hur jag själv vill ha det när det är min tur. Det var något jag funderade över redan när jag var 15 år och min morfar hastigt dog i en olycka. Många kanske tycker det är tidigt, men man vet ju aldrig när livet tar slut och då är det viktigt för andra att veta hur man vill ha det.

Min främsta önskan är att bli kremerad, det har det alltid varit. Helst skulle vilja ha en vit kista med rosor ovanpå. När det gäller musiken så har jag tre  stycken. Den första, som jag alltid sagt, att den ska spelas på min begravning, är One Sweet Day med Mariah Carey och Boyz II Men.

Vet ni hur ni vill ha det?


"Sorry, I've never told you, all I wanted to say. And now it's too late to hold you 'cause you've flown away. So far away. Never had I imagined living without your smile. Feelin' and knowing you, hear me. It keeps me alive, alive. And I know you're shining down on me from Heaven like so many friends we've lost along the way. And I know eventually we'll be together, one sweet day. Eventually I'll see you in Heaven."

Den engelska versionen...

"I've heard there was a secret chord. That David played, and it pleased the Lord. But you don't really care for music, do you? It goes like this: the fourth, the fifth. The minor fall, the major lift. The baffled king composing Hallelujah. Hallelujah. Hallelujah. Hallelujah. Hallelujah"

...eller den svenska versionen

"Det finns en sång som säger allt. Som värmer när det blåser kallt, som lockar dej att gråta eller jubla. Den har nånting som griper tag och leder dig från natt till dag. Och plötsligt vill du sjunga hallelujah. Hallelujah, hallelujah, hallelujah, hallelujah."


"A beautiful and blinding morning, the world outside begins to breathe. See clouds arriving without warning. I need you here to shelter me. And I know that only time will tell us how to carry on without each other."

♥ White day ♥

Jag kan säga att jag fick lite av en chock när jag tittade genom köksfönstret i morse. Snö! What the fuck, var min första tanke. Jag skojar inte, det var verkligen vad jag tänkte. Eller rättare sagt så sa jag det rakt ut med en uppgiven min, haha. Nu när äntligen den värsta slasken var borta så kommer det ny snö, vilket så klart resulterar i mer slask. What a nightmare!

Jag vill ha vår!


Foto: Jag
Motiv: Tussilago

♥ Pain ♥

I morses vaknade jag med en lätt värk i nacken efter att förmodligen legat konstigt under natten. Under dagen så har det bara blivit värre och värre och nu kan jag knappt vrida på huvudet utan att det gör ont. Usch, ogilla nackspärr!Typiskt att det ska hända ännu en sak som hindrar mig från träningen! 

♥ Tips för att skapa motivation ♥

Jag tänkte dela med mig av ett tips på hur jag håller uppe motivationen när det gäller mitt mål att gå ner i vikt. Detta kanske inte funkar för alla men helt klart värt ett försök. Jag har satt upp en gammal bild på mig själv på kylskåpet som jag ser varje gång jag går dit. Det ger en extra tankeställare innan man stoppar i sig något onödigt. Har även satt upp en bild med bikinis eftersom mitt mål är att komma i en till sommaren.

(Bilden är tagen när jag gick ur 9:an, 1999)


Tänk när man var så här smal...
♥ I love shoes ♥

Var ute och kikade lite på H&M's hemsida och hittade en del fina skor som gärna får flytta in i min garderob.

 

  

♥ Dagens låt ♥

Den här låten upptäckte jag när jag var inne på en blogg. Gillade den så mycket att jag letade upp artisten på Spotify. Visade sig att hon hade gett ut en hel platta som verkar riktigt bra!"Ohh baby baby, though I tried I just can't adjust. Ohh boy, what happened to us, happened to us? Thought that I could get over you, oh but baby that is so far from true. Ohh baby baby, got something i want to discuss. Ohh boy, what happened to us, happened to us, happened to us?"

(Inom ganska kort så kommer kategorin Dagens låt att försvinna, inläggen kommer stället att hamna i Musik-kategorin. Det jobbar jag för fullt med. Jag tycker att det har blivit så fasligt många kategorier, så kände att jag vill ta bort den. Det kommer bli fler förändringar, bland annat så kommer kategorierna mode och skönhet att slås ihop till en.)

♥ God morgon ♥

Var mindre roligt att vakna idag. Ingen sol ju! Får hoppas på att den dyker upp senare under dagen helt enkelt.

Alldeles strax ska jag bege mig till skolan. Finns ju roligare saker man kan göra, haha. Idag blir en rätt stressig dag eftersom jag har prov på fredag och inte ens har börjat kolla på det än. Skriver alltid ner det viktigaste och det tar lite tid (förmodligen mer nu när högerhanden är stukad), så kanske är lite i sista minuten. Egentligen skulle jag ha kört igång med det igår men motivationen var ju som sagt i bott.

Ny dag, nya tag helt enkelt!

♥ Pink flower ♥

Jag älskar rosa blommor! Finns det någon finare färg på på just blommor?


Foto: Jag
Motiv: Rosa blomma (heter?)

♥ Dagens låt ♥

Den här låten gillade jag direkt när jag hörde den i Melodifestivalen och den borde ha fått en plats i finalen. Nu blev det inte så, men jag gillar den inte mindre för det. Hittade dessutom den här underbart, vackra pianoversionen och den är helt magisk!Orginalversionen:


"One light burning. Give me hope, give me hope. One star is falling, tonight. Something came alive just when I thought that all was gone. Something came alive when I thought it was over. You're the only one, the only one. We're stronger than before. Something came alive."

♥ Ingen motivation ♥

Vad gör man när man inte har någon som helst motivation till att göra någonting alls?


♥ Waking up with sun in my eyes ♥

Denna morgon vaknade jag av att jag fick ett sms och då lyste solen rakt mot ansiktet. Då kändes det nästan som att det var vår ute. Kanske kan jag hoppas på ett riktigt vårväder idag? Kanske till och med kan få inviga solglasögonen för i år?

Idag ska det göras en hel del är tanken. Med betoning på "är tanken". Jag har ingen som helst energi just nu och någon större lust att göra saker har jag inte heller. Det är bara att hoppas på att det går över snart!

I vilket fall som helst så ska jag tvätta idag. Det ska även tas hand om disk och plocka iordning lite här hemma. Runt 17.30 så bär det av till gymmet för ett pass Bodybalance. Jag ska i alla fall göra mitt bästa med min stukade hand.

Vad ska ni hitta på idag?

♥ Another week ♥

Måndag igen och det betyder en upptagen skolvecka. Har ett prov att "se fram emot", men det är åtminstone betydligt lättare än Småföretagande B. Fick förresten veta att jag fixade provet från helvetet. Jag fick till och med VG. VG! Hur jag lyckades med detta vet jag inte, jag blev minst sagt chockad. Har bara fått reda på resultatet så vad jag faktiskt fick till vet jag inte.

Annars har jag börjat återhämta mig från den utmattande helgen, förutom en stukad hand. Så himla typiskt! Ska bli riktigt intressant att se hur jag ska få till en del moment på Bodybalancen imorgon med stukad hand...

♥ En omtumlande helg ♥

Vill be om ursäkt för att det har bloggats dåligt under helgen. Det har varit minst sagt omtumlande. Först var det ju begravningen i fredags. Gårdagen fick ett dramatiskt slut, men med hänsyn till den inblandade så tänker jag inte gå närmare in på vad det handlade om. Allt som hänt under helgen har tagit musten ur mig totalt. Jag är bara glad och tacksam att det gick så bra som det gjorde ♥


♥ The day after yesterday ♥

Igår blev det en psykiskt påfrestande dag i och med begravningen. Jag är en person som inte gillar att gråta offentligt (inte ens på begravningar) så då blev det nog lite extra jobbigt. Jag har en helkonstig grej att jag måste vara så stark åt alla andra.

Var en riktigt fin cermoni och det hela kändes ändå förvånandsvärt avslappnat. Jag lyckades hålla borta tårarna under hela tiden, tills det var dags att bära ut kistan. Då brast det. Var även jobbigt att släppa ner blomman i graven.Efteråt var det samling för alla som ville äta lite mat innan man åkte hem till sig.

Idag känns det lite som dagen efter, som att man varit ute och slagit runt ordentligt. Beror nog på att det är så psykiskt påfrestande.


♥ Begravning ♥

Idag är det dags att säga faräl till min älskade gammelmormor. Du kommer alltid att finnas i våra hjärtan ♥


♥ Torsdag ♥

Lite dålig fantasi vad gäller rubriken, men jag tror ni överlever!

Ligger just nu i gästsängen hos mamma och pappa. Akilles han ligger i fönstret och sover. Mer än bara jag som är trött med andra ord. Är rätt seg just nu kan jag säga, vilket är orsaken till bristen på ett vettigt inlägg.

Ikväll blir det tidigt i säng. Är begravning imorgon förmiddag så det är bäst att försöka sova ordentligt. Men riktigt än blir det inte sova. Kan till och med hända att det kommer ett inlägg till innan det blir god natt, i så fall ett vettigare inlägg än det här :P

♥ Studiebesök på Elins Esplanad ♥

Idag var det dags för studiebesök med skolan. Det var på shoppingcenrat Elins Esplanad här i Skövde.Det handlade dels om själv köpcentrat, historik, nuläget och framtiden, men så var även butikschefen för ICA Maxi där och pratade om butiken som ligger inne i köpcentrat.

Med oss hem fick vi alla en goodibag, vem säger nej till det? Inte jag i alla fall, haha!
En vattenflaska: pefrekt till träningen eftersom jag inte har skaffat mig en än! En coca cola i glasflaska, chips, Mentos (dom i papper), en stiftpenna, en bläckpenna och en shoppinggudie.

Är nog faktiskt första studiebesöket jag varit på som man faktiskt får med sig något hem förutom en penna!

Har ni fått något när ni varit på studiebesök någon gång? Vad fick ni?

♥ Dagens låt ♥

Älskar den här låten ju mer jag lyssnar på den. Fattar inte att den inte gick vidare till final (stället får man stå ut med Sara Varga). Med tanke på hur populär den här låten blivit så tvivlar jag starkt på att missen med telefonnumren inte ska ha påverkat resultatet. Borde blivit en omröstning!

I alla fall så är detta är jäkligt bra låt som borde gått längre!"I never thought that I would be this helpless. I can't believe I'm giving in for you. I've been crushed, I've had enough. Now I wanna leave but I'm lost. So now I can't break away although I've made up my mind. My heart is refusing me."

♥ Getting into shape ♥

Efter skolan idag så drog jag till gymmet för att få in ett träningspass till innan jag drar imorgon. Även idag så blev det lite styrketräning. Det känns i musklerna nu kan jag säga! Framför allt i axlarna, överarmarna och typ vid armhålan om ni förstår vad jag menar. Har även rätt bra träningsvärk i sätesmusklerna och det är ju skitbra för det vill man ju gärna tajta till lite, haha.


Benpressen är en maskin som används flitigt på gymmet och det är också den jag ökat vikten mest på. Det är nog lite av en favorit bland maskinerna jag använder.

Ni som tränar på gym, har ni någon favoritmaskin/övning?

♥ Awake ♥

God morgon mina underbara läsare!

Skola idag som vanligt. Idag ska det komma någon brandman och prata om brandsäkerhet. Alltid kul när det händer något som bryter det vanliga skolarbetet. Det gör att dagen går lite fortare.

Efter skolan är det mer träning som gäller. Tänkte att jag skulle få in ett sista träningspass den här veckan eftersom jag åker på imorgon (vart jag ska och vad jag ska göra kommer senare).Ha en underbar dag!

♥ Dag 25 ♥Redan framme vid sista dagen och det är nog faktiskt även den lättaste.

Mitt svar här är helt självklart för mig. Så klart det är julen. Julen har alltid varit speciell för mig, även om den inte riktigt är lika speciell som den var när man var liten. Då hade man ju så stora förväntningar och man nästan sprack av nyfikenhet över vad man skulle få från tomten. Det var ju vad julen mest handlade om då, paket.

Nu är det istället att man får umgås med de närmaste, äta god mat och ja, några julklappar vill man ju fortfarande få men lika roligt är det att få ge någon en julklapp. Något man har lagt ner lite tid på för att göra någon glad.

Vilken är eran favorithögtid?

♥ Time for some exercise ♥

Om en stund så ska jag dra ner till gymmet för ett dubbelpass. "Straffet" för att det inte blev någon träning igår och resten av veckan blir det förmodligen ingen träning heller.

Först ut är ett styrketräningspass + crosstrainer.Efter det så är det dags för ett gruppträningspass. Idag är det tisdag och det betyder Bodybalance.


♥ Semle-dagen! ♥

Det är väl ingen som missat att det är semlans dag idag? Självklart så måste jag ju äta mig en semla jag också, vilket jag ska göra så snart jag skrivit klart det här inlägget. Ska bli riktigt mumsigt!Ska ni äta semla idag?


♥ Dag 24 ♥Den här var riktigt, riktigt klurigt! Finns ju så mycket som är bra, men skulle jag välja en serie av mina favoriter så skulle det nog faktiskt bli Sex and the city. Kan se den serien hur många gånger som helst utan att tröttna. Det är helt enkelt något speciellt med den.Men som sagt så är det inte den enda favoriten, men alla kan jag ju inte ta upp.

Har ni någon favoritserie/program?

♥ Already home ♥

Ena läraren var sjuk idag så därför slutade jag redan 11.45 idag. Inte helt fel en måndag! Detta resulterade i att jag, Sabina och Emmie åkte till Elins Esplanad för lite shopping.Mitt konto är inte så fett just nu, men ett par jeansleggings fick jag med mig hem. Kul med lite nytt i garderoben trots att jag ska ner mer i vikt och därmed köpa mig en ny garderob lagom till sommaren. Men dessa kommer jag att kunna ha ett tag för de sitter väldigt tajt.

Egentligen hade jag planerat in ett träningspass idag men eftersom det hade betytt 3 timmars väntan utan någonting att göra så blev det hem istället.

Förresten, här blåser det skitmycket. Värsta höstvädret! Inte roligt!


♥ Dag 23 ♥Det beror ju helt på hur sinnesstämningen är för att jag ska gråta när jag hör en låt och då är jag alltid ensam. Kunde inte riktigt välja en låt så fick bli två.

Låt ett: Den här låten är väldigt mycket förknippad med filmen My Sisters Keeper, som jag grät floder till när jag såg den.Låt två: Det här är ju en typisk begravningslåt och den får mig att tänka på morfar som gick bort för snart 12 år sedan. Saknar honom fortfarande ♥Finns det någon låt som får dig att gråta?

♥ Relaxing body and soul ♥

För tillfället känner jag mig rätt så stressad. Till och med när jag tittar på film så kan jag inte vara helt still. Vet inte vad den stress beror på egentligen, men jag vet vad jag kan göra i alla fall.

Först ut är ett varmt, skummande bad. Med massor med bubblor. Tänk att bara få sjunka ner i det varma vattnet, tända ljus och lite soft musik i bakgrunden...


Vore en riktig dröm att få ha det så här i sitt eget badrum.

Sedan förflyttar jag mig till sängen där det blir en stund med avslappnings-cd:n. Efter det borde stressnivån vara rejält sänkt resten av kvällen.

Ta sig tiden att bara ta det lugnt och göra något som behövs både för kropp och själ är något alla borde unna sig ibland.

Vad brukar ni göra för att slappna av?

♥ Mer på Tradera♥

Har suttit en stund nu och fått ut lite mer på tradera. (klicka på bilden för att komma till auktionen)

 

 

 


♥ Dagens låt ♥

Snubblade över den här låten av en slump. En mycket duktig tjej, "trots" sin ålder. Hon kan nog bli något i framtiden. 

Vad tycker/tror ni?"And who do you think you are, runnin' round leaving scars? Collecting your jar of hearts and tearing love apart. You're gonna catch a cold from the ice inside your soul, so don't come back for me. Who do you think you are?"

♥ Brand new day ♥

Godmorgon! Jag har börjat vakna strax innan nio varje dag (när jag är ledig), tror det beror på att det ljusnar tidigare nu. Hjärnan får helt enkelt ett meddelande om att det är dags att vakna. Lite jobbigt när man känner att man behöver sova för att man somnade runt 3-tiden i natt.

Solen skiner idag också och det verkar inte som att det blåser något direkt som det gjorde igår. Var riktigt kyliga vindar. Kanske kan bli ett nytt försök med promenaden idag när jag ändå måste ge mig ut och köpa banan som jag ska äta efter träningen imorgon.Nu blir det frukost!

♥ Säljer smycken ♥

Tidigare så skrev jag att jag lagt ut lite smycken på tradera och det är alltså inte jag som gjort dem utan det är sådant jag aldrig använt eller inte använder längre. (Klicka på bilden för att komma till respektive auktion)

 

 

 

 

 

♥ I have lost my faith ♥

Jag har förlorat tilltron på att folk har något som helst vett i huvudet vad gäller röstningen i Melodifestivalen. Hur faan kan man rösta vidare Sara Varga?! Helt solklart att Love Generation skulle vidare. Känns som att vi gått bakåt i tiden genom att rösta vidare en visa till finalen. Jag är mer eller mindre mållås. Okey inte helt med tanke på att jag skriver detta, men det är ju helt sjukt! Vad tänker folk med?! Vinner hon sen hela skiten så har vi gjort bort oss, BIG TIME!

Egentligen är Melodifestivalen rena skiten vad gäller röstningen. Det gäller ju att tänka lite taktiskt om vi ska ha någon som helst chans att ta oss lite längre upp i ESC!


♥ Black and white ♥

Något jag gillar att göra, framför allt med träd, är att göra om det till gråskala. Det blir en helt annan känsla då! Vad tycker ni?

Orginal:


Gråskala:


Omgjord i LooksBuilder:

♥ Dag 22 ♥Ungefär så här ser min reaktion ut på morgonen:Okey, riktigt så illa är det inte, haha. Förut så blev det mest en suck med en aning irritation när jag såg mig själv i spegeln. Numera så reagerar jag inte så mycket på det jag ser, förutom om det dykt upp en finne eller något, utan försöker istället gör iordning mig så bra jag kan, efter min egen förmåga. Varför egentligen störa sig på alltför mycket på något man inte kan styra över, förutom plastikoperation som jag är helt emot om man inte har en missbildning eller något liknande. Nu är det endast ansiktet jag pratar om eftersom jag inte gärna kollar på mig själv i helspegel. När det kommer till kroppen så är mitt främsta och enda mål att dölja så mycket som går av "kärlekshandtagen" (försöker få ett litet mer snällt uttryck på det hela) och att framhäva mina bästa sidor.

Känner ni igen er i något av det jag skrivit? Vad är egen reaktion när ni ser er själva i spegeln?

♥ Tradera! ♥

Äntligen har jag fått ut lite, av allt jag har, på Tradera! Har en hel del kvar som ska läggas ut men det tar jag nog en annan dag. Jag har bara lagt ut smycken idag så det får nog vara bra så, i alla fall för nu.

För att komma till mina auktioner klicka här.

♥ Dagens låt ♥

Den här låten fullkomligt älskar jag, så underbar.


♥ Nyttig frukost ♥

Upptäckte att det var dåligt med frukost hemma så får bli en vända till affären idag också. Därför så fick det bli lite improvisation, men gott ska det bli!


Ursäkta för den lite suddiga bilden, men jag orkade inte fota om...

♥ Sore muscles ♥

Redan igår började det kännas ordentligt att man kört på hårt med träningen tre dagar i rad, varav ett var dubbelpass. Men det är helt och hållet uthärdligt och då tycker jag det är rätt skönt med träningsvärk. Då vet man ju att man gjort något! Det gäller bara att man inte ger upp när träningsvärken kommer utan kör på ändå och då gäller det att själv kunna känna av när musklerna inte klarar mer.


♥ Dag 21 ♥Funderade ett tag på vilken bild jag skulle välja. Till slut så blev det den här som brorsan tog på mig i julas (han måste ju också få lite plats här på bloggen ;)).


♥ Shoppingsugen! ♥

Just nu är jag så fruktansvärt shoppingsugen, men eftersom jag inte ska köpa några kläder förrens jag nått mitt mål så är det ännu svårare att stå emot när det dimper ner ett erbjudande från H&M i brevlådan. 20% på hela sortimentet (internet och katalog). Det skulle jag behöva lite senare när det är dags att köpa ny garderob. Typiskt!

Under tiden så får jag nöja mig med att kika runt.


Detta hittade jag på H&M's hemsida.

♥ Taking it easy ♥

När jag slutade skolan halv tolv så gick jag raka vägen till Maxi för att handla lite. Gjorde världens fynd, gurka för 1,95 kr/st, haha. Lagom pris!

Sedan blev det hem och äta för att sedan sätta sig och titta på några avsnitt av Crossing Jordan. Hade redan igår bestämt mig för att den här dagen skulle bli en riktig slappardag, så man har lite energi till bland annat städning imorgon.

Men nu blir det något avsnitt till av Crossing Jordan innan jag tar itu med disken.


♥ Veckans träning ♥

Den här veckan har det hunnits med en del träning, trots påläsning till prov. Resultatet av det har blivit att jag har gått ner ett halv kilo den här veckan. Yeey!! Ett steg närmare målet.

I tisdags blev det ett pass Bodybalance som var riktigt jobbigt för mina svaga knän (jobbar på att göra dem starkare!)I onsdags blev det ett pass styrketräning. Kändes riktigt bra att få lite utlopp efter helvetesprovet innan.Igår blev det ett dubbelpass, vilket var orsaken till att jag inte bloggade igår. Jag var helt enkelt helt slut när jag kom hem på kvällen. Vad blev det då? Först ett styrketräningspass och efter det ett pass Core.


(Bild lånad från GymGlam)


♥ Dag 20 ♥Det finns alldeles för många bra filmer för att jag ska kunna välja ut en favorit bland alla favoriter. Däremot kan jag nämna två filmer som jag i stort sett kan se hur många gånger som helst utan att jag tröttnar. Eftersom jag älskar dans- och musikal-filmer så är det inte så stort sammanträffande att båda dessa filmer ingår i denna kategori.

         

♥ Provet från helvetet ♥

Idag hade jag ju då provet i Småföretagande B. Fy, faan säger jag bara! Det var skitsvårt och om jag har fått godkänt så är jag glad. Fick lite av en blackout under provet och tror jag har blandat ihop uträkningarna totalt. Jaja, inte så mycket att göra åt utan det är bara att hoppas på det bästa!


Ungefär såhär såg jag nog ut under provet...

♥ Träning ♥

Om en stund bär det av till gymmet för veckans pass med Bodybalance. Ska bli så himla skönt och nu känner jag mig dessutom mer taggad igen. Nu jäklar ska det hända saker!


♥ Hipp hipp hurra! ♥

Idag fyller min bäbis/ögonsten 2 år. Tänk vad tiden går fort! Tyckte inte det var längesedan jag tog med honom hem. Presenten var inte alls svår att komma på, med tanke på att han alltid sitter bredvid mig när jag äter det och hoppas på att få en bit. Han fick lax, hans favoritmat.
♥ Nettan tipsar! ♥Jag måste bara tipsa om något jag smakade i veckan och ja, vad kan jag säga, jag är fast. Så himla gott. Juice-märket Bravo har kommit med en ny juice-smak med fruktkött, Röd Citrus. Supergod! Gillar man grape så kommer man definitivt att gilla den här för smakar verkligen grape. Kommer att vara en extra god törstsläckare under de varma sommardagarna!Det var tack vare Matilda som jag upptäckte den här juicen. Tack för tipset!


♥ Godmorgon! ♥

Ledig idag, men gick ändå upp strax innan nio. Idag ska det ju pluggas till en massa till provet imorgon. Har lite smått panik över alla uträkningar! Har ändå förhoppningar om att det löser sig. 


Det som är överstruket i blått är olika uträkningssätt... det finns totalt 18 stycken...

Förutom pluggandet så hoppas jag att jag hinner med att städa toaletten och även att jag får in ett pass Bodybalance på gymmet. Men detta hänger helt och hållet på hur pass bra min självdiciplin är. Först och främst måste jag plugga. Det vill säga så snart jag vaknat till lite!

RSS 2.0