♥ Nystart! ♥

I've had enough! Nu får det vara nog! Det kan bara inte fortsätta så här. Jag MÅSTE få kontroll över mitt godismissbruk en gång för alla.

Under en månad så sparade jag varenda kvitto för att jag skulle få ett hum om hur mycket godis jag faktiskt handlade (och åt). Jag kan säga att jag fick en smärre chock! Jag visste att det skulle vara mycket, men inte så här mycket. På miniräknaren stod det 473,88 kr. 473, 88 kr! Under en månad! Jag är chockad, äcklad, mållös... Men framför allt besviken på mig själv.



För "skojs skull" så kollade jag även upp hur mycket läsk jag handlade för (panten ej inräknad), eftersom det också är lite av en svaghet. Kom upp i hutlösa 123,25 kr. Bara i läsk! Detta blev 10,49 liter! Under en månad! Det är ju helt sjukt.

Hade det inte varit för träningen så hade jag gått upp alla kilon som jag faktiskt gick ner. Men jag vet ju att kilona kommer att läggas på om jag fortsätter så här. Dessutom så vill jag inte ens tänka på hur min kropp mår med all den här skiten som jag stoppar i mig.

Det här var verkligen en väckarklocka för mig, så imorgon börjar mitt nya liv. Mitt först mål är att vara godisfri till min födelsedag, som är om två veckor. Klarar jag bara det så klarar jag resten! Det är jag övertygad om.

Någon mer än jag som går igenom samma sak?

♥ On the lazy side ♥

Det här är vad Akilles gjorde medan matte slet med möbleringen...





♥ Collateral damage ♥

Ibland när man möblerar om hemma så händer det en och annan olycka... Idag var det min fina skål som rykte. I den hade jag häftstiften.


♥ Godmorgon ♥

Idag skiner solen, underbart! Det är sådant höstväder det ska vara. Egentligen är det ett riktigt fotarväder men tyvärr finns det nog ingen tid till det idag.

På schemat så står det tvätta och fortsätta med möbleringen. Blir en kort sväng till Maxi också, men det tar inte lång tid med tanke på att det bara tar några minuter dit.



Förresten, jag skrev ju igår att det skulle komma efterbilder på ommmöbleringen men nu funderar jag lite på om det ska bli en video på resultatet istället. Vad tycker ni? Foton eller film?

♥ Dagens låt ♥

Har kommit en bit på vägen med möbleringen nu. Är så klar som det går i "vardagsrummet" och imorgon fortsätter jag med vardagsrummet. Så fullt upp kommer det att bli imorgon som ni kanske förstår!

Förresten, ni har väl inte glömt att vi ska ställa om klockan i natt? Har ni svårt att komma ihåg om klockan ska ställas fram eller tillbaka en timme? Tycker Måns Möller sa det himla bra igår i programmet Cirkus Möller: På hösten tar partierna tillbaka vallöftena och på våren tar de fram nya!



"Highly suspicious, where was I last night. Seek and you shall find. And it goes in my mind, you make me draw the line. I didn’t commit any crime. I’m not guilty of what you’re saying I do."

♥ Ommöblering på G! ♥

Jag fick lite hastigt och lustigt för mig att möblera om hemma, så nu är jag i full gång. Hade tänkt att ta det lugnt den här helgen, men det blev det ju inte, haha! Fast jag kommer att jobba på i en rätt lugn takt så får det bli klart när det blir klart helt enkelt. Jag är i alla fall nästan klar med sovdelen redan så ett "rum" kommer bli helt klart ikväll.

Jag passade på att ta lite före-bilder så ni kan jämföre sen!




♥ Lång dag ♥

Det har varit en lång dag idag, men nu är det helg! Om en stund kommer mamma hit, vi ska titta på Idol ihop. Skriver mer imorgon, så så länge får ni ha en underbar fredagkväll!


♥ Dagens låt ♥

Den här låten är det väl få som missat, men att höra den sjungas av Chris Daughtry har nog inte alla gjort. Rikigt bra faktiskt! Vad tycker ni?



"I won't tell you that I love you. Kiss or hug you, cause I'm bluffin' with my muffin. I'm not lying I'm just stunnin' with my love-glue-gunning. Just like a chick in the casino, take your bank before I pay you out. I promise this, promise this. Check this hand cause I'm marvelous."

♥ Huvudvärk ♥

Idag har jag ordentlig huvudvärk och är därför hemma från praktiken. Finns det något värre? Ska egentligen inte sitta vid datorn heller men tänkte bara skriva ett kort inlägg. Som ni förstår så händer det inte särskilt mycket idag, om nu inte huvudvärken släpper snart vill säga.

Tänkte passa på att dela med mig av en bild på Akilles. I söndags hittade jag honom liggandes i bokhyllan av alla ställen! Där har han aldrig legat förut, så jag vet inte vad som flög i honom, haha. Han får ju knappt plats heller!


♥ Update ♥

Har varit dåligt med bloggande ett tag nu, har helt enkelt inte haft tid och ork riktigt. Är hemma runt sju, åtta på kvällen efter en lång dag på praktiken och eventuell träning efter det. Jag kan inte lova att det kommer att bli bättre på vardagarna, men ska försöka att updatera så ofta jag orkar.

I helgen så var jag i Mölltorp och hälsade på föräldrarna. Blev en lika full helg som vanligt. På lördagen stod jag och mamma i köket och gjorde en massa mat och så blev det ett lite impulsivt core-pass i vardagsrummet.
På söndagen var jag och mamma och hälsade på mormor en sväng. När jag hade släppt av Akilles och alla grejer hemma så åkte vi till Skopunkten och handlade skor. Bilder på mina par kommer snart.


♥ Snö ♥

Jag glömde berätta igår att första snön hade kommit. När jag var ute en stund på rasten igår så snöade det för fullt. Det mesta av den snön försvann rätt fort, men sen på kvällen kom det mer och den snön ligger nu kvar.

Jag hade ju bestämmt att det fick snöa efter helgen istället! Varför? Jo, därför att jag har inte har impregnerat mina vinterskor än och det ska jag göra nu i helgen. Men inte så mycket att göra åt när man inte kan styra över vädret. Blir istället extrasulor i min vanliga stövlar, det är ju trots allt bara frågan om en dag.


Så här ser det ut utanför mitt fönster. Lite suddig bild, men orkade inte ta om, haha.

♥ Kört hårt ♥

Blev inget inlägg igår, som ni kanske märkte. Jag var helt slut när jag kom hem från praktiken plus att jag hade världens huvudvärk, så jag orkade helt enkelt inte blogga.

Även idag blev det praktik och efter det gymmet. För första gången på en och en halv vecka, eftersom jag varit sjuk. Var core som stod på schemat idag och jag körde verkligen hårt, trots att jag lyft lådor mm hela dagen. Märks faktiskt att det börjar hända saker, vilket så klart är jättekul!


Den här hade jag hälarna i golvet när jag gjorde den föut, plus att vikten låg på 2,5 kg. Nu klarade jag många (inte alla, dock) med fötterna i luften och vikten hade ökat till 5 kg.


Varianten av plankan där man går upp på händer å ner igen har jag inte klarat tidigare, men det gjorde jag idag. Inte alla men många! Den andra varianten där man går med fötterna utåt sidorna klarade jag några stycken och det har jag inte gjort alls förut.

Eftersom jag tog i hårdare idag, så lär jag säkerligen ha en ordentlig träningsvärk imorgon. Lär säkert bli härligt att hålla på praktiken imorgon... Tur att det är helg sen, haha!

♥ Me want! ♥

Fick hem en liten tunn katalog från Ellos igår och självklart hittade jag en del jag ville ha.

    

   

♥ A better day ♥

Idag är det faktiskt lite bättre med magen, så den dubbla dosen har nog gjort lite nytta redan. Däremot vill febern inte ge sig än, men imorgon blir det praktik. Känner att jag inte kan vara borta mer nu så får gå imorgon, oavsett om jag har feber eller inte.

Idag ska jag ta det extremt lugnt. Bara vätska och vila så mycket som möjligt. Den enda jag ska göra förutom det är att ta hand om tvätten.

Ikväll blir det en ordentlig dusch och nya, fräscha sängkläder. Det är ju det bästa som finns när man varit sjuk! Eller hur?

Ungefär så här ser det ut när jag ska bädda sängen, Akilles ska alltid vara med och "hjälpa till"!

Nu ska jag i alla fall kolla lite film innan det är dags att få i sig något att äta.

♥ Not good ♥

Ursäkta att det har blivit dåligt med bloggandet idag, men jag har varit och är fortfarande helt slut. Jag har knappt sovit i natt på grund av magkatarren. Ringde vårdcentralen direkt på morgonen och fick en tid klockan tio.



Jag fick medicin utskriven som jag ska äta i två veckor, men om inte det hjälper så skulle jag höra av mig. Jag fick också lite jobbiga nyheter, ska få göra en gastroskopi, dvs att man går ner med en slang via halsen. Det ser jag verkligen inte fram emot! Fast kanske bra ändå eftersom jag har haft problem med magkatarr till och från i 10 år nu. Men just nu så får jag ångest bara jag tänker på det!



♥ Dagens låt ♥

Älskar filmen Förtrollad (Enchanted). Den är så charmig tycker jag. Den här låten kommer från filmen.



♥ Avslappning ♥

Jag har precis kört lite avslappning. Så stressad som jag är just nu så får det nog bli två gånger per dag. Tror det kan vara därför som magkatarren inte vill ge sig. Jag är så irriterad på mig själv för att jag lät det bli så här. Varför slutar man egentligen med något som är bra för en? Konstigt det där!

Så från och med idag så blir det avslappningsövning minst en gång per dag, så jag får kontroll över stressen igen.

Det absolut bästa mot stress är faktiskt att köra avslappnig. Prova, det fungerar faktiskt. Vill ni läsa mer om avslappning och stresshantering kan ni göra det under kategorin Stresshantering & personlig utveckling.



♥ Sunday ♥

Idag är det söndag och det är lika fint väder som det varit i flera dagar nu. Jag kan slå vad om att det här fina vädret försvinner lagom tills jag är frisk. Sådant där slår ju aldrig fel!

Idag tvättas det för fullt. Trots att jag är sjuk så är det ju tyvärr inte så att kläderna tvättas av sig självt. Vore ju praktiskt annars! Det är ändå "tur" att jag bor längst ner så jag slipper en massa trappor att springa upp och ner för.


Förutom det så grejar jag med ny design till min fotoblogg. Kom igång riktigt när jag fixade den nya hit i helgen, haha. Dessutom så är det bra tillfälle att göra det när jag ändå inte orkar göra något.

♥ 10 orsaker att dricka mycket vatten ♥

Något man ofta hör är att man ska dricka mycket vatten, men vad man däremot inte hör lika ofta är varför man ska det. Det är det jag ska ta upp i det här inlägget.



1. Träna bättre 
Det räcker med att du förlorar 2%, ca 1-1½ liter, av vattnet i kroppen, så minskar prestationsförmågan med upp till 20%. Det är därför extra viktigt att man ser till att dricka tillräckligt även under träning.

2. Bli av med värken
Hör du till de som tar en huvudvärkstablett när du har huvudvärk? Prova att istället dricka ett glas vatten. Det kan nämligen vara så enkelt att du har vätskebrist. Om du måste ta en tablett ändå så drick mycket vatten så kan du förhindra att få ont i magen istället.
Vid baksmälla så beror det oftast på att du är uttorkad så drick mycket vatten och för att motverka baksmälla dagen efter så drick mycket vatten innan sänggående.



3. Håll borta förkylningar
Om man dricker dåligt med vatten så torkas slemhinnorna ut, vilket gör dem extra mottagliga för infektioner och virus.

4. Gå ner i vikt
Är du ofta hungrig? Det kan vara kroppens sätt att tala om för dig att du behöver dricka vatten. Ofta misstas törst för hunger. Nästa gång du är hungrig prova att dricka ett glas vatten istället! Vill du förbränna kalorier genom att dricka vatten? Drick då isvatten eftersom kroppen då måste jobba för att omförvandla det till kroppstempererat.

5. Res utan problem
Blir du trött och får svullna ben under flygresan? Oftast beror det på att du druckit för dåligt. Den torra luften i planet gör att du torkar ut. För att motverka detta drick vatten varje timme och undvik alkohol och koffein under resan.



6. Hälsosammare tarm
Fibrerna behöver vätska för att kunna passera tarmen ordentligt. Dricker man istället dåligt så leder det till förstoppning.

7. Hud och hår
För att få vacker och hälsosam hud och hår behövs vatten. Vatten är minst lika viktigt för huden som krämer.

8. Hjärnan
För att hjärnan ska fungera ordentligt behöver den vätska. Dricker du dåligt så blir du trött, får sämre koncentrations- och koordinationsförmåga och sämre reaktionstid.

9. Förebygg njursten
Ökar du vätskeintaget så tunnas urinen ut, vilket motverkar att det bildas saltkristaller som i framtiden kan utvecklas till njursten.

10. Muskler
Du får snygga muskler av vatten. Musklerna består i första hand av vatten, vilket betyder att det är viktigt att dricka mycket vatten för att bibehålla snygga muskler.

Så hur mycket vatten ska man då dricka per dag? Kroppen gör av med ca 1 ½ - 2 ½ liter vatten per dygn, men eftersom man även får i sig vätska genom maten så brukar man tala om att ca 1 ½ liter per dag är lagom, mer om du tränar.


♥ Dagens låt ♥

Det här är en låt som jag gillar mer och mer för varje gång jag hör den. Snubblade över den på en blogg för ett tag sedan och gillade den så mycket att jag genast lade till den på min Spotify-lista.



♥ Ny design - tyck till! ♥

Nu är jag äntligen klar med den nya designen och har lagt upp den här på bloggen. Blev riktigt nöjd med resultatet, om jag får säga det själv. Det känns som att jag blir bättre och bättre på det här med design, men det är väl som de säger att övning ger färdighet!

Vad tycker ni om den nya designen?


♥ God morgon ♥

Är det inte underbart att vakna när man ser genom persiennerna att solen skiner?! Trots att jag inte är riktigt frisk än så kan jag ändå uppskatta det.

Idag kommer jag att greja det sista med nya designen så kommer den upp här någon gång under dagen. Börjar känna mig ganska nöjd men är några småsaker kvar bara.

Förresten, vad sägs om jag försöker videoblogga lite igen? Hiss eller diss?


Jag och mina älskade föräldrar

♥ Vill ha! ♥

Idag fick jag post från Haléns. En räkning visserligen så det var ju inte så jätteroligt, men med den så fanns det lite reklam och där hittade jag den här söta tunikan. Den skulle gärna få flytta in i min garderob!



♥ Changes ♥

Just nu så sitter jag och grejar med ny design på min testblogg. Det betyder att inom snar framtid (kanske redan idag?) så kommer den här bloggen att se lite annorlunda ut. Kände att det var dags för lite ny och fräsch design.

♥ Bloggkartan.se ♥

Jag har placerat min blogg i Skövdebloggkartan.se!

♥ Svar på tal ♥

Fick en kommentar angående Hem&Hobby, men eftersom personen var anonym så kan jag inte ge någon direkt respons utan får bli så här istället.

Hem&Hobby finna endast här i Skövde och i Hjo där det startade. Någon internet-shopping finns inte tyvärr, så det enda är att åka till någon av butikerna.

♥ Paket på posten ♥

Är hemma från praktiken idag också, fast det kanske jag nämnde igår att jag skulle? Kommer helt ärligt inte ihåg, haha. Nåja, hemma är jag i alla fall.

Igår fick jag sms om att jag hade ett paket att hämta ut. ÄNTLIGEN kom mina högtalare till datorn som jag beställt. "Bara" tre veckor senare än de skulle komma...  Riktigt bra ljud är det i dem. Har alltid ägt högtalare från Creative tidigare, men nu blev det Philips. Det enda som fanns att klaga på var att sladden mellan baslåda och dator + högtalare var lite korta. Men som sagt bra ljud var det i dem och det väger upp tycker jag.




♥ Dagens låt ♥

Det är nog mina nya favoritlåt tror jag. Eller ja, i alla fall för tillfället. Den går i alla fall het på Spotify!



"I can't tell you what it really is. I can only tell you what it feels like and right now there's a steel knife in my windpipe. I can't breathe but I still fight while I can fight. As long as the wrong feels right it's like I'm in flight, high of a love, drunk from the hate"

♥ Wishlist ♥

Eftersom jag har praktik i en butik med inredningsprylar så hade jag tänkt göra en wishlist därifrån, men nu visade det sig att det jag vill ha inte finns utlagt på nätet. Därför får det istället bli prylar från Lagerhaus.


Rosa vispskålar. Vill så klart ha en i varje storlek. (De vill helst ha i det här inlägget, mamma ;))


En hjärtformad skärbräda.


Kakeldekor till badrummet.


Salt- och pepparkar.


Fyra små skålar...


... och två stora.

Glasburkar.

♥ Sjuk ♥

Jaha, inte blev jag bättre till idag inte, vilket betyder att jag stannade hemma från praktiken. Nu gäller det att kurera sig ordentligt så att jag kan gå på måndag. Jag vill ju inte missa mer än ett par dagar.

Så idag blir det alltså att ta det riktigt lugnt. Måste till affären en sväng bara och efter det är jag troligen helt slut. Kanske att jag har ork att sitta lite med boken en stund. I alla fall att jag får klart de sista dikterna så att jag kan gå över till att gå igenom den svenska versionen av alla dikterna sedan.



♥ Dagens låt ♥

Har varit en lång dag på praktiken idag. Trivs jättebra där, men har blivit förkyld. Nu under kvällen har det blivit värre, känns som om jag sväljer taggtråd. Hoppas att det är bättre tills imorgon!

Den här låten sjöngs av Mercedes i Glee och jag fastnade direkt för den.



Tyvärr gick det inte att bädda in ett klipp från Glee-avsnittet, men klicka på länken så kommer ni dit.

♥ Pain! ♥

Igår påbörjade jag min praktik på Hem&Hobby här i Skövde. Riktigt kul är det, men aaaaaj mina fötter säger jag bara! Inte lätt när man är van att sitta vid en skolbänk hela dagarna och så ska man helt plötsligt vara på benen istället. Därför så ska jag faktiskt ta och skämma bort mig själv och mina stackars fötter lite med ett varmt bad. Ska bli så skönt!



(Svarar på era söta kommentarer lite senare)

♥ Taking it easy ♥

Eftersom min praktik börjar imorgon så tänkte jag passa på att ta det lite lugnt idag. har nog inte berättat att jag ska ut på praktik förresten? Jag går ju handel och service just nu och imorgon går jag ut på en 4 veckor lång praktik. Jag kommer att vara i en butik som endast finns här i Skövde och i Hjo, som heter Hem&Hobby. Den säljer inredningsprylar som dukar, krukor, ljus, grejer till köket, prydnader, tavlor, tyger mm. Ska bli riktigt spännande samtidigt så är det ju så klart lite nervöst också. Som det ska vara!




(bilder lånade från hemohobby.se)

Som sagt så tar jag det rätt lugnt idag. Kollar lite film just nu och lite senare så tänkte jag fortsätta redigera bilder. Började lite med det igår för kände att det kanske var läge med det när det ligger en mapp med bilder på över 1gb på skrivbordet!


♥ Dagens låt ♥

Den här låten hörde jag första gången när jag provade på powerstrip på gymmet. Riktigt passande låt måste jag säga! Och bra är den också.



♥ Collage ♥

Av en slump så hittade jag ett roligt och användbart program som jag tänkte tipsa min kära läsare om. Programmet heter Picture Collage Maker och där kan man göra collage, kort och kalender. Så här blev mitt första collage när jag exprementerade lite nyss.



♥ Desert flower ♥

När jag såg den här filmen så rann tårarna. En gripande film om modellen Waris Dirie. Man får följa henne från livet i Somalia och vägen till modell. När Waris endast är 3 år gammal så könsstympas hon och när hon är på väg att bli bortgift vid 12 år ålder så flyr hon...

Det här är absolut en film som ska ses. Har ni inte det så gör det! Ni kommer inte att bli besvikna, men förbered er på att tårarna rinner.






Liya Kebede spelar Waris Dirie.


Den verkliga Waris Dirie.



Mitt betyg:
    

♥ Angående handlingsplanen♥

Som en del kanske har märkt så har det inte kommit upp några inlägg om handlingsplanen på ett tag. Detta beror dels på att det har varit så fruktansvärt mycket i skolan. Men jag måste även erkänna att det har varit mycket slarv med den på sista tiden. Känner att jag måste ta tag i den igen för jag vill ju inte gå upp det jag har gått ner. Tror det är dags att plocka fram handlingsplanen igen och verkligen läsa igenom den. För det är ju så att efter ett tag glömmer man faktiskt!

Något som det däremot går förvånandsvärt bra med är träningen, vilket säkert inte har undgått er som besöker min blogg regelbundet! I kväll blir det en sväng till gymmet för ett pass Core. Jag och S ska dit lite tidigare och värma upp lite på crosstrainern.


Den här övningen gör vi på coren, skitbra! Man känner verkligen hur magmusklerna får jobba. Fast än så länge har jag hälarna i golvet, men snart så!

♥ Ledig! ♥

Idag är det torsdag vilket betyder självstudier, vilket betyder att jag är ledig! Det behöver jag verkligen så här dagen efter provet från helvetet. Berättade ju att jag hade prov i småföretagande igår, halva boken skulle pluggas in och antalet sidor på provet kändes som en halv bok. I vanliga fall när jag gjort prov så brukar det kännas skönt att ha det gjort, men det gjorde det inte igår. Det känns verkligen som att det kunde ha gått hur som helst! De andra i klassen kände likadant.

Jag tänkte faktiskt börja med en ny kategori här på bloggen, nämligen dagens horoskop. Jag gör det mest som en kul grej inget annat. Testar det lite under en period och ser hur det mottas innan jag bestämmer om det ska vara kvar eller inte. Tyck gärna till!

♥ Exercise ♥

Har blivit lite pluggande idag, fast mindre än jag borde ha gjort. Det där med diciplin är dåligt här! Eftersom jag varit hemma idag så blev det inget gym idag. Istället blev det träning hemma i form av Aerobic striptease, Carme Electra's träningsvideo. Så himla kul!










♥ En dag hemma ♥

Min förbaskade magkatarr vill inte ge sig! Har ätit medicin i nästan tre veckor nu, men idag ska jag testa en annan sort så förhoppningsvis hjälper den bättre annars är det vårdcentralen nästa. Därför är jag hemma från skolan idag, har jäkligt ont i magen.

Under förmiddagen har jag suttit och pluggat till provet imorgon. Det måste ju göras trots att magen inte vill. Bara att göra ändå. Har en del pluggande kvar att göra men tar en paus en stund så att det jag pluggat in så här långt får en chans att sjunka in.

♥ Dagens träning ♥

Efter skolan så gick jag förbi gymmet och tränade en stund innan jag knallade hemåt. Har prov på onsdag så hinner inte vara med på coren ikväll så då fick det i alla fall bli lite träning idag. Det blev en stund på crosstrainern och sen lite styrketräning. Blev en riktig snabbträning idag, men en halvtimme är bättre än inget!



Nu känns det verkligen som att jag börjar komma in i träningen igen sedan min förkylning och allt som varit med skolan. Bara att hålla tummarna för att jag håller mig frisk nu!

♥ Kräftskiva ♥

Igår var det kräftskiva med familjen, mormor och mina två morbröder med familjer. Blev en nykter men riktigt lyckad kräftskiva. Vad är det som säger att man måste dricka för ha kul?!




Till kräftorna blev det mammas berömda brödsallad med kyckling, bacon och ost. Mumma!


Istället för den sedvanliga snapsen så blev det cola :P


Min outfit för kvällen. (Ni får stå ut med mina röda ögon, orkade inte redigera:P)

Blev som vanligt en riktigt trevlig kväll!

♥ Dagens outfit ♥

Om en liten stund så kommer pappa och hämtar upp mig. Ikväll vankas det kräftskiva med en del av släkten. Som jag har längtat efter att äta kräftor! Tycker det är supergott! Gillar ni kräftor?

Detta blir kvällens outfit. Klänningen köpte jag när jag var på Lager 157 förra veckan.

 

Klänning - Lager 157 (märket Vila)
Leggings - Lager 157
Örhängen - H&M
Ring - Gina Tricot
Skor - Skopunkten





♥ Lördagsträning ♥

Om en liten stund så ska jag ta mig ner till gymmet för lite träning så här på lördagsförmiddagen. Tro det eller ej, men jag har faktiskt aldrig varit någon som gillat träning. Jag hade till och med IG i idrott i skolan på grund av att jag jämt hade en ursäkt för att slippa vara med. Så det faktum att jag faktiskt tar mig iväg till gymmet en lördag är något STORT!

Först ut är uppvärmning på crosstrainer och efter det lite styrketräning.



♥ Spänningen är oliiiiidlig! ♥

Egentligen skulle jag ha följt med klassen ut, men eftersom jag inte mår bra så fick det bli en lugn hemmakväll framför Idol (dock på låg volym pga huvudvärken). Jag vet inte om jag är Sveriges mest tröga människa eller inte, men det är först idag som jag faktiskt fattat att de ändrat om kvalet lite. Så smart är jag, haha.

I vilket fall som helst så ska det bli spännande att se vilka som tar sig till fredagsfinalerna, eller rättare sagt vilka som inte gör det. Tycler faktiskt att det är väldigt många bra i år, så svårt att välja några riktiga favoriter än.



♥ Oktober ♥

Helt sjukt vad fort tiden går, det är ju redan oktober!

För tillfället så sitter jag i skolan och har datorkunskap. Inget vidare när man har huvudvärk! Riktigt trött är jag också så helst av allt skulle jag vilja gå hem och försöka sova bort huvudvärken. Jag hoppas bara att den går över så att jag kan hänga med klassen ut ikväll. Det vill jag ju inte missa!


RSS 2.0