Purple flowers


Foto: Canon IXUS 95

Samlar du på dig vätska?

En del av oss, framför allt på sommaren, har lätt för att samla på oss vätska i kroppen. Men visste du att det fanns mat som har naturliga vätskedrivande egenskaper? Det finns faktiskt mer än man kan tro. Kanske är det så att man inte ens behöver ta någon vätskedrivande medicin utan faktiskt klarar sig med att endast äta mat på denna lista:

 • Jordgubbar
 • Sparris
 • Tomater
 • Melon
 • Morötter
 • Brysselkål
 • Havre
 • Tranbärssaft
 • Persilja
 • Selleri
 • Grönt te
 • Örtte


The last day before my new life

Imorgon är tanken, nej jag SKA börja mitt nytt liv! Jag vill verkligen ta itu med allt vad vikt, kost och sockerberoende heter. Därför kör jag igång med en ny kost imorgon, den s.k. Dukan-kosten. Den är indelad i fyra faser där den sista är för resten av livet. Det är alltså INTE endast för att gå ner i vikt. Vad de olika faserna innebär kommer det ett inlägg om imorgon.

Varför gör jag då detta? Gå ner i vikt är en av orsakern eftersom risken för olika följdsjukdomar som diabetes och hjärt- kärlsjukdomar ökar när man har en övervikt, oavsätt hur stor den är. Dessutom så tär det på lederna (framför allt knän) att gå omkring med för mycket vikt.

Sedan jag gick ur gymnasiet, för 9 år sedan, så har jag gått upp cirka 12 kilo och det är inget jag trivs med. Att jag inte trivs med extrakilon och att kläderna inte sitter lika bra längre är en sak, men jag vill bara känna mig som mig själv igen. Jag vill känna igen personen som tittar tillbaka på mig i spegeln, för utseendemässigt så ser jag fortfarande mig själv som jag gjorde då, cirka 12 kilo lättare, medan spegelbilden talar en helt annan historia.

Jag vill ändra mina vanor medan jag "bara" har 12 kilos övervikt. Eftersom jag har generna emot mig (har personer i min familj och nära släkt som har övervikt/fetma) så vill jag stoppa viktuppgången innan det blir svårare att gå ner.

Den här kosten ska även ta bort sockersuget, vilket är en stor fördel för mig i och med mitt sockerberoende. Detta är nog den främsta anledningen till att jag vill testa på den här kosten. Jag vet att i takt med att jag inte kan stå emot (framför allt) godiset så ökar även kilona och även risken för att utveckla typ 2 diabetes. Något som jag verkligen vill förhindra.

In the jungle


Foto: Canon IXUS 95
Motiv: Katten Bella


Gårdagens shopping!

Blev ju lite shopping igår! Detta var det som inhandlades:


Vet inte vad det är med mig, men helt plötsligt har jag börjat köpa annat än svart. Först ett par skor och nu en väska, hur ska detta sluta! :P I vilket fall som helst: I love, love, love denna väska!


Eftersom strumbyxorna var slutsålda när jag beställde så fick jag shoppa mig ett par i butik istället!


Blev ett merköp framme vid kassan i form av ett kornblått nagellack. Finally ett i den färgen!

Rolling in the deep

Den här sången är en av mina favoriter just nu och bäst gör den sig helt klart när den lyssnas på med hög volym!Glee gör en version som är riktigt bra den med tycker jag. Vad tycker ni?"The scars of your love remind me of us, they keep me thinking that we almost had it all.
The scars of your love, they leave me breathless. I can't help feeling, we could have had it all."

Nya frisyren

Var ju och klippte mig igår och trots att det inte blev någon superförändring så blev jag jättenöjd. Det vara bara skönt att bli av med det slitna (som frisören för övrigt tyckte var lite med tanke på att jag senast klippte mig för 1 år sedan!) och få till lite mer av en frisyr. I och med att jag håller på och sparar ut håret så har jag bara låtit det växa och därmed har även tillstymmelsen till frisyr försvunnit.

Innan:

Bad hair-day, men det nyaste kortet jag hade :P Usch, gillar inte att se mig själv i glasögon!

Efter:


Vad tycks? Mycket bättre eller hur?!

God morgon!

Idag är det jobb som gäller. Har fått gått in lite extra, därför det varit lite tyst från mig. Jobbar hela helgen plus måndag. Vad jag vet nu. För min del så har jag inget emot att jobba helg, för det mesta i alla fall. Jag kan tycka att det är lika skönt att vara ledig mitt i veckan när "alla andra" jobbar.

Igår var jag nere i stan för var tvungen att anmäla mig som arbetssökande på arbetsförmedlingen. Urtrevlig kille jag fick prata med där förresten. Undrar om de blivit trevligare där sen sist jag var där för två år sedan eller om han var undantaget? Jag hoppas ju så klart på det första! I vilket fall som helst, så blev det även lite shopping + frissabesök när jag vara nere (kommer bilder senare idag när jag kommit hem) och så träffade jag syrran en stund innan jag skulle hem och hon skulle med bussen. Lika kul som vanligt att ses ♥ 

Ett ljus i tunneln

Blivit dåligt med bloggandet ett tag, men har haft fullt upp. Har det inte varit jobb så har det varit storstädningen av lägenheten som tagit upp tiden.

Städningen går det framåt med. Köket, är som ni redan vet, helt klart. Badrummet och hallen är också klara. Just nu håller jag på i garderoben, svårt att få någon riktig ordning tycker jag, men det får helt enkelt duga så länge i alla fall! Vardagsrummet har jag börjat lite med, men det mesta är kvar och sovalkoven har jag inte börjat med än.

Det går framåt i alla fall och det känns så himla skönt att äntligen börja få ordning här hemma. Det har verkligen sett ut som ett bombnedslag överallt, men i och med att ett rum i taget blivit klart så börjar man se ett ljus i tunneln!

Bird


Foto: Jag med min Canon IXUS 95

Skyscraper"Skies are crying, I am watching
Catching teardrops in my hands
Only silence, as it's ending, like we never had a chance.
Do you have to make me feel like there's nothing left of me?

You can take everything I have
You can break everything I am
Like I'm made of glass
Like I'm made of paper
Go on and try to tear me down
I will be rising from the ground
Like a skyscraper, like a skyscraper

As the smoke clears
I awaken and untangle you from me
Would it make you feel better to watch me while I bleed
All my windows still are broken but I'm standing on my feet
You can take everything I have
You can break everything I am
Like I'm made of glass
Like I'm made of paper
Go on and try to tear me down
I will be rising from the ground
Like a skyscraper, like a skyscraper

Go run run run I'm gonna stay right here
Watch you disappear yeah
Go run run run yeah it's a long way down
But I'm closer to the clouds up here

You can take everything I have
You can break everything I am
Like I'm made of glass
Like I'm made of paper
Ohh
Go on and try to tear me down
I will be rising from the ground
Like a skyscraper, like a skyscraper
Like a skyscraper, like a skyscraper
Like a skyscraper"

Bridesmaides

Ikväll tittades det på filmen Bridesmaides. Var inte riktigt som jag hade trott, men bra var den och lite smårolig.

 

Handling: Annies liv är en enda röra. Men när hon får reda på att hennes bästa vän Lillian är förlovad måste hon bara tacka ja till att vara brudtärna. Trots att hon är både pank och singel bluffar sig Annie genom både dyra och bisarra ritualer. Med bara en chans att få det rätt kommer Annie att visa Lillian och hennes tärnor exakt hur långt någon är beredd att gå för sin bästa vän. (text lånad från SF)Mitt betyg: Jag hade otroligt höga förväntningar på den här filmen. Hade väntat mig något i stil med en kvinnlig version av The Hangover. Så var inte fallet, men trots det så var det en riktigt bra, rolig och underhållande film som är klart servärd. Egentligen är den nog värd en fyra, men eftersom jag hade så höga förväntningar så hamnar betyget på (i alla fall för tillfället) på tre och en halv.


Friday

Önskar att jag kunde säga "äntligen fredag", men då skulle förutsättningen vara att jag faktiskt är ledig i helgen. Vilket jag inte är. Jag jobbar till och med måndag innan jag får vara ledig. Men å andra sidan så ger det pengar och det är mycket bra eftersom hösten ser väldigt osäker ut på jobbfronten.

Hoppade in lite extra idag och halv ett när jag slutade så hängde jag med mamma och syrran runt och handlade. Jag hade egentligen planerat in lite städning idag i och med att jag slutde så tidigt, men var mycket trevligare att umgås lite!

Nu är det dags för lite fredagsmys (har till slut givit efter för det uttrycket...) som består av chips, dipp och film :)

Core

Det bästa jag någonsin börjat med när det kommer till träning så är det core.

Det innebär att man tränar bålen, dvs rygg och mage. Det är det viktigaste man kan träna eftersom man kan få mycket problem med värk om man har försvagade bålmuskler. Det hjälper inte heller att bara träna mage eller rygg. Både är lika viktiga eftersom det ger en styrka och stabilitet runt om.Effekter av att träna upp musklerna runt bålen genom core:
§
Smidigare kropp
§ Bättre hållning
§ Ökad fettförbränning
§ Skadeförebyggande
§ Ökad styrka
§ Stabilitet
§ Minskad risk för smärta i nedre rygg

Mina egna erfarenheter av core:
Jag kan säga att jag hade lite förutfattade meningar om core, eller om gruppträningar i allmänhet. Trodde att det skulle vara tråkigt, att jag skulle vara alltför medveten om alla andra och att jag skulle tycka det var pinsamt att inte klara lika mycket som "alla andra". Men jag blev positivt överraskad! Det var faktiskt rätt kul och jag kände att jag faktiskt pushade mig själv lite extra på grund av att det var gruppträning.
Innan jag började med core så hade jag mer eller mindre jämt en molande värk i ryggen, framför allt i övre delen av ryggen, från nacken. Jag hade också problem med domningar i ryggen. När jag började köra core regelbundet så försvann domningarna och med värken är det mycket bättre också.

Jag kan verkligen rekommendera dig att testa om du har problem med rygg och nacke, om det nu inte beror på en skada, då ska du så klart rådfråga en läkare innan så du vet vad du kan och inte kan göra!

What are words

Tänk att få uppleva en sådan kärlek som denna. Måste vara en på miljonen.

"Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight
And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close"

Testpilot

Jag har precis anmält mig till att bli testpilot av Ricoh PX. Jag hoppas verkligen att jag blir utvald för har alltid velat testa att fota under vatten! Tror den kameran dessutom skulle bli ett bra komplent till den jag redan har.


Abandoned playground

När jag och mamma var uppe vid Skackastugan i helgen och plockade blåbär stannade jag upp och fotade den här bilden. Dock tror jag att den hade blivit bättre om inte solen legat på.


Foto: Jag med min Canon IXUS 95

5-listan

1. Jag tycker att Filip och Fredrik är de mest överskattade tv-profilerna i Sverige, deras program är inte ens bra längre.
2. Borde vara förbjudet att klippa gräset innan nio - även på en vardag. Finns ju folk som är lediga mitt i veckan också!
3. Tycker att Sagan om ringen-tiologin är oerhört överskattad. Första spenderade jag mycket tid med att kolla på klockan, tvåan spolade jag mig i princip igenom. Trean var väl okey, bättre än de två första, men inte mer än okey.
4. Varför kan det inte komma hem någon från något inredningsprogram och fixa till det hemma hos mig? Okey, chanserna ökar väl något om man ansöker, men ändå...
5. Varför har katten helt plötsligt börjat gilla att ligga i min säng och sova? Har inte hjärta att ta bort honom därifrån, så nu hoppas jag på jobb snart så jag kan flytta till en tvåa där jag kan stänga sovrumsdörren.


Man down"I didn't mean to end his life
I know it wasn't right
I didn't mean to end his life
I know it wasn't right
I can't even sleep at night
Can't get it off my mind
I need to get out of sight
Before I end up behind bars

What started out as a simple altercation
Turned into a real sticky situation
Me just thinking on the time that im facing
Makes me wanna cry

Cause I didn't mean to hurt him
Coulda been somebodies son
And I took his heart when
I pulled up that gun

Rum bum bum bum rum bum bum bum rum bum bum bum
Man Down
Rum bum bum bum rum bum bum bum rum bum bum bum
Man Down

Oh mama mama mama
I just shot a man down
In central station
In front of a big ol crowd
Oh Why Oh Why
Oh mama mama mama
I just shot a man down
In central station

It's a 22
I Call her peggy sue
When she fits right down in my shoes
What do you expect me to do
If you're playing me for a fool
I will lose my cool
And reach for my fire arm

I didn't mean to lay him down
But its too late to turn back now
Don't know what I was thinking
Now he's no longer living
So i'm about to leave town

Cause I didn't mean to hurt him
Coulda been somebodies son
And I took his heart when
I pulled up that gun

Rum bum bum bum rum bum bum bum rum bum bum bum
Man Down
Rum bum bum bum rum bum bum bum rum bum bum bum
Man Down

Oh mama mama mama
I just shot a man down
In central station
In front of a big ol crowd
Oh Why Oh Why
Oh mama mama mama
I just shot a man down
In central station

Look I never thought id do it
Never thought id do it
Never thought id do it
Oh gosh
What ever happened to me
Ever happened to me
Ever happened to me
Why did I pull the trigger
Pull the trigger pull the trigger BOOM
And end a ni**a end a ni**as life so soon
When I pull the trigger pull the trigger pull it on you
Somebody tell me what imma what imma do

Rum bum bum bum rum bum bum bum rum bum bum bum
They say one man down
Rum bum bum bum rum bum bum bumm rum bum bum bum
And I ran downtown

Cause now imma criminal criminal criminal
Oh lord oh mercy now I am a criminal
Man Down
Tell the judge please give me minimal
Run out of town on the Grand seminal seminal

Oh mama mama mama
I just shot a man down
In central station
In front of a big ol crowd
Oh Why Oh Why
Oh mama mama mama
I just shot a man down
In central station"

Black bird

Något som ibland kan vara svårt att fota är fåglar, speciellt när man fotar med en digitalkamera som tar lite längre tid än en systemkamera. När jag var vid kanalen i Karlsborg i helgen så lyckades jag dock få till några bra bilder. Bland annat denna.


Foto: Jag med min Canon IXUS 95, redigerad i Lightroom


Omgjord i LooksBuilder

Nettan tipsar!I helgen så kom brorsan och gav mig en ny ostbåge som kommit. Eller rättare sagt så var det en ostskruv! Närmare bestämt Cheez Twisterz - American cheddar från OLW.

 

Jag tycker personligen om denna bättre än orginalet eftersom Cheez twisterz smakar mer. Den smakar mer som de vanliga ostbågarna smakade när man var barn (bara jag som tycker att de smakar mindre nu för tiden??). Jag ger den bara plus!


Helgen i text och bilder

Eftersom jag jobbat tre helger i rad, så var det extra skönt att få vara ledig den här helgen. Var längesedan jag hälsade på föräldrarna i Mölltorp, därför spenderades helgen där.

Äntligen så blev två av mina köksstolar målade. Bara en sisådär 3-4 år efter jag köpte dem... Nästa gång jag hälsar på så blir de andra två stolarna och så småningom blir det även köksbordet som ska målas.

På lördagen åkte jag, pappa, mamma och mormor upp till Karlsborg där vi satte oss vid kanalen och åt mjukglass. Jag valde en med daimkulor på, riktigt mumsigt!


Lite roligt kort på pappa, mamma och mormor. Pappa ser ut som att han tycker att mamma är lite närgången och mormor ser nästan lite mobbad ut, haha.


Jag (ja, jag har glasögon och nej, jag har inte fixat iordning håret...) och mormor.
De små änderna var framme och hälsade och var väldigt nyfikna när jag fotade.Efter utflykten till kanalen så åkte jag och mamma nästan direkt iväg igen. Den här gången bar det iväg upp till Skackastugan (ligger på Varberget utanför Mölltorp) där vi plockade blåbär. På vägen dit så fick bilen totalt fnatt. Bilrutorna som vi hade helt nere ville hela tiden åka upp. Ibland bara ett hack, ibland lite mer och ibland hela vägen upp och vi tryckte ner dem igen. Så höll det på hela vägen dit! På hemvägen så drog vi ner i bak (är vanligt som man får veva ner för hand där) så vi åtminstone skulle få lite drag, men då höll sig fönstrena nere hela tiden. Mycket märkligt!

På kvällen så grillade vi ihop med grannen, mormor var också med. Blev en riktigt trevlig kväll. Och helgen har varit mycket bra! Kul att få umgås med familjen även om man knappt såg röken av brorsan och syrran inte var där. Nästa gång vore det kul om vi alla kunde umgås och åka ut på lite dagsutflykter. ♥


Shopping!

Äntligen kom det vanliga erbjudandet från H&M att jag kunde handla och få 10% på hela sortimentet. Skulle ändå beställa så man är ju inte dummare än att man väntar på att få lite rabatt! Detta blev det den här gången:


Koftor och stickade tröjor hör hösten till tycker jag, så det blev det så klart. Kofta nummer två ihop med strumpisar och en lång tröja under kommer bli en perfekt outfit att mysa i hemma i soffan en ruggig höstdag!


Ett par baslinnen och ett par leggings (eftersom mina alltid går sönder) blev det också.

5-listan

1. Jag är i stort behov av nya sängkläder (påslakan och örngott).
2. Jag hatar när sladdarna till hörlurarna trasslar ihop sig.
3. Hatar att städa, men så himla skönt när det är gjort.
4. Har sjukt dåligt minne ibland.
5. Jag har hittat min drömoutfit för ruggiga höstdagar hemma i soffan.

Storstädning

Idag har jag gjort klart min storstädning av köket.Mycket jobb med rengöring av kakel, spis, bänkar, kyl & frys, diskbänk, slaskskåp, micro och golv. Men gud så skönt det är nu när det är klart! Medans golvet torkar så ska jag ge mig ut på en promenad med lite bra musik i lurarna.


Marry the night"I'm gonna marry the night
I won't give up on my life
I'm a warrior queen
Live passionately tonight

I'm gonna marry the dark
Gonna make love to the stark
I'm a soldier to my own emptiness
I am a winner

I'm gonna marry the night
I'm gonna marry the night
I'm gonna marry the night

I'm gonna marry the night
I'm not gonna cry anymore
I'm gonna marry the night
Leave nothing on these streets to explore

M-m-m-Marry m-m-m-marry m-m-m-marry the night
Oh m-m-marry m-m-m-marry m-m-m-marry the night

I'm gonna lace up my boots
Throw on some leather and cruise
Down the streets that I love
In my fishnet gloves
I'm a sinner

Then I'll go down to the bar
But I won't cry anymore
I hold my whiskey up high
Kiss the bartender twice
I'm a loser

I'm gonna marry the night
I'm gonna marry the night

I'm gonna marry the night
I'm not gonna cry anymore
I'm gonna marry the night
Leave nothing on these streets to explore

M-m-m-marry m-m-m-marry m-m-m-marry the night
Oh m-m-marry m-m-m-marry m-m-m-marry the night

Nothing's too cruel
To take me from you
New York is not just a tan that you'll never lose
Love is the new denim or black
Skeleton guns or wedding bells in the attic
Get Ginger ready cos I'm coming up front
Won't poke holes in the seat with my heels cos that's
Where we make love

Come on and run
Come on and run

I'm gonna marry the night
I'm gonna burn a hole in the road
I'm gonna marry the night
Leave nothing on these streets to explore

M-m-m-marry m-m-m-marry m-m-m-marry the night
Oh m-m-marry m-m-m-marry m-m-m-marry the night
Oh m-m-marry m-m-m-marry m-m-m-marry the night

I'm gonna marry
Marry
I'm gonna marry
Marry
C'mon c'mon the night
The night"

Är du sockerberoende?

Här är testet jag pratade om i förra inlägget om mitt sockerberoende.

Är du sockerberoende?

1. Har du, under det senaste året någonsin ätit mer sötsaker än du tänkt dig och/eller fortsatt använda socker när du inte tänkt dig det? JA NEJ

2. Har Du under det senaste året, försummat några av dina vardagliga åtaganden på grund av att du ätit för mycket sötsaker? JA NEJ

3. Har Du, under senaste året känt att Du vill eller behöver ändra ditt sätt att äta eller handskas med sötsaker?
JA NEJ

4. Har någon, under senaste året, t.ex. familj eller vänner, klagat på hur mycket eller när Du äter sötsaker?
JA NEJ

5. Har DU, under senaste året någonsin varit helt upptagen av tankar på när DU ska få äta eller köpa sötsaker?
JA NEJ

6. Har DU, under det senaster året, någonsin använt sötsaker för att lindra känslomässigt obehag så som nedstämdhet, ilska eller tristess?
JA NEJ

Med fyra eller fler positiva svar finns en stor risk att du utvecklat ett missbruk eller beroende.

Kämpar du mot ett sockerberoende och behöver stöd? Skicka iväg en kommentar så kanske vi kan stötta varandra!

Samson

Den här låten har jag älskat sedan jag hörde Alice framföra denna i Idol. Tycker faktiskt hennes version är bättre, men hittade tyvärr ingen studio-version. Men denna är bra också!"You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first
Beneath the sheets of paper lies my truth
I have to go, I have to go
Your hair was long when we first met

Samson went back to bed
Not much hair left on his head
He ate a slice of wonder bread and went right back to bed
And history books forgot about us and the bible didn't mention us
And the bible didn't mention us, not even once

You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first
Beneath the stars came fallin' on our heads
But they're just old light, they're just old light
Your hair was long when we first met

Samson came to my bed
Told me that my hair was red
Told me I was beautiful and came into my bed
Oh I cut his hair myself one night
A pair of dull scissors in the yellow light
And he told me that I'd done alright
And kissed me 'til the mornin' light, the mornin' light
And he kissed me 'til the mornin' light

Samson went back to bed
Not much hair left on his head
Ate a slice of wonderbread and went right back to bed
Oh, we couldn't bring the columns down
Yeah we couldn't destroy a single one
And history books forgot about us
And the bible didn't mention us, not even once

You are my sweetest downfall
I loved you first"

Måndag

Ny vecka igen och efter tre jobbade helger på raken så ser jag fram emot att få vara ledig kommande helg. Idag skulle jag egentligen ha jobbat men hade sådan huvudvärk att jag var tvungen att stanna hemma. På eftermiddagen gav den sig till slut och då körde jag igång med att städa köket. Har hunnit med en del, men har även mycket kvar att göra. En storstädning av köket med andra ord, vilket verkligen behövs!

Kyrksjön

Den här sjön har jag badat i och åkt skridskor på många, många gånger under min uppväxt.


Lite om mitt kamp mot sockerberoendet

För ett tag sedan så surfade jag in på en sida om sockerberoende. Där fanns det 6 stycken frågor och om man svarade ja på 4 av dem så har man ett sockerberoende. Jag svarade ja på alla...

Jag har varit väldigt ärlig mot mig själv vad gäller mitt beroende av godis, men det var först då som jag började erkänna för mig själv att jag faktiskt har ett beroende mot socker i allmänhet. När jag läste en sida om sockerberoende förstod jag verkligen för jag kände så himla väl igen mig i det som stod.

Under det året jag var fri från godis så ersattes det med kakor istället, något som jag insett så här i efterhand. Det svåraste sägs ju vara att erkänna att man har ett beroende, men jag tycker nästa steg är minst lika svårt. Nämligen att acceptera det. Förr eller senare så har jag alltid kommit till den punkten: "men jag kanske kan äta godis ibland". Vad har hänt då? Jo, jag är tillbaka där jag började.

(Kommer att komma lite fakta och så om sockerberoende lite senare och även testet.)


Bluebird

En riktigt bra låt med Christina Perri.


When?

“When you're young, your whole life is about the pursuit of fun. Then, you grow up and learn to be cautious. You could break a bone or a heart. You look before you leap and sometimes you don't leap at all because there's not always someone there to catch you. And in life, there's no safety net. When did it stop being fun and start being scary?”
- Carrie Bradshaw


Ny design

Kände att bloggen gått lite på sparlåga den senaste tiden. Var svårare än jag trott att hålla igång tre bloggar samtidigt, så nu ligger de andra två på is och bloggar endast här igen. Bloggen har fått ett nytt utseende och jag har återgått till det gamla bloggnamnet.

Före:


Efter:

När suget satte in

Igår var en riktigt jobbig dag med ett stort (läs enormt) godissug. Hemma gick det bra men när jag kom till jobbet på eftermiddagen så satte suget in ordentligt under kvällen. Jag tänkte på godis. Jag fantiserade om att äta godis, om att få stoppa den där första biten i munnen.

På vägen hem var jag tvungen att handla eftersom jag inte hade någon frukost hemma. På grund av att mitt godissug var så starkt så visste jag att jag inte skulle kunna stå emot på egen hand. Ringde därför mamma som pratade med mig tills jag kom fram till kassan. Jag ringde sen upp henne igen när jag kommit ut så att jag inte skulle vända och gå tillbaka och köpa något.

Jag kan ärligt säga att suget finns där idag också och om jag varit tvungen att handla idag så hade jag varit tvungen att göra samma sak igen. Så vad gäller idag då? Jo att hålla mig så sysselsatt som möjligt, vilket i mitt fall betyder att jag ska städa! Så på med musiken och förhoppningsvis städa bort även godissuget på kuppen!

RSS 2.0