Vinterbilder

Verkar som snön är på väg bort så passar på att lägga upp ett par av mina snöiga bilder. 
 
 
 

Pimpade hörlurar

Andra pimpar sina bilar. Jag håller mig till mina hörlurar!

 

Det behöver inte kosta alls mycket (jag köpte mina pärlor på BR för 14 kr per påse med 1000 st) och inte är det svårt heller. Allt man behöver är pärlor som man har till pärlplattor, en sax och så klart hörlurar.

 

Ett enkelt sätt att göra lurarna mer personliga och det är lätt att variera mönster när man tröttnat. Man kan göra som jag och endast ha pärlor på den tjockare delen av sladden eller varför inte även på själva delen med lurarn? Här är det bara fantasin som sätter gränser!

 


Min viktresa: dag 57

Fortfarande sjuk så det här med att äta rätt har tyvärr inte så hög prioritet just nu. Eftersom jag alltid tappar matlusten när jag är sjuk så gäller det att få i sig något överhuvudtaget. 
 
Jag kör i alla fall en lite halvnyttig frukost idag. Bananer är ju bra, men smörgåsrån mindre bra kan man väl säga. Det som är bra ändå är att jag får i mig någonting. Just nu är det bättre än ingenting alls. Detta är för övrigt riktigt gott ;)
 

Nanananananana...

Min lille skrutt sover med tungan ute :P
 
 
Vaknar och upptäcker att matte plockat fram kameran...
 
 
Gäsp!
 
 
Så här söt är jag annars ;)
 

Sjukling

Jaha, då var man sjuk då... Men ändå skönt att jag klarade av att jobba helgen. Nu så är jag ledig några dagar så då kan jag passa på att kurera mig lite.
 
Tyckte (tycker :P) lite synd om mig själv så köpte hem lite gott... Att vara sjuk är nog bästa orsaken som finns för att få fuska lite! Så nu blir det att sjunka ner ordentligt i soffan och kolla lite film.
 

Stressed out

Jag vet vad jag ska göra för att stressa ner. När ska jag lära mig att jag måste ta mig tiden att göra det? Jag kan bara konstatera en sak. Man kan ha all kunskap i världen men den är bortkastad om man inte använder sig av den...
 
Har haft hjärtklappning flera gånger idag, men började igår. Redan då borde jag sagt till mig själv: "Nu får det vara nog. Det är dags att du tar hand om dig själv. NU!" 
 

Nyttig frukost

Inleder dagen med lite frukost, nyttig så klart. Eftersom jag är lite förkyld och därför inte har någon direkt matlust så bestämde jag mig för att hoppa över gröten och istället ta något lättare. Därför fick det bli ett par ägg, blåbär och självklart det bligatoriska teet (som idag innehöll lite honung för halsens skull).
 
De är så klart inte sockrade! Kan kanske se ut så, men de är fortfarande frysta när jag tog bilden.
 

Klänypor + eltejp

Trodde jag aldrig skulle säga det här (har aldrig varit en särskilt pysslig person, men tydligen har det ändrats, haha), men jag har faktiskt suttit och pysslat lite. 
 
Försöker få till en kreativ hörna där jag kan göra smycken och annat pyssel. Gjorde idag om några klänypor som jag ska hänga upp grejer med. Egentligen skulle det vara washi-tejp men har inte hittat någon jag velat ha (plus att det inte direkt är superbilligt), så jag tog helt enkelt eltejpen jag hade hemma!
 
Om man vill kan man ju låta det vara enkelt som på bild två eller så limmar man dit något som jag gjort på bild tre :)
 

Halsband med kors

Glömde lägga upp halsbandet jag gjorde igår. Extremt enkelt... Helt enkelt ett kors satt direkt i själva kedjan. Enkelt men snyggt!
 
Vad tycks?
 

Min viktresa: dag 52

Efter att ha fuskat lite igår (fika med mamma, syrran å hennes sambo, plus potatismos till fisken), så har det hållts hårt i tyglarna idag. Trots sug, så har jag knappt tänkt tanken att ta av det jag inhandlat till morgondagens fuskdag.  Okey, om jag ska vara helt ärlig så har jag tänkt tanken en eller två gånger, men inte mer än så. Jag har inte på allvar övervägt att fuska. 
 
Har ju försökt att komma i form så många gånger innan, men den här gången känns det faktiskt annorlunda. Visst, träningen har jag inte kommit igång med än, men bara det att jag är så pass duktig med kosten är riktigt bra för att vara jag. Känner mig sååå peppad att fortsätta på samma bana!
 

Örhängen med spikes

Lovade ju bild på örhängena jag gjorde tidigare idag och så klart håller jag mitt löfte ;)
 
Vad tycks?
 

Torsdag

Ledig idag och eftersom jag är lite förkyld så är det vila som gäller. Hoppas, hoppas att jag inte blir sjuk nu för ska jobba hela helgen! Hållar alla tummar och tår. 
 
Det har blivit en liten sväng ut för att handla det jag missade igår men framför allt var det så jag kunde hämta ut mitt paket från Halens. Tyvärr var det bara en av BH:arna som passade men är ändå glad att en gjorde det för behövde verkligen en ny. 
 
Förutom det så har det blivit lite smyckespyssel (bild kommer senare) och serie-tittande. En helt okey dag hittills med andra ord!
 

Halsband med spikes

Blev så sugen att göra något med mina nya smyckesgrejer att jag satte igång med lite pyssel framför tv:n. Detta halsband blev det Blev helt okey fast så här i efterhand så finns det ett par saker jag skulle ändra på om jag gjorde om det. Men för att vara första jag gjort så är jag nöjd :)
 
Vad tycks?
 

Nya smyckesgrejer

Nu har jag äntligen fått hem lite nya smyckesgrejer (ja, jag fick ju betala för dom :P), så nu kanske inspirationen kommer igång igen!


 
 
 
Får se vad det blir för kul! En idé har jag allt redan ;)

Winter

Vintern i all ära (när den är som bäst), men nu vill jag ha vår. Helst nu direkt. Bums! 
 
 

Min viktresa: Vikt + midjemått

Sedan jag slutade blogga här så har jag hoppat på min viktresa igen på allvar. Började direkt 1:a januari. Tyckte att det kändes som en bra dag att börja på. Nytt år, nya möjligheter.
 
Under veckan som gått så blev den på tok för mycket fusk i samband med semledagen, Alla hjärtans dag och helgen hos pappa. Men tack vare att jag höll strängt i allt övriga dagar så har jag ändå gått ner 0,5 kg den här veckan. Det är jag helt klart nöjd med! Minns inte när jag vägde under 77 kg senast men det är väl runt två år sedan. Minst! Nu är det inte långt kvar till mitt 2:a delmål, att hamna under 75 kg :D
 
När det kommer till träning så har jag fortfarande inte kommit igång. Stukade en fot dagen innan julafton som inte är bra än och nu när jag ÄNTLIGEN skulle börja med lite övningar hemma så åkte jag på en förkylning... Men så snart den är borta så ska jag börja komma igång lite smått.
 
(För att läsa om viktresan (framgångar och motgångar) fram till bloggbytet klicka här)
 

Startvikt v. 1: 80,0 kg 

Invägning v. 2: 78,5 kg   (-1,5 kg)

Invägning v. 3: 77,7 kg   (-0,8kg)

Invägning v.4: mensvecka

Invägning v. 5: 77,3 kg   (-0,4 kg)

Invägning v. 6: 78,7 kg   (+1,4 kg)

Invägning v. 7: 77,0 kg   (-1,7 kg)

Invägning v. 8: 76,5 kg   (-0,5 kg)

Sammanlagd viktminskning: 3,5 kg

 

Midjemått v. 1: 93,5 cm

Midjemått v. 2: 91,5 cm   (-2 cm)

Midjemått v. 3: 90,5 cm   (-1 cm)

Midjemått v. 4: mensvecka

Midjemått v. 5: 90 cm   (-0,5 cm)

Midjemått v. 6: ?

Midjemått v. 7: 89 cm   (-1 cm)

Midjemått v. 8: 88 cm   (-1 cm)

Total minskning: 5,5 cm

 

Jag är helt klart nöjd hittills. Kunde det vara ännu bättre siffror? Utan tvekan! Även om jag så klart vill se snabba resultat så är det ju bättre för huden om det går i lagom takt. Nu är det bara att köra på och hålla mig borta från en massa fusk så klart. Får ju ändå ha min fuskdag så borde egentligen inte vara så svårt ;)


Längtar tillbaka

Har varit borta från den här bloggen ett tag nu och jag måste säga att jag faktiskt längtar tillbaka lite. Satt igår med lite design för att se om det krångel som var då fortfarande fanns kvar. Det gjorde det inte! Så nu funderar jag starkt på att gå återgå till att blogga här istället. Trivs trots allt med lite friare designmöjligheter :)

RSS 2.0