Movie-night

Sitter just nu och tittar på Top Model Sverige. Vet inte riktigt vad jag ska tycka än, så får nog fundera lite.

I lördags tittade jag på första Sex and the city-filmen, så ikväll tänkte jag fortsätta med film nummer två. Bara älskar Sex and the city! Vet inte hur många gånger jag sett igenom hela serien.

Så här såg jag ut när jag fick den andra filmen julen 2010. Ser lite sådär psykotiskt glad ut, haha.


Jag ♥ Fotografering

Ni som har följt mitt bloggande ett tag har säkert inte kunnat undgå att märka att jag utvecklat mitt fotointresse allt eftersom.


Mitt fotointresse började redan när jag fick min allra första kamera när jag gick på mellanstadiet någon gång. Blev nog lite influerad av morfar som gillade att fotografera och det var redan då någongång som jag hade drömmar om att bli fotograf. Detta är dock något jag aldrig berättat om för jag tror att alla tog för givet att författardrömmarna var det som gällde. Men man kan ju ha många drömmar eller hur!

Det var först när jag köpte min andra digitalkamera, som jag nu använder, som mitt fotointresse tog fart. Ännu mer fart har det tagit i takt med att jag lärt mig mycket och kommit in i "fototänket". Sedan så spelar ju redigeringen in en del. Där har jag lärt mig mycket också!

Being Erica

En serie som jag upptäckte för ett tag sedan var den kanadensiska serien Being Erica. Det är en sådan där serie som jag hade velat titta vidare på när den tog slut efter fyra säsonger.Handling: När hon gick i high school trodde Erica att hon skulle bli vuxen, träffa mannen i sitt liv, ha en karriär och få några barn. På något sätt blev det aldrig riktigt så. När en serie olyckliga sammanträffanden gör att hon hamnar på sjukhus träffar hon den mystiske Doktor Tom.


Mitt betyg: Riktigt bra serie som ska ses. Den är betydligt bättre än vad trailern visar tycker jag. Dessutom så är det roligt att ha hittat en ny favorit som inte kommer från USA. Se den!Tema: Ett tu tre

Har bestämt mig för att börja med att ha lite olika fototeman varje(?) dag. Hur länge vet jag inte, det beror på när idéerna tar slut. Har du något bra tema, så hojta till!

Min tolkning av temat: Kunde lätt ha tolkat det som att ta en bild med tre saker på, eller med tre saker som är i t.ex. storleksföljd. Jag har dock valt samma bild tre gånger i tre olika redigeringar. De föreställer att paraply underifrån.

Min favorit är antingen den första eller sista, kan inte bestämma mig! Vilken gillar du bäst?


Natti natti

Nu är jag riktigt trött efter dagens träning och på det så är jag täppt i näsan. Hatar vekligen att vara täppt, kan verkligen inte sova då!
Huvudet har börjat dunka också så blir två värktabletter, sängen och ett avsnitt av Revenge innan det är dags att sova så tabletterna får en chans att verka. Måste också skriva lite i min "Jag är bra-bok", om jag nu kan komma på något i mitt tillstånd, haha. 

Hoppas ni andra får sova riktigt gott om ni inte redan gör det!

Mia Törnbloms bästa tips för att höja självkänslan

När det kommer till självkänsla så finns det oerhört mycket att skriva om. I det här inlägget tänkte jag berätta om Mia Törnbloms fem bästa tips för att du ska kunna höja din självkänsla.

1. Skriv ner tre bra saker om dig själv varje kväll. (t.ex. jag är bra på att lyssna, jag är en bra vän, osv.)
2. Tävla inte med andra, bara med dig själv.
3. Öva på att ge komplimanger till andra, och när du själv får en komplimang ska du säga tack.
4. Var förlåtande mot dig själv, det finns inga perfekta människor.
5. Öva på att tycka om dem eller det du ogillar.

Oj, kanske du tänker nu, hur ska jag kunna göra detta? Mitt råd är att ta en punkt i taget, du behöver inte göra allt på en gång. Börja med det du tycker att du vill ändra på först och när du fått in det ordentligt så lägger du till en sak till, tills dess att dessa fem steg är en naturlig del av ditt liv.

Dagens träning

Just nu försöker jag verkligen komma igång med träningen, men det är väldigt svårt att komma iväg till gymmet. Önskar att det låg närmare! I alla fall så har jag lånat Wii av mina föräldrar inför helgens kommande tjejkväll, så då passar jag på att använda det lite extra som träningspass. Man får inte var dum, haha.

Dagens pass bestod av dans och waterboarding. Jätteroligt och bra träning. Det bästa av allt är att jag inte ens behöver gå utanför lägenheten och gå ca 3 km till gymmet, men gymmet har ju så klart sina fördelar också. En sak är dock klar; hade jag bara haft råd så hade jag garanterat köpt mig ett eget Wii!
Har du testat detta? Vad tyckte du?

Vill ha!

Detta får mer än gärna flytta in i min garderob just nu. Speciellt de rosa jeansen, så snygga!
Vad tycks?

(Kommer att börja blogga lite på prov samtidigt med min andra blogg tills jag har bestämt mig, men det lutar ganska mycket mot att gå tillbaka till denna.)

Blogg.se igen?

Sitter och funderar på om jag ska byta tillbaka till den här bloggportalen igen. Visst är bloggplatsen.se, där jag bloggar nu helt okey, men vill nog ändå tillbaka hit igen. Håller i alla fall på med ny design, så får jag se hur jag känner när jag är klar!

RSS 2.0