♥ Huvudvärk ♥

Idag har jag ordentlig huvudvärk och är därför hemma från praktiken. Finns det något värre? Ska egentligen inte sitta vid datorn heller men tänkte bara skriva ett kort inlägg. Som ni förstår så händer det inte särskilt mycket idag, om nu inte huvudvärken släpper snart vill säga.

Tänkte passa på att dela med mig av en bild på Akilles. I söndags hittade jag honom liggandes i bokhyllan av alla ställen! Där har han aldrig legat förut, så jag vet inte vad som flög i honom, haha. Han får ju knappt plats heller!


Kommentarer
Postat av: Matilda

vilken fin bild :)



sv: snön här försvann fortare än den kom! men jag säger som du, jag tycker om den när den ligger kvar. slask tycker jag verkligen inte om. men jag skulle gärna vilja att denna vinter blev lika vit och lång som sist :)

2010-10-27 @ 12:49:46
URL: http://twinturbot.blogg.se/
Postat av: loveit96

nice blogg :)

2010-10-27 @ 13:02:31
URL: http://loveit96.blogg.no
Postat av: moa- en blogg i bilder.

skulle vilja be om lite hjälp då jag precis startat en ny blogg...

allaandra.blogg.se- är bloggen för dig som bara vill skriva av dig och läsa om andras upplevelser! Du kanske precis har gått ur ett förhållande eller förlorat någon? Du kanske precis fått nytt jobb eller firat ett år med din pojkvän? Allt du gör är att du skickar ett mail till "[email protected]" och du väljer helt själv om du vill vara anonym eller inte. Alla mail läses igenom men jag kan inte garantera att alla kommer upp på bloggen! Lämna gärna respons också! Tar emot alla förslag.



tack på förhand!<3

2010-10-27 @ 13:35:30
URL: http://greatidea.blogg.se/
Postat av: Anonym

hej ! hoppas du haft en bra dag ! Gå gärna in på min blogg och kika runt lite, släng gärna in en liten kommentar också ! Dessutom är det nu fritt fram att önska lite inlägg och ställa frågor :) kram/ johanna:)

2010-10-27 @ 17:19:25
URL: http://johannabjorkman.blogg.se/
Postat av: Sandra

Naaw va mysig katt :D

2010-10-27 @ 17:31:22
URL: http://chasingstars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0