Drop dead diva

Jag är alltid på jakt efter nya roliga serier att titta på. Denna hittade jag av en slump och då blir det lite extra kul när man kommer över en man gillar.



Handling: Den vackra, men ytliga fotomodellen Deb dör i en bilolycka och står plötsligt inför paradisets dörrvakt Fred, som säger att hon är en självupptagen nolla och vägrar släppa in henne i paradiset. Deb försöker övertala Fred att återbörda henne till hennes ytliga existens, men istället skickas hon misstag till den nyligen avlidna Jane Bingums kropp. Jane var en intelligent advokat, modell större, som alltid levde i skuggan av sina mer attraktiva kollegor. Deb, som alltid förlitat sig på sin yttre skönhet måste nu acceptera att hon är fast i Janes fylliga kropp.



Mitt betyg: En rolig komedi men samtidigt med mycket hjärta. Lite i samma anda som Being Erica. Har än så länge bara sett ett avsnitt in på säsong 2, men så här långt håller den defintivt måttet. Denna serien kan jag rekommendera om ni inte sett den än!

       

Min viktresa: Gotta dance

Ikväll är det dags för lite zumba igen. Ska bli kul att komma iväg och skaka loss lite och idag så känner jag mig inte så energilös som jag gjorde igår.

Hittade föresten den här bilden och jag hoppas verkligen inte att det är riktigt så illa, haha.


Dead silence

Tittar ut genom mitt fönster och inser att den lilla snö som fanns igår är helt borta. Eftersom jag inte "hunnit" lägga upp lite vinterbilder, så struntar jag i det!

När jag var ute på min långpromenad i fredags så hade jag med mig kameran och då tog jag det här fotot av ett ensam och övergivet vollybollnät.






Darkness falls

Dagen började oerhört segt och jag var svårstartad minst sagt. Till slut fick jag lite gjort. Ställde mig och gjorde en supergod hemmagjort müsli (tror inte jag lagt upp receptet så det kommer), så nu har jag frukosten klar ett tag framöver. Inte illa det!

Tisdag idag (läs igår) vilket betydde att det var dags igen för ett core-pass. Anna som höll i det och då vet man att det blir tufft, vilket det också blev. Är ganska säker på att det kommer att resultera i en go träningsvärk imorgon!



Under kvällen så har jag suttit och pillat lite med en ny design. Den är i stort sett klar, men vet inte riktigt när den kommer upp än. Det beror på hur länge jag kan hålla mig, haha.

Citat


No energy

Är oerhört energilös idag. Skulle göra en massa saker men ingenting har gjorts än. Inte det att jag inte vill egentligen, men jag har ingen ork. Usch, hatar sådana dagar!

Down for whatever

Den här låten har jag för tillfället som ringsignal på mobilen. Riktigt bra låt!


Min viktresa: Dance my ass off

Dags att dra ner till gymmet för ett härlig Sha'bam-pass!


Used to be a pearl




Motiv: Pärlor
Fotograf: Jag
Kamera: Canon IXUS 95

Sweet dreams... not

Jag hade en väldigt konstig och obehaglig dröm i natt. En sådan där dröm som gör att man måste kolla så allt är som det ska vara när man vaknar.

I min dröm så tappade jag två av mina hörtänder. Det i sig är väl inte så konstigt men när de går av jämns med tandkötet och de två dessutom sitter ihop med en tråd på baksidan... Det är konstigt.

När jag vaknade var jag tvungen att att kolla så de fanns kvar, haha. Riktig obehaglig känsla när man inte är helt hundra på om det var en dröm eller inte!

Efter färgningen

Nu så kommer då bilden på nya hårfärgen. Ingen superstor förändring men lite nytt blev det i alla fall!


Min viktresa: This week

Kan börja med att säga att första veckan på min viktresa har gått åt helsike. Började bra, men sedan gick det bara utför. Någon viktnedgång har det med största säkerhet inte blivit utan risken är att det faktiskt har gått åt motsatt håll...

Är jag besviken på mig själv? Ja, det klart jag är, men samtidigt så är det ingen idé att deppa ihop utan att istället ta nya tag!

On the floor






Motiv: Kimono på golvet
Fotograf: Jag
Kamera: Canon IXUS 95

Melodifestivalen - delfinal 4

Eftersom jag inte såg Melodifestivalen igår (på grund av bion), så sågs det idag istället. Den mest självklara att gå vidare direkt till final var Danny. Enligt mig själv i alla fall!


I couln't help myself

Som ni vet så hade jag planerat att färga håret som min första belöning men jag kunde helt enkelt inte vänta! Så nu sitter jag här med färg i håret och väntar på att få tvätta ur det.



Nu gäller det bara att komma någon bra första belöning! Någon som har något bra förslag?

To-do-list

Söndag idag då. Vart har helgen tagit vägen? Trodde att det var lördag när jag vaknade men så var det ju tyvärr inte. Idag har jag en del som måste göras och diska är en av dem, men det har jag redan avverkat.

• Söka jobb
• Fylla i papper inför morgondagen
• Plocka iordning i lägenheten
• Städa garderoben? (har inte bestämt mig där ännu)
• Förhoppningsvis hinna med en promenad i det fina vädret
• Duscha


Say goodnight, just sleep tight, say goodnight

Som vanligt rinner tiden iväg på kvällarna, men nu blir det äntligen sängen! Det är ju, som man säger, en dag imorgon också och jag har en del som ska göras. 

Natti natti!


This means war

Då är man hemkommen från ett mycket lyckat biobesök med Ida! 



Handling: Tom Hardy ("Dark Knight Rises", "Inception") och Chris Pine ("Star Trek", "Unstoppable") spelar huvudrollerna som två CIA-agenter som med alla medel - tillåtna och otillåtna - konkurrerar om samma kvinna (Reese Witherspoon).



Betyg: Nu betalade jag inget för att jag hade en gratisbiljett, men en som jag absolut kunde ha betalat för utan att känna att jag slängt pengarna i sjön. Jag trodde att den skulle vara bra och det var den. Samtidigt som den inte var som jag förväntat mig, den var roligare än jag trodde. Var en hel del skratt i biosalongen. Var  ett tag sedan jag skrattade så när jag såg en komedi så det är ett bra betyg.

     

Biokväll!

Ska alldeles strax börja bege mig ner til stan för att gå på bio med Ida. Ska bli kul att få krypa ner i en av biosalongens fotöljer och titta på en (förhoppningsvis) bra film. Filmen som gäller ikväll är This means war.

Någon som sett den? Var den bra?


My week with Marilyn

Häromdagen så såg jag Marilyn Monroe-filmen där Michelle Williams spelar rollen som Marilyn.



Handling: I ett desperat försök att bli tagen på större allvar reser ikonen Marilyn Monroe till London 1956 för att spela mot legenden Laurence Olivier i ”Prinsen och balettflickan”. Den ömhetstörstande Marilyn känner sig övergiven av maken Arthur Miller och attraherad av Oliviers assistent, den unge Colin Clark.



Mitt betyg: Jag tycker att Michelle Williams gör en riktigt bra Marilyn och även filmen i sig är bra och ger en annan sida av Marilyn än den man är van vid. Numera så förknippar man henne mest som en ikon. Detta är helt klart en sevärd film!

     

Light a candle for me, I'll light a candle for you

Oftast brukar jag i efterhand redigera foton i olika varianter, men den här gången så använde jag mig istället av olika inställningar och sedan bara fixade ljus, skärpa och svärta i Lightroom.






Friday night

En riktig mysfredag i soffan med en film och fruktsallad. Kan det bli bättre?


Dagens foto: Spread your wings and prepare to fly for you have become a butterfly

Fick en jättefin sak av Ida för att jag hjälpte henne med bloggen. Vet inte riktigt vad det heter men är en halv glaskula kan man säga och i den är det en text och en fjäril. Fotade den när jag behövde lite inspiration och fotade en massa i lägenheten. Detta är taget rakt uppifrån.







Jag tycker alla tre varianterna är fina på sitt sätt, men min favorit är nog nr. 3.

Vilken tycker du är finast?

Min viktresa: Morgonträning

Eftersom jag har tvättid idag så fick det bli lite träning hemma i vardagsrummet. Tur jag möblerat om säger jag bara annars hade det inte gått!

Denna morgon blev det Carmen Electra's Aerobic Striptease. Jätterolig träning när man väl kommer in i det.





Någon som testat detta (hemma eller på gymmet)? Vad tyckte du?


Min viktresa: Fusk-dag

Det har fuskat på alla sätt och vis idag kan man säga. För det första blev det ingen träning idag för kände att kroppen verkligen behövde vila. Dock blev det en kort promenad.

Sen har jag haft en liten down-dag så har inte ätit det jag ska direkt... Som jag skrev tidigare idag så har sötsuget satt in, så fuskades med kakor och läsk. Betydligt bättre än att trilla dit med godiset, så får se det positiva i det!

Ett foto om dagen: Opening the window

Knäppte ett foto av hallfönstret på mina föräldrars övervåning.


Candy

Tre månader utan godis gick väldigt smärtfritt. Inte mycket till sug efter godis alls. Nu däremot så har jag varit godissugen i några dagar. Så sugen att jag känner en önskan att vilja ge efter, att vilja ge upp. När sedan humöret fått en svängning neråt idag så är det ännu svårare. Så klart att jag är rädd för att få ett återfall, det är det som gör att jag inte ger efter. Men vad händer när suget blir större än min vilja att förbli godisfri? Det vill jag inte veta...


Lekdags

Så här kan det se ut när två kattungar leker med ett måttband...



Trots att bilden blev misslyckad så är det ändå något roligt med den. Tycker jag i alla fall, haha. Vad tycker du?

Min viktresa: A new day has come

Vaknade med en rätt go träningsvärk idag... överallt i stort sett! Tror dock att jag ska försöka mig på ett Afropower-pass ikväll. Nu jäklar måste det hända saker på vågen annars börjar jag gråta... Haha, nejdå, men det måste hända lite för att jag inte ska tappa motivationen.

Nu blir det frukost för mig i alla fall i form av min extra nyttiga havregrynsgröt (har linfrön och psylliumfrön i också).

Min viktresa: Zumba!

Ikväll avverkades mitt första zumba-pass på gymmet. Mycket roligare än hemma i vardagsrummet! Det lär nog blir fler pass framöver.

I övrigt kan jag berätta att jag börjar få ordentlig träningsvärk efter veckans pass, så ska bli intressant att se hur det känns imorgon. Nu gillar jag träningsvärk, men det finns en gräns. I vilket fall så hade jag tänkt mig ett afropower-pass imorgon, men det beror helt på hur min kropp känns imorgon, haha.

Min viktresa: Gymmet nästa!

Regnar ute och känner mig inte ett dugg motiverad att ge mig ut, men nu är det så att jag har bestämt mig för att testa Zumba på gymmet. Trotsar ändå vädret (och träningsvärken) och promenerar de tre kilometrarna dit!



Berättar vad jag tyckte när jag kommer hem!

Min viktresa: Styrkepass

Hade en tid hos arbetsförmedlingen idag och eftersom det ligger dörr i dörr med mitt gym, så var det lika bra att passa på att köra ett styrkepass! Det märks att jag inte tränat det på väldigt länge för mina muskler är rätt svaga tyvärr. Å andra sidan så kan det ju bara bli bättre!


Ett foto om dagen: Duk


Min viktresa: Dagens träning

Ikväll var det dags för mitt första Core-pass på cirka ett år. Shit vad tufft det var! Jag visste att min rygg var svag och att musklerna i magen var obefintliga men det var faktiskt värre än jag trodde. Plankan klarade jag bara i 30 sekunder... Inte bra! Fördelen är ju att nu kan det bara bli bättre!

Förutom passet på gymmet så passade jag på att köra en powerwalk på vägen dit som lite uppvärmning. Sedan blev det så klart en promenad hem efteråt också.




En del förstår inte...

När jag säger att jag är godisberoende så är det inte många som faktiskt förstår. Delvis kanske för att jag aldrig hade några problem med att tacka nej när någon bjöd. Däremot så köpte jag mig godis på vägen hem som jag sedan åt i min ensamhet för att ingen skulle se. Jag kunde fantisera en hel dag över vad jag ska köpa på hemvägen. Oftast blev det vägen förbi Sigges för lite smågodis.

Därför är jag så glad att jag nu är godisfri och att det kan gå dagar utan att jag över huvudtaget tänker på godis!

Ett foto om dagen: Blingbling

Ibland när jag redigerar så hittar jag många olika inställningar som passar ett enda foto, så det kan bli en del foton som finns i olika varianter. Detta fotot är en av dessa. Eftersom jag inte kunde bestämma mig för vilken jag skulle välja så fick det bli alla.








Good morning

Ny morgon och nu väntar en tallrik havregrynsgröt, något som jag ofta äter till frukost. Inte bara för att det är nýttigt utan det är också bra om man som jag har problem med återkommande magkatarr.

Idag blir det lite grejande hemma tänkte jag (som jag skulle ha gjort igår), gå iväg till affären en sväng och så ikväll blir det träning.

Min viktresa: Sh'bam

Nyss hemkommen från mitt andra Sh'bam-pass på gymmet. Den här gången var det lättare att hänga med och då blir det ju också lite roligare. Den här gången var det tre modiga killar som vågade testa. Blev en hel del skratt därifrån för en del moves var lite mer tjejiga om man säger så, haha.


Min viktresa: Min utgångspunkt

I morses så var det dags att ställa sig på vågen och att mäta valda delar av kroppen för att se hur min utgångspunkt ser ut för att sedan kunna se mina framsteg (och ev. motgångar). Var så klart ingen roligt upplevelse men får se det som en sporre!

Blir uppdateringar av vikt och mått varje måndag.




Ett foto om dagen: straws

Den här bilden blev betydligt bättre än jag trodde faktiskt. Var lite av ett experiment. Det jag gillar är blandningen av färger och att det är mot en bakgrund som inte är enfärgad.

Vad tycker du?


Min viktresa: Handlingsplan - hälsa

Nu på morgonen så har jag suttit och gjort min handlingsplan över bland annat viknedgången. Nu börjar 3 tuffa, men förhoppningsvis även roliga, månader. Känner mig i vilket fall taggad och även riktigt nöjd med handlingsplanen.

Under dagen lägger jag upp hur min utgångspunkt ser ut.



Mål
Gå ner i vikt (1 kg/vecka)
Bli piggare och få mer energi
Må bättre
Få en starkare kropp 

Vägen dit
Dricka mycket vatten

Äta grönsaker

Skippa snabba kolhydrater som fika, chips, läsk (endast en dag i veckan då jag får unna mig något)

Sova 8 h varje natt – regelbundna sovtider

Äta tre havtornbär varje dag (ett enda bär innehåller lika mycket c-vitamin som en apelsin!)

Äta en ordentlig frukost – t.ex. havregrynsgröt

Träna minst tre gånger i veckan – antingen på gymmet eller hemma

Träna avslappning minst 4 gånger i veckan

 

Konkreta exempel, utvärdering

Jag dricker ett stort glas vatten till varje måltid.

Jag blir piggare tack vare att jag sover ordentligt.

Jag tränar minst 3 dagar i veckan.

Tack vare avslappningen känner jag mig mindre stressad.

Jag kommer att gå ner i vikt och även se skillnad i centimetrar runt bl.a. midjan.

Jag går ner ett kg i veckan.

Jag trivs med att endast unna mig något en dag i veckan – känner att jag mår bättre av det.

 

Start- och slutdatum

20 februari 2012 – 18 juni 2012


Målvikt: 65 kg 

Delmål 1:
- 5kg

Belöning: färga håret


Delmål 2: - 10 kg

Belöning: Köpa mig ett klädesplagg


Slutmål: - 16,6 kg

Belöning: köpa nya kläder

 

Målprogrammering

Jag kommer i säng i tid och sover mina timmar. När klockan ringer nästan studsar jag upp ur sängen med ett leende på mina läppar. Jag känner mig utvilad och glad. Människor runt mig märker mitt nya positiva jag och gläds med mig.

Jag har nått min trivselvikt och trivs bra med det. Jag kan nu beundra min spegelbild och vara stolt över vad jag åstadkommit. Jag har shoppat nya kläder som passar mig. Jag har tagit ner den blommiga lådan i garderoben med kläder som numera passar mig och jag bär dem med stolthet.

En middag eller lunch med grönsaker smakar godare och godare. Iskallt vatten dricks det ordentligt av, som är en riktig törstsläckare.

Jag mår mycket bättre, är gladare och friskare. Jag trivs med mig själv och med tillvaron.


Min viktresa: Tomorrow is the day!

Tanken var den att jag skulle börja mitt nya liv i måndags, men nu blev det inte riktigt så. Ja, jag har kommit igång med träningen men allt annat är det si och så med. Istället för att gå ner i vikt under veckan så har det tyvärr gått åt motsatt håll, så imorgon blir det hårda tag!

Kommer att ta lite före-bilder (som inte hamnar här förrens efteråt) och det blir även invägning och mätning på vissa delar av kroppen. Mått och vikt kommer jag däremot lägga upp och uppföljning sker sedan varje måndag. På det viset blir det svårare för mig att fuska!


I have nothing

Många har nog I will always love you som favorit bland Whitney Houstons låtar och det är absolut en av mina favoriter men där hör även denna hemma.


Ett foto om dagen: Music


Efter lite funderade så blev det till sist denna bild idag. Eftersom jag ska ge mig ut på en promenad med lite bra musik i lurarna, vad passar egentligen bättre?


Socker

Att jag kämpar mot ett godisberoende vet nog de flesta som läser min blogg och det faktum att jag nu klarat ca 3,5 månad utan godis är en jättebedrift för mig. Nu har det däremot lett till ett nytt problem och det är att jag tenderar att byta ut godiset mot kakor, glass och läsk. Det vill säga socker. Så nu ska jag ta tag i det ordentligt så att jag inte utvecklar ett beroende mot socker överlag. Jag vill trots allt kunna unna mig en fika på stan någon gång då och då och att kunna dricka lite läsk en fredagkväll framför tv:n.

Från och med imorgon blir det därför tuffare tag. Det är ju trots allt meningen att jag ska förbättra min hälsa och att cirka 15 kg ska försvinna från min kropp och det lär knappast hända så länge jag stoppar i mig en massa onyttigt!

Min viktresa: Min träning

Startade även denna dag med ett pass på crosstrainern och idag ökade jag ut passet med 10 minuter. Se på Gladiatorerna samtidigt verkar funka bra!


Melodifestivalen - delfinal 3

Jag är mållös... Nåja, näst intill i alla fall. Hur in i h-e kunde folk rösta vidare Ranelid?!Har folk röstat för att jävlas eller vad är det frågan om... Rena skiten säger jag!

Någon som däremot var bra var Molly Sandén och hon tog sig direkt till final. Annars var startfältet rätt svagt tyvärr. Fanns några till som var bra som Mattias Andreasson som tyvärr inte tog sig vidare till varken final eller andra chansen. Andreas Johnson var också helt okey, men börjar kännas lite som att man hört hans låtar innan, de låter lite likadant.

Det jag kan sammanfatta är att det var helt rätt att Molly tog sig till final.


Havtorn

Köpte hem havtorn för ett tag sedan och hade totalt glömt bort att de låg där i frysen. Eftersom ett enda litet bär innehåller lika mycket c-vitamin som en hel apelsin, så är det ju egentligen ett perfekt sätt att få i sig c-vitamin.



Så vad tyckte jag då? Min första reaktion var att det inte alls var gott! Men jag tror faktiskt att det är en smak vissa behöver vänja sig vid. Dessutom så är det ändå värt att få i sig ett enda litet bär för att få i sig lite c-vitamin. Jag kommer dock att hålla mig till 3 bär om dagen, så en låda på 250 gram kommer att räcka länge!

Har du testat havtorn? Vad tyckte du?

Greatest love of all


Idag begravs Whitney Houston, en Ikon med en fantastisk röst ska göra sin sista resa.

Jag kan inte säga att jag växt upp helt och hållet med hennes musik (med tanke på att jag föddes på 80-talet) utan fick upp ögonen för hennes musik först när jag såg filmen Bodyguard på 90-talet.

En fantastisk röst har tystnat.


Min viktresa: Morgonträning


Ett foto om dagen: Fransar

Fick en idé om att ta kort på ett par lösögonfransar jag hade liggande hemma. En idé som jag inte visste skulle bli lika bra i praktiken. Resultatet blev ändå rätt bra tycker jag! Vad tycker ni?


Fredagsmys

Då var det fredag igen! Den här veckan har bara svischat förbi. För att fira att det är helg så tänkte jag att jag skulle pyssla om mig själv lite.

Först så ska jag köra lite avslappning, något jag verkligen behöver komma igång med igen för jag vet ju hur mycket bättre jag mår av det. Det är konstigt det där, med att inte komma till skott och göra sådant som är bra för en. Nåja, bara att ta sig i kragen!



Efter det så blir det mer relaxing i form av ett varmt bubbelbad. Det är verkligen inte fel, speciellt inte när musklerna är lite ömma efter veckans träning!



Sedan funderar jag på om jag ska kolla på filmen Get Smart som går på 3:an eller om jag ska väja någon mysig Nora Roberts-film istället.

Vad ska ni göra ikväll?


Min viktresa: En dag i solen

Idag känner jag att jag varit riktigt duktig. Först crosstrainern i morse och nu har jag precis kommit tillbaka efter en långpromenad på 1,5 timme. Måste säga att idag är det verkligen perfekt väder! Solglasögonen på för att njuta av årets första vårväder! Ja, jag vet att det tekniskt sett fortfarande är vinter, men idag fick jag riktiga vårkänslor :D

Lite över 6 km blev det idag, nästa gång ska jag försöka att satsa på milen. Någon som hänger på? ;)


Ett foto om dagen: Playtime

Tog ett foto av leksakskorgen hemma hos föräldrarna när jag var där förra helgen.

Vilken gillar du mest?




Min viktresa: Min träning


Uppe med tuppen

Klockan är lite drygt halvåtta på morgonen och jag har redan varit uppe cirka 45 minuter... Varför kanske ni undrar? Jo, jag har tvättid som började klockan sju. Inte direkt så att jag hade valt den tidiga tiden om jag hade fått välja, men det var antingen det eller att vänta en hel vecka på att få tvätta.



Ska vakna till lite och köra igång en omgång tvätt till, sedan blir det en stund på crosstrainern framför tv:n. Vilade från träningen igår så idag är det dags igen!

Win my heart




















I will always love you



"Bittersweet memories, that is all I'm taking with me. So good-bye, please don't cry. We both know I'm not what you need. And I will always love you. I will always love you."

Ghost Hunters

Ett program som jag har följt länge är Ghost Hunters. I gårdagens avsnitt berättade Grant Wilson att han kommer att sluta. Vilket man så klart kan förstå för det blir ju en hel del tid ifrån familjen. Samtidigt så är det så klart tråkigt att han inte längre kommer att vara med, men familjen kommer ju först så är det ju. Kommer dock ta ett tag innan man vänjer sig, han är ju trots allt en del av TAPS. En sak är säker, han kommer att bli saknad!


Ett foto om dagen: Anden i glaset

För ett antal år sedan körde jag Anden i glaset då och då och vid ett tillfälle så passade jag på att fota.




Min viktresa: Delmål 1

I ett par dagar nu har jag varit riktigt sugen på att färga håret. Har en färgning liggandes hemma, så kan i princip göra det när som helst!

Jag har dock valt att göra detta till mitt första delmål när det gäller att nå min målvikt. Detta är det som gäller:

- Först när jag har gått ner mina första 5 kg får jag färga håret!

Har ni några förslag på vad mitt andra delmål kan vara?

Revenge

Nu har denna serien gått ett tag, men har totalt glömt att skriva om den!



Handling: Emily Thorne,vars riktiga namn är Amanda Clarke, flyttar tillbaka till The Hamptons för att utkräva hämnd på de som orsakade hennes far Davids död och splittrade hennes familj. Då hon var liten dömdes hennes far för ett terroristbrott och avled i fängelset. Amanda hamnade på ungdomsfängelse, men då hon var 18 blev hon fri och ärvde pengar från ett företag som fadern investerat i. Hon bytte namn till Emily Thorne och flyttade till Hamptons för att utkräva hämnd.



Mitt betyg: Har du inte sett den här serien så gör det! Riktigt bra än så länge. Ska bli intressant att se vart den här serien leder. Trots att jag tycker att den är bra så känner jag att det nog är en sådan där serie som inte ska hålla på hur länge som helst för då är det lätt att tappa intresset. Men det är ju något som återstår att se och så länge blir det ett bra betyg!

     


Zumba

Dagens andra träningspass är avklarat. Känner mig på topp! 

Nu när jag äntligen bokat in mig på kvällens Zumba-pass på gymmet (har velat testa länge), så ställs det in. Så typiskt! Men jag lät inte det hindra mig så på med en Zumba-skiva och så shakade jag loss hemma i vardagsrummet istället. Det är verkligen tuff träning, om man som jag strävar efter att hänga med exakt i rörelserna, men verkligen jättekul!



Detta ger Zumba:

• Förbättrad koordination

• Stärker hela kroppen

• Förbränner

• Förbättrar konditionen

• Gör dig glad, du märker knappt hur jobbigt det är




Tycker absolut att ni ska testa detta! Man blir svettig = man förbränner. Man ler = det är roligt. Nu återstår det bara att se hur pass mycket träningsvärk jag kommer att ha imorgon!


Ett foto om dagen: Fjärilar

Anledningen till att jag började med fototema var att få igång lite nya tankegångar och få lite inspiration. Detta har lyckats över förväntan så tänkte skippa teman (ett tag?) och bara köra ett foto varje dag istället. Ingenting kommer egentligen förändras förutom att det inte kommer att vara något tema!

 

 


Min viktresa: Träning

Dagen inleddes med ett träningspass på crosstrainer. Jobbigt som tusan, men skönt när det var gjort! Eftersom kvällen zumba är inställd så tänkte jag att jag kör hemma iställlet. Senare så ska jag se om jag inte ska ge mig på något annat också!




Godisberoende - update

Tre månader och en dryg vecka efter att jag bestämde mig (verkligen bestämde mig till 110%) för att det fick vara nog med mitt godisknarkande, så är jag fortfarande godisfri.

Jag berättade sist att jag inte fattar att det har gått så bra och det gör jag fortfarande inte. Jag antar att sådant tar tid, samtidigt som jag vet att det inte går att slappna av helt för det är då det är lätt att falla tillbaka.

När det gäller beroenden (oavsett vad det är) så är det de psykiskt dåliga dagarna som man får se upp mest. I vilket fall är det så för mig. Som idag när jag hade en mindre bra dag. Var och handlade och kunde inte låta bli att andas in godisdoften när jag susade förbi raden med smågodis. Nästan så att jag himlade med ögonen, så gott luktade det! Hade varit så lätt att bara ge efter men tanken på att förstöra 3 månader fick mig att stå emot...


Tema: Vingar

Min tolkning: Eftersom jag gillar fjärilar (om det är någon som missat det ;)), så vad passar inte bättre till detta temat än just fjärilar!




Fight for you


Today

Snöar igen... När ska det här ta slut egentligen? Snö och i övrigt bara en massa elände. Life sucks! Jag bara säger det. En dag för alla par och en annan känner sig mer ensam än någonsin. Blir en dag i soffan ätandes en semla eller två och på det en skål chips. Mitt enda sällskap idag är en osocial katt och ett par romantiska komedier...

Alla hjärtans dag

Då den här igen. Dagen som vi singlar gärna vill glömma ;) Kärlek i luften och en dag då många firar sin kärlek lite extra. Varför behöver man ens dag för det? Är det inte meningen att man ska visa sin kärlek och uppskattning utan att det ska vara en speciell dag? Med det sagt så skulle jag trots allt inte säga nej till en ros eller två ;)

Ska ni göra något särskilt för att fira Alla Hjärtans Dag?


Sh'bam

Ikväll har jag varit iväg på mitt första gympass på flera månader. Passade då på att testa något nytt som kommit, nämligen Sh'bam. Det är ett svettigt danspass med olika dansstilar.



Detta ger Sh'bam:

• Det är förbränningsträning, men du slipper den där “tråkiga & tuffa” träningen.

• Du förbättrar din koordination och du får lära dig nya heta danssteg och stilar.

• Passet är uppbyggt i intervaller, vilket gör det till grym konditionsträning.

• Det här är träning som framkallar lyckorus och endordiner – och du har så kul att du inte tänker på att du tränar.



Nu har jag bara testat detta en gång, men det var verkligen kul! Detta trots att jag har dålig koordination och hade svårt att hänga med ibland, men det är ju sådant som blir bättre och bättre. Ett pass jag definitivt kan rekommendera om man gillar att dansa och ett pass jag kommer att gå fler gånger på!

Hunger eller sug?

Den som är känslig för socker, eller är beroende av det, kan inte skilja mellan hunger och sug.

Det värsta man därför kan göra är att gå och handla när man är hungrig. Då är det betydligt svårare att stå emot att köpa den där chokladbiten, godispåsen eller vad det nu är för sockerbomb som man inte kan låta bli att handla. För att göra det hela ännu svårare för oss som ständigt kämpar för att stå emot godiset så placeras det inte bara vid kassan utan även på andra, väl utvalda, platser i butiken.

Whitney Houston tribute


Tema: Perspektiv

Min tolkning: Ett träd fotat underifrån. Behöver nog ingen närmare förklaring!


Home sweet home

Helgen har jag spenderat i Mölltorp, hos mina föräldrar. Alltid kul att hälsa på men samtidigt så är det så klart skönt att komma hem igen. Precis som det ska vara!

Imorgon så kör jag igång med träning och hålla mig borta från onyttigt så mycket det går (helst hålla mig till en dag i veckan bara) så ikväll passar jag på att äta lite onyttigheter till lördagens avsnitt av Gladiatorerna. Helt idiotiskt att äta en massa skit innan egentligen, men lika bra medans man får, haha.


Tema: Kändis

Min tolkning: Förra sommaren var jag på allsång i min gamla hemkommun Karlsborg, vid kanalen. Då var det Sanna Nielsen som var där och uppträdde. Blev en hel del foton, men även ett par videos.






R.I.P.

Whitney Houston har hittats död i badkaret på hotellrum i Beverly Hills. Blev förvånad, men samtidigt inte. I vilket fall så är det en person med fantastisk röst som lämnat oss.

Det spekuleras i om hon har drunknat, men jag tror mer på att det är drogerna som till sist tog hennes liv. Hon blev 48 år.




Melodifestivalen - delfinal 2

Den här gången var det svårare att väja de två som skulle till final tyckte jag, dock så ringde jag och röstade på min favorit David Lindgren. En riktig danslåt som jag tror kommer spelas en del på dansgolven och även hemma hos mig och under promenaderna med lurar i öronen.

Vem tyckte ni var bäst ikväll?


En fråga...

Är man lat om man halvligger när man äter...? I vilket fall som helst så ser det inte så jättebekvämt ut, haha.




Bättre självkänsla

Har du lätt för att tänka eller säga negativa saker om dig själv? Att du helt inte duger eller gör något tillräckligt bra? Eller du kanske bara säger det på skoj?

 

De negativa saker du säger om dig själv på skoj påverkar också din självkänsla negativt. Skojas det negativt om dig själv varje dag så självklart börjar du tro på det till slut, du påverkas omedvetet.

 

Även jag kan kläcka ur mig saker som: "vad dum jag är" "jag är ju helt dum i huvudet" "jag ser förjävlig ut" etc.

 

Något som faktiskt fungerar är att när man tänker eller säger negativt om sig själv är att ändra tanke, att till exempel säga/tänka "nej, det är jag inte alls". Kanske låter löjligt eller som en struntsak, men det fungerar. Jag använder mig själv av den tekniken (även om jag ibland glömmer). Varför nedvärdera sig själv istället för att vara stolt över sig själv och det man åstakommer?


Nisse och Fluffy

Har fotat mamma och pappas små monster. Dessa två kommer från samma kull och är verkligen som ler och långhalm.

Nisse:





Fluffy:




Tema: I köket

Min tolkning: Tyvärr blir det inget foto på någon som lagar mat eller liknande. Om det är något jag har lite av så är det foton med människor. Istället blir det ett foto på en av mina cupcakesskålar som just nu står i köket.


Lördag morgon

Lördag idag och jag har redan varit uppe i en halvtimme. Var tvungen att gå upp och kissa och sedan kunde jag inte somna om. Tur att syrran var vaken också så man har lite sällskap.

Mina fototips!

Testa dig fram med olika inställningar. Även om du bara har en vanlig digitalkamera (som jag) så finns det oftast några olika inställningar.


Testa olika motiv även om du inte tror att det kommer att bli bra. Det oväntade kan ibland ge riktigt bra och spännande foton. 


Var inte rädd för att ta en dålig bild. Det lär du dig något av!


Fota samma motiv i olika vinklar för att se vilket som blir bäst. En favorit som jag använder mig av när jag fotar rakt framifrån är att vinkla kameran lite så det är taget lite underifrån.


Radera inte förrens du ser hur det bli efter en redigering i datorn. Ett foto kanske inte alls gör sig i färg utan behöver konveteras till gråskala eller få en gammal känsla för att komma till sin rätt.


Gå samma runda en gång till. Även om du varit och fotat på en plats tidigare så betyder det inte att det inte finns att fota. Nästa gång kanske du ser platsen med nya ögon och kanske även kommit längre i ditt fotograferande vilket gör att du ser nya fotomöjligheter.


Idétorka? Kolla in andras foton. Tanken är ju inte att du ska kopiera rakt av utan att sätta igång fantasin och bli inspirerad.


Kolla runt hemma efter potientiella fotomotiv. Ett vanligt läppstift kan bli en snygg bild.



Har jag missat något bra tips?


Tema: Lek

Min tolkning: Det hade varit roligt att haft en bild på barn som leker eller liknande, men tyvärr har jag ingen sådan bild. Istället fick det bli en bild på ett spel som inte bara är roligt utan man lär sig också en del!


Affirmation

Genom att använda sig av en affirmation varje dag så kan du stärka din självkänsla. Det du ska tänka på är att inte krångla till det utan att hålla det kort och koncist. Det ska vara lätt att komma ihåg affirmationen utan fusklapp. (mer om affirmationer hittar du i ett tidigare inlägg)

När du väl kommit på en bra affirmation så säger du den till dig själv framför spegeln. Det kan vara jobbigt i början, vilket jag själv märkte. Det tog faktiskt ett antal försök innan jag ens fick ur mig orden. Men när du väl får fram orden så blir det lättare och lättare för varje gång, även om det känns konstigt i början. 

Så här lyder min affirmation: "Jag duger som jag är och jag förtjänar att vara lycklig."



"Upprepa någonting för dig själv ända tills det blir sant. Du ska ljuga ända tills det blir sant. – Mia Törnblom

Win my heart




















Mina produkter

Jag vet inte hur många olika produkter jag testat för ansiktet som sedan stått för att jag inte varit nöjd. Nu äntligen har jag hittat rätt! Nu är det hudvård från Mary Kay som gäller och som har gjort under för min hud.

Vad använder du för märke? Berätta gärna!



Morgonrutin:

1. Timewise 3 in 1 Cleanser - Rengör, exfolierar och fräschar upp i ett enda steg (inget ansiktsvatten behövs för det är redan i!), vilket gör att det går snabbt. Stort plus för mig!
2. Timewise Day Solution - Innehåller antioxidanter, minimerar synliga linjer och rynkor och innehåller solskyddsfaktor 25.
3. Timewise Age-Fighting Moisterizer - Återfuktar, minskar uppkomsten av rynkor och den för fet/kombinerad hy kontrollerar glansighet.
4. Timewise Firming Eye Cream - minskar uppkomsten av en rad olika ålderstäcken och hjälper även till att ljusa upp skuggiga partier.

Som avslutning applicerar jag Timewise Luminous Foundation som skyddar huden mot dagens påfrestningar samtidigt som den jämnar ut hudtonen och döljer ojämnheter.

Kvällsrutin:

1. Oil-Free Eye Makeup Remover - Jag börjar med att ta bort eventuell mascara.
2. Timewise 3 in 1 Cleanser
3. Timewise Night Solution
- Nu blir det nattserum istället som är fullspäckade med antioxidanter och vitaminer som optimerar hudens återuppbyggnadsprocess.
4. Timewise Age-Fighting Moisterizer

Du vet väl förresten att det bästa är att använda produkter från samma märke eftersom de är gjorda för att fungera tillsammans?

U know it ain't love


Tema: Favorit

Min tolkning: Har en favoritförfattare som heter Sandra Brown, så tänkte att vad passar bättre än ett foto ur samlingen.


Sömnigt

Nu känns det helt klart att jag varit uppe sedan sju och dessutom bara sovit fem timmar... Börjar bli riktigt trött nu så det blir (förhoppningsvis) en tidig kväll! Först blir det dock Sveriges mästerkock.



På det en riktig skräckklassiker i form av Friday the 13th (orginalet så klart!) innan jag släpar mig till sängen.


"Hjälp" - förtydling

Fick en fråga av en läsare angående inlägget om "Jag är bra"-boken som jag tänkte ta upp här ifall att det är någon annan som sitter och undrar samma sak. Nämligen vem det är man ber om hjälp.

Det där med hjälp är nog lite som man själv känner. De som är troende kanske ber sin gud om hjälp, en del har jag läst ber universum om hjälp, men jag ber mig själv om hjälp för det är trots allt jag som kan vara den största hjälpen (beroende på vad man ber om hjälp om) och som också kan göra den största förändringen när det kommer till saker jag själv kan styra över.

Vill du läsa mer om hjälp så gå in och läs inlägget via länken i början av det här inlägget.

Nettan tipsar!



Ett litet tips på nyttigt godis. Passa på att köp hem massa vindruvor (utan kärnor) när det är billigt och frys in i lagom portioner. Perfekt att plocka fram när man är lite sugen och äta när de är lite halvtinade. Köttet inuti smakar lite som Piggelin (beroende på hur söta vindruvorna är). Supergott!


Har du destat detta någon gång eller du kanske kommer att göra det nu? Vad tyckte du? Berätta gärna!

Tema: I all hast

Min tolkning: Det här knäppte jag av lite i förbi farten när jag och mamma var ute på en promenad. Ibland kan verkligen foton som är tagna i all hast visa sig bli något bra. Detta är en av mina favoritbilder som jag har tre olika varianter på.








Tidigt

OMG, vad trött jag är! Så går det när man inte har vett att lägga sig i tid, men jag lär vara trött ikväll i alla fall. Förhoppningsvis så trött att jag kommer i säng i tid. 

Idag är det tvätta som gäller. Därför jag är uppe så tidigt... Om en timme, när det förhoppningsvis har ljusnat lite, så ska jag ge mig ut på en morgonpromenad. Försöker att komma igång nu med lite träning. Får se hur det går!

Hit the lights


Citat

"Kom ihåg att ibland gör vi fel, men vi är aldrig fel."

- Mia Törnblom

Shopping!

Förutom en god semla och tjöt med Ida så blev det en sväng in till Ur&Penn. Hade inte planerat att handla något men blev lite ändå. Svårt att stå emot när det är rea, haha.

 
Örhängen och earcuffs för bara 20 kr/st!

 
Även dessa för bara 20 kr. Lite halvbra bilder, men är riktigt snygga i verkligheten!

 
Supersnyggt halsband för bara 40 kr.

Inte dåligt att få 2 par örhängen, 1 par earcuffs och ett halband för 100 kr :)

Tjejfika!

Blev lite ändrade planer för dagen. Istället för att vara hemma och ha tråkigt så blir det en promenad ner till stan för en fika och lite tjöt med Ida :)

Tema: Lodrätt/vågrätt

Min tolkning: Jag bestämde mig för att välja lodrätt. Och ja, tolkningen i sig behöver inte så mycket förklaring. Det fotot föreställer är min hallampa.


God morg... hm... förmiddag!

Sov lite längre än jag hade planerat idag, men uppenbarligen så behövde jag sova ut. Imorgon så ska jag upp redan strax innan sju och tvätta, så lika bra att passa på att sova medan man kan!

Idag har jag några småsaker som ska göras annar så tänkte jag försöka komma iväg på en promenad. "Bara" -6 idag så det ska jag väl överleva, haha.

Vad ska ni hitta på idag?

"Jag är bra"-boken

I boken Självkänsla nu! av Mia Törnblom pratar Mia om att det är bra att göra en "jag är bra"-bok för att att bli mer uppmärksam på saker man gör bra (vi tenderar ju att fokusera mer på det dåliga)  och vad vi är tacksamma över. Men även att skriva ner saker vi behöver hjälp med.



  • BRA - tre saker som varit bra med dig idag - saker du sagt eller gjort. Det behöver inte vara några stora saker och ibland kan det vara svårt att komma på något. Då räcker det att du skriver t.ex.: "Jag orkade ta mig upp ur sängen direkt när klockan ringde."
  • TACK - saker jag är tacksam över, istället för att fokusera på det man inte har eller sådant andra har. Att uppskatta de små sakerna i livet gör oss faktiskt mer positiva. Det kan t.ex vara: "tack för min familj", "tack för att det gick så bra på det där provet".
  • HJÄLP - här ber vi om hjälp inför morgondagen. Denna delen är till för att hjälpa oss att sova bättre i och med att vi ber om hjälp och därmed känner oss tryggare. Det är helt enkelt saker som känns jobbigt, är läskigt, våra farhågor osv. Det kan t.ex. Vara: "Hjälp mig att komma i tid till arbetsintervjun imorgon och att ge ett bra intryck."
  • MINDRE BRA - det sista du lägger till i boken och det sker 3-4 månader efter att man börjat skriva i boken varje dag.  Det kan vara sådant du inte gjort, som t.ex. be någon om ursäkt, inte ringt det där telefonsamtalet du skulle ha gjort. Viktigt är också att poängtera att du inte måste skriva något bara för skrivandets skull. Rubriken är helt enkelt till för din utveckling inte för att göra dig själv till en hackkyckling.

Här finns det inget som är rätt eller fel. Det är helt upp till dig vad du själv vill skriva. För bästa resultat så är det en bra sak att göra varje kväll innan man går och lägger sig. Men samtidigt så ska det inte heller kännas som ett krav att göra det slaviskt, då kan det bli jobbigt istället. Försök istället att se det som ett viktigt steg till bättre självkänsla.

OBS! "Mindre bra" lägger du till först i listan för att inte avsluta dagen negativt. Listan ska alltså se ut så här: 1. Mindre bra. 2. Bra. 3. Tack. 4. Hjälp


Little reasons to smile




















Bodybalance

Bodybalance är en blandning av yoga, tai chi och pilates, där man tränar styrka och rörlighet. Varje pass avslutas med stretching och avslappning.

Detta ger Bodybalance:
§
 Stärker dina mag- och ryggmuskler.
§ Du blir starkare och smidigare i hela kroppen.
§ Förbättrar sin rörlighet och balans
§ Förbättrar hållningen.
§ Minskar stress och spänningar.
§ Ökar koncentrationsförmågan och den mentala närvaron.



Innan jag testade bodybalance så kan jag villigt erkänna att jag hade totalt förutfattade meningar. Jag trodde att det var helt och hållet som yoga (som jag ens testat då!) och att jag skulle tycka att det gick för långsamt. Men jag blev glatt överraskad och redan andra gången så märkte jag skillnad vad gällde styrkan i framför allt benen. Avslappningen i slutet ser jag dessutom som ett jättestort plus och som ett bra avslut på passet. Jag rekommenderar alla att åtminstone testa, även om jag vet att det inte är för alla, men du kan faktiskt bli lika överraskad som jag.

Tema: Uppifrån

Min tolkning: Jag tror faktiskt inte att det här kräver så mycket förklaring. Det är en colaburk fotad uppifrån, så enkelt är det!




Vill ha!


Little reasons to smile




















Gårdagens tjejkväll

Som jag skrev innan så blev det ju lite ändringar igår, vilket resulterade i att det bara blev jag och Angelica som hade tjejkväll. Men shit vad roligt vi hade ändå!

Slank ner en å annan drink, dansades till Just Dance och sjungs med till We Sing med Wii. Mycket skratt och en hel del fotande blev det! Fick även en uppleva mitt gamla jag under en kväll, kändes helt underbart!

Sång!











Dans!




Melodifestivalen - delfinal 1

Var ju lite party igår med en tjejkompis, så blev inget tittande på årets första delfinal av Melodifestivalen. Därför kollades det på det idag istället. Detta var utan tvekan min favorit och den här gången tog hon sig direkt till finalen!


Tema: Ett ögonblick

Min tolkning: Vad är mer ett ögonblick än att fånga just ett ögonblick i tiden. Närmare bestämt 11.55.


Kvällen som varit

Blev en del ändringar samma dag tjejkvällen skulle vara. Ena tjejen blev sjuk å en annan fick förhinder. Men visst kan man ha roligt fast man bara är två?! Det fick vi verkligen, jag och Angelica! Mer skiver jag imorgon när jag fixat bilder.

Nu känner jag hur jag börjar nyktra till (börjar alltid frysa som bara den då), så nu ska jag krypa ner, huttrande, under täcket och kolla på ett avsnitt av någon serie innan det blir sova!

Tema: Sträcka

Min tolkning: Man kan tolka det här temat på många olika sätt egentligen, men jag har valt en bild där min katt Akilles sträcker på sig.


Before I die


















Abduction

Igår såg jag filmen Abduction, den första amerikanska filmen där Mikael Nyqvist visar sina skådespelartalanger. Lite ovanligt att se honom som skurk dock!



Handling: Abduction handlar om en ung mans jakt på sanningen om hans ursprung efter att han hittar sin egen baby-bild på en websida för försvunna personer.



Mitt betyg: Jag tycker att det här är en helt okey actionfilm (och nej, jag gillar INTE twillight) och att se den var ett bra sett att fördriva en vanlig torsdagkväll.

     

Bob Greene's tre frågor

Känner du att du behöver gå ner i vikt? Då är detta inlägget kanske något för dig. Enligt hälsocaochen Bob Greene (har synts flertalet gånger i The Oprah Show) så finns det tre viktiga frågor att ställa sig.



• Varför är jag överviktig? Svarar du: "för att jag gillar chips, pizza, godis", tänk efter noga. Vad är den RIKTIGA orsaken? Kanske för att döva ångest? Är du uttråkad, stressad? osv. Vad är DIN orsak?

• Varför vill jag gå ner i vikt? Beror det kanske på att du ska på en klassåterträff,  bröllop eller kanske finns det påtryckningar från familjen? Ja, detta kanske kan få dig att komma igång, men det kommer inte att hålla i längden. Du ska istället göra det för hälsan skull, att du vill ha ett bättre liv. Kanske har du fått följdsjukdomar på grund av din övervikt eller kanske ligger du i riskzonen för att utveckla t.ex. diabetes eller/och hjärtproblematik. Det gäller helt enkelt att ha rätt tanke bakom för att det ska bli bestående. 

Varför har jag inte lyckats? Detta beror på att du inte har identifierat och arbetat med den verkliga orsaken bakom ätandet. För att kunna ändra ett beteende, så måste du först ta itu med det VERKLIGA problemet annars är du snart tillbaka i samma dåliga vanor igen.

På dagens agenda

Ska greja inför tjejkvällen imorgon och eftersom det kommer att vara hos mig så blir det lite extra jobb. Detta ska fixas idag:

Diska och torka av bänkar
Dammsuga hela lägenheten
Städa badrummet
Handla det sista


Tema: Motljus

Min tolkning: Inte särskilt svårt val. Jag valde helt enkelt ett foto som jag tagit mot solen, vilket gav effekten att det mer ser ut som skymning istället för fullt solsken en vacker vinterdag.


Sweet dreams

Funderar på om det kanske är dags att lägga sig. Borde verkligen behöva vända rätt på dygnet igen, i linje med mitt nya liv. Ska se klart på avsnittet av Castle först bara. Men så länge... natti natti!

Before I die


















Shopping!

Idag följde jag med mamma och handlade. Först så åt vi lunch ihop med syrran, vilket inte blir så ofta så då är det ju extra kul. Det handlades lite dricka till helgens kommande tjejkväll i form av alkohol och tillbehör till drinkarna. Det blev även en sväng in på Gina Tricot där jag fyndade dessa snygga örhängen för bara 10 kr!


Min favoritprodukt

Varenda vinter får jag extremt torra och fnasiga läppar och jag har mer eller mindre knarkat olika produkter för läpparna (även försvarets hudsalva som är en av de bättre). Sedan jag började använda Satin lips från Mary Kay för två vintrar sedan så räcker det med en gång(!) om dagen. Såvida det inte är superkallt ute, då kan jag behöva använda det en gång till den dagen, men den är så mycket bättre. Det är absolut min favoritprodukt!



Har du testat Satin lips? Vad tyckte du? Berätta!

Nora Roberts

Jag älskar filmerna som gjorts av Nora Roberts böcker. De är perfekta att titta på en ruggig dag då man bara vill krypa upp i soffan under en filt och se en film. Dessutom så är det just de filmerna jag brukar gilla att titta på när jag är sjuk. Love them!

 
Min favorit är Montana Sky!










Tyvärr, fanns det ingen bild från filmen Sanctuary så fick bli boken istället... 



Tema: Liten vill bli stor

Min tolkning: Min första tanke var "hjälp jag har inget som passar in på det här temat!", men sedan kom jag på att jag hade ett foto från en Mary Kay klass då föräldrarnas grannes lilltjej ville vara med och testa.


Where is she?

Håller på och rensar ut lite foton och hittade lite foton på mig från 2008-2010 och inser hur mycket gladare jag var då. Var är hon någonstans? Vet inte vad som har hänt. Hur det kommer sig att jag tappade mig själv någonstans längs vägen. Vill så gärna vara mitt gamla jag igen!















2012 ska bli året då jag hittar mig själv igen!

Är det någon som känner igen sig?

Before I die
















Godisberoende - update

På tiden att jag uppdaterar er om läget. Har bloggat en del om det på min förra blogg, där ni kan läsa mer.

Jag har nu varit godisfri i snart 3 månader, närmare bestämt sedan den 7:e november förra året. När jag lämnade den här bloggen så hade det gått 13 dagar så det har alltså gått riktigt bra. Så bra att jag fortfarande har svårt att förstå hur bra! Visst kan det hända att jag blir sugen ibland, men det går i stort sett över lika fort som det kommer och det är oerhört sällan. Jag vet inte riktigt vad som är annorlunda mot alla andra gånger jag försökt men misslyckats. Kanske att jag verkligen hade bestämt mig den här gången och ville sluta till 110%. Vill man bara till 99,9% så gör den där lilla procentdelen att man misslyckas. Det är det som varit mitt poblem tidigare, att jag haft den där lilla delen som velat misslyckas...

Tema: Make up

Min tolkning: Det här behövde jag inte klura på så länge för hade redan ett foto som jag tog för någon dag sedan. Hade varit roligt att ha en bild där någon sminkar sig framför spegeln, men kanske vore något i framtiden.


RSS 2.0