♥ Dagens låt ♥

Jag har visst glömt dagens låt lite, men nu så kommer den!



♥ Mary Kay ♥

Idag har jag varit på lite Mary Kay-visning. Eftersom jag inte provat några av de produkterna innan så hade jag inte heller några förväntningar. Jag blev glatt överraskad måste jag säga! Foundation ska jag bara ha sedan för det är den bästa jag provat hittills och även rengöringen till ansiktet är ett måste. Bara genom att prova rengöringen så blev mina porer mindre. Av en enda gång! Ska jag vara ärlig så blev jag sugen på att köpa det mesta som provades, haha. Får se sedan när lönen kommer in i augusti vad det blir för smått och gott!

♥ Onsdag ♥



God morgon mina vänner!

Denna morgon är jag riktigt seg kan jag säga, men jag kan ju alltid trösta mig med att jag bara jobbar i morgon också innan den här jobbveckan är över. Rätt skönt med lite mjukstart faktiskt innan jag går på heltiden nästa period.

Idag ska jag gå på en liten privat visning av mary Kay-produkter. Jag är riktigt sugen på att köpa en foundation, så det vore perfekt om jag kunde se vilken färg jag ska ha. Visserligen har jag inte råd att köpa en nu, men det är ju ändå bra att veta färgen sedan.






♥ Happy, happy, happy! ♥

Jag är så jävla, ursäkta att jag svär, glad just nu! Jag har väntat och väntat på att få ett besked om jag kommit in på utbildningen eller inte och idag låg kuvertet på hallmattan när jag kom hem. Det var knappt att jag vågade öppna det, men när jag kände att det var tjockare än bara ett papper så var jag ganska säker på att det var ett positivt besked. Och det var det! Jag hoppade runt som en tok här hemma och ringde mamma direkt. Går fortfarande omkring med ett leende på läpparna.




♥ Tisdag ♥

Ska snart iväg och jobba. Idag är det lång dag, slutar kvart över fyra. Därför blir det inga mer inlägg förens efter fem när jag är hemma igen.

Den här veckan jobbar jag bara tre dagar vilket jag tycker är ganska skönt faktiskt. Får vara lite långledig över helgen och det är ju aldrig fel. Jag har i och för sig inga planer men bara att vara ledig är ju inte helt fel. Däremot så kommer det att städas hemma så helt ledig i den bemärkelsen blir jag inte.

Nu känner jag att jag bara svamlar en massa så skriver mer när jag kommer hem istället.

Ha en bra dag allihopa!


♥ Namnet är klart ♥

Nu har jag precis varit nere och hämtat upp tvätten. Visst är det skönt när det är gjort! Jag tänkte faktiskt ta en dusch snart för jag börjar redan sju imorgon bitti så då hinner jag inte det. Blir nog även lite rena sängkläder också. Visst är det underbart när man har duschat på kvällen och att sedan krypa ner mellan rena lakan. Det måste vara bland det bästa som finns.



Jag vet inte om jag har nämnt det, men jag håller på med en diktsamling som jag ska försöka att få iväg i början av nästa år. Ska bli jättespännande! Fast jag vågar så klart inte ha för höga förväntningar. I vilket fall som helst så har jag kommit på ett jättebra namn och jag tror också att jag vet hur framsidan ska se ut. Fast nu när jag har funderat lite så säger mig något att det redan finns en bok med ett sådant omslag. Hm, vore typsikt i så fall! Av uppenbara skäl så kommer jag inte att berätta vad namnet kommer att bli.

Nu kom jag på ett annat omslag, haha. Tror jag gillar det bättre faktiskt och det tror jag inte att någon annan har!

♥ Dagens låt ♥

Blir inget tema den här veckan, men det kommer igen så småningom när jag kommit på något bra.



"I can't be tamed, I can't be saved... I can't be blamed, I can't, can't... I can't be tamed, I can't be changed... I can't be saved, I can't be (can't be)... I can't be tamed"

♥ The Notebook ♥

The Notebook, eller Dagboken... jag sökte och fann mitt hjärta som den heter på svenska, borde ses minst en gång. Speciellt om man gillar filmer med mycket känslor. Den här filmen griper verkligen tag i en. Det är en historia om vilken kraft kärleken har och att man kan överkomma mycket. Har ni inte sett den här filmen, så gör det! Ni kommer inte att ångra er.



Handling: Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta är berättelsen om de unga älskande Noah Calhoun och Allie Hamilton. Tillsammans får de uppleva en passionerad sommar innan de skiljs åt på grund av klasskillnad och Andra världskriget. Efter år på skiljda håll återförenas de oväntat. Historien om parets starka kärlek och om de hinder som står i vägen för den berättas decennier senare för en kvinna på ett sjukhem, en kvinna som tas om hand av en man som regelbundet kommer på besök och under dessa visiter läser högt för kvinnan ur en mystisk dagbok.   (text lånad från lovefilm.se)









Mitt betyg:
    

♥ Ready to go ♥

Nu har jag vägt och mätt in mig, och listan som ska prickas av sitter på kylskåpet. Jag ska bara läsa igenom handlingsplanen och sedan är det bara att köra igång!

Just nu måste jag säga att jag känner mig väldigt peppad, så det gäller att behålla det under det kommande halvåret som min handlingsplan pågår. Visst, jag ska ju så klart fortsätta efter det också, men extra viktigt är det att jag håller det tills jag gått ner de 10 kg jag vill bli av med. Dessutom så tror jag att när väl handlingsplanen gått ut så har jag fått in en rutin så att det mer eller mindre går automatiskt sedan.

Jag kommer inte att skriva så mycket om utvecklingen, mer än om det går åt rätt eller fel håll. Några kilon och centimetrar kommer det alltså inte. Det kommer när handlingsplanen gått ut. Då kommer även före- och efterbilder.


♥ Handlingsplanen - update ♥

Ni kanske undrar vad som har hänt med handlingsplanen? Det har gått åt, ja ni vart, med den om jag ska vara ärlig. Det har varit kalas och jag vet inte vad. Men i morgon så kör jag igång igen på allvar! Därför kommer det att komma updates lite oftare framöver. Jag vill ju må bra så därför MÅSTE jag verkligen hålla det den här gången. Det blir ju bara svårare och svårare att bli av med extrakilona ju äldre man blir så det är bäst att börja i god tid!

Nog om det, nu vet ni i alla fall läget. Nu ska jag kolla på film innan det blir sängen.


♥ Dagens låt ♥

Sista dagen på film-temat idag då och det var inte lätt att komma på någon bra låt. Till slut kom jag i alla fall fram till den här som är med i filmen Armageddon.


♥ Oh happy day ♥

Ja, eller kanske inte. Jag blev väckt av katten för en stund sedan och jag som har sovmorgon! Fast jag är ledig imorgon så då får jag hoppas på bättre tur med sovmorgon. Om en stund tänkte jag ta och gå bort till Maxi och handla hem lite mat, så slipper jag göra det i morgon. Vore rätt skönt att ha det gjort. Dessutom så är jag ju ändå uppe tidigare så den här tiden "finns inte" på sätt och vis.
Ska jobba ikväll, börjar kvart över fyra. Jag hoppas verkligen att tiden går fortare än den gjorde igår för då gick den verkligen i snigelfart!

♥ Dagens låt ♥

Imorgon är mitt lilla film-tema över för den här gången och jag ska försöka komma på något riktigt bra tills imorgon. Men än så länge är det ju lördag och dagens låt kommer från en film jag inte sett på länge faktiskt, nämligen Pearl Harbour.


♥ Dagens outfit ♥

Jag tänkte att jag skulle ta och lägga upp min midsommaroutfit. Trots att jag jobbat så kan jag ju i alla fall vara lite fin till och från jobbet!
Klänning - Gina Tricot
Svarta, lite tjockare strumpisar - Lindex

♥ Ääääntligen hemma ♥

Ja, det är meningen att det ska vara så många ä:n! Det har varit in lång dag på jobbet idag och sista två timmarna hade jag en fruktansvärd hemlängtan. Behöver jag säga att det är skönt att vara hemma?
Här hemma är det över 25 grader, så jag tyckte att det nog var på tiden att jag plockade fram fläkten. Så var tror ni jag sitter nu... jo, framför fläkten, haha. Så himla skönt! Akilles verkar också gilla fläkten...


♥ Lördag ♥

Idag är det lördag då, Midsommardagen. Bev det några blommor under kudden i natt?
Jag ska alldeles strax gå iväg till jobbet, men helst av allt skulle jag vilja sova, haha. Kom inte i säng på en gång så blev inte så jättemånga timmar jag sov. Men i morgon jobbar jag kväll så då kan jag sova länge om jag vill.
Skriver mer när jag kommer hem för min hjärna har inte riktigt vaknat till liv än!

♥ Dagens låt ♥

Nu är jag hemma från jobbet och strax blir det sängen för jag ska upp redan halv 6 i morgon. Suck! Tänkte i alla fall att jag skulle slänga in dagens låt innan. Jag kör ju ett film-tema den här veckan och den här låten är med i filmen Mermaids.


♥ Kommer det att hålla i sig? ♥

Jag kan knappt tro att solen faktiskt skiner idag. Det är ju rätt sällsynt! Men frågan är om det sedvanliga regnet kommer eller om det otroligt nog håller i sig i hela dagen och kvällen. Trots att jag jobbar ikväll så hoppas jag naturligtvis ändå på att det fina vädret håller i sig.
Var befinner ni er i midsommar?

♥ Midsommar ♥

Glad Midsommar allihopa! Hoppas att ni får en roligare midsommar än vad jag kommer att få. Jag ska ju jobba hela midsommar så det blir inget firande för min del. Men jag har köpt mig lite jordgubbar så det blir det i alla fall. Det hör ju midsommar till tycker jag!
Idag jobbar jag kväll så jag börjar inte förrän kvart över fyra. Ganska lagom tid tycker jag! I morgon däremot så börjar klockan sju så då ska jag upp äckligt tidigt.
Någon mer än jag som jobbar i midsommar?



♥ Nu är det äntligen fixat! ♥

Idag har det faktiskt varit en riktigt varm och härlig sommardag. Fast ska man klaga på vädret som man alltid gör så var det lite svettigt, haha. Det har i alla fall blivit en rejäl promenad idag. Först ner till skolan, hem från skolan och till sist ränt runt med mamma och brorsan på stan.
Vet ni vad, nu har jag ÄNTLIGEN mitt slutbetyg! Fy faan, vad det känns skönt. Lägger inte ut betyget för det tror jag inte ni vill se, haha. Nu är jag faktiskt färdig undersköterska, så nu kan jag köpa mig en sådan här om jag vill.


♥ Dagens låt ♥

Dagens låt kommer från en riktig chickflick. En film som jag tror alla känner till.


♥ Tradera ♥

Jag har lagt upp lite nya auktioner på Tradera och fler lär det blir. Detta lades upp igår:

(klicka på bilderna för att komma till auktionerna)












♥ Zzzzzova ♥

Det är vad jag vill göra just nu. Trots att jag är trött så har det inte gått att sova ordentliget. Första gången vaknade jag lite efter tre och sedan vaknade jag flera gånger. Jag undrar egentligen hur det kommer sig att man sover dåligt trots att man är ordentligt trött? Man borde ju somna som en stock tycker jag.

Jaja, strunt samma. Det är inget att göra åt.

Är uppe tidigt idag för jag ska ner till skolan och fixa ut mitt slutbetyg. Tror jag i alla fall. Jag kom på nu att det kanske man inte kan om man har tänkt plugga till hösten (om jag kommer in vill säga). Kanske inte alls är så, men det är nog bäst att fråga först. Det borde ju vara så att man kan hämta slutbetyget när som helst, men man vet ju aldrig. Jag är i alla fall sådan att jag hellre frågar en gång för mycket än inte alls. Jag har i alla fall skickat iväg ett mail till studievägledare så jag hoppas att jag får svar innan jag ska ner och träffa honom.


♥ Vill du bli min brevvän? ♥

är det bara jag som saknar att få riktiga brev hem i brevlådan (brevnedkastet)? Ni vet det som skickades per post innan internet! Istället bombarderas man av en massa spam-mail så fort man öppnar mailen. Och i brevlådan får man ju bara en massa tråkiga räkningar och reklam nu för tiden.

Jag kollade igenom lite lådor med gamla saker i och hittade en massa brev jag sparat. Brev från vänner och brevvänner från när man gick i grundskolan. Även om breven oftast innehöll samma saker så fanns det ljusglimtar av saker som jag hade glömt bort. Riktigt kul att läsa!

 

Ni måste väl ändå hålla med om att det är något visst med att få hem ett riktigt handskrivet brev.


♥ Skit också! ♥

Här har jag gått och irriterat mig på att det inte har kommit in några skattepengar och så har det en helt naturlig förklaring. Jag bytte bank för ett halvår sen och jag är HELT HUNDRA på att vi fixade skattekonto också, men tydligen inte. Crap, crap, crap! Så nu blir det till att gå ner till banken i morgon och mer eller mindre hänga på låset så att jag hinner ta det innan jag ska till skolan och fixa betyget. Jag måste göra det nu också för fixar man kontot innan den första juli så får man in pengarna på kontot i augusti. Vet inte om det är så bra det heller, dvs om jag inte kommer in på utbildningen för då kommer jag inte att se röken av de där pengarna och jag tänkte ha dem till att betala försäkringskassan (fått för mycket bostadsbidrag).

Håll alla tummar ni har att jag kommer in på utbildningen! Frågade förresten när man får veta och om cirka två veckor så vet jag vilket. Hoppas, hoppas, hoppas!


♥ Not looking great ♥

I helgen så blev jag ju lite skadad, som jag nämt tidigare. Jag kan säga det att handen inte ser vacker ut direkt. Passade på att fota den innan nya plåster åkte på.






♥ Dagens låt ♥

Det här är en låt som jag tror många, i alla fall tjejer, känner igen från filmen A walk to remember. Väldigt vacker låt och film. Se den om ni inte gjort det!


♥ Två dagar kvar ♥

Om två dagar är det dags för jobb. Jobb i åtta veckor. Visst trivs jag där och det är jättebra att få in pengar, men visst skulle jag helst vilja vara ledig en sommar för en gångs skull. Med undantag för två somrar så har jag jobbat únder sommaren sedan jag gick ur gymnasiet 2002. Någon gång skulle också jag vilja vara ledig. Suck! Visst går det an när sommaren inte blir så fin, men när solen skiner och det är varmt så är inte lusten att jobba så hög. Som tur är så går det rätt fort ändå och oftast är det ju varmt en bit in september.

Nä, nu ska jag inte beklaga mig mer utan hoppa in i duschen istället. Jag ska ju faktiskt vara glad att jag har ett jobb för det är ju så många som inte har det!


♥ Empty thoughts ♥

Fasen vad svårt det ska vara att skriva ibland! Har suttit och stirrat på dataskärmen ett bra tag nu utan att ha kommit på något vettigt att skriva om. Det är ju så himla frustrerande! Det värsta är att ju mer man tänker desto tommare blir det i huvudet. Man skulle kunna höra en knappnål falla där inne, så tomt är det!



Till slut sätter man ändå igång och skriver något meningslöst dravel i hopp om att snart, snart lossnar det. Snart kommer jag att komma på något riktigt bra att skriva om. Men oftast kommer inte den där genialiska idén om vad man ska skriva om. Alltså sitter man bara där och skriver en massa meningslösa ord som ingen kommer att bry sig om att läsa. För det mesta raderas alltihopa innan någon fått chansen att läsa skiten. Ibland blir det, som nu, ett inlägg om när inspirationen tryter...

Känner ni igen er?


♥ Samvetets röst ♥

I ett tidigare inlägg så nämnde jag att jag höll på att läsa en bok, som jag nu läst ut. Boken heter Samvetets röst av Helen Fielding. Det är samma författare som gett oss böckerna om Bridget Jones.



Handling: Rosie är anställd på en PR-byrå i London och förtrollas av swn galmourösa kändisvärlden. När TV-stjärnan Oliver upptäcker henne blir hon ett lätt offer. han är lite äldre, världsvan och en erfaren förförare. Rosie anar inte att Oliver har för vana att förstöra sina kvinnors självförtroende. Det börjar med påpekanden om hennes klädsmak och städvanor och snart är det medvetet elak kritik av hennes utseende och personlighet. Sakta men säkert knäcker han Rosies självkänsla.
Till sist ser Rosie bara en utväg: att fly. Om hon inte lämnar Oliver och London kommer hon att förvandlas till en jämrande knähund!

Just på grund av att författaren även skrivit om Bridget Jones så hade jag förväntat mig att Samvetets röst skulle hålla samma stil. Att den skulle vara ganska lättsam att läsa och riktigt underhållande. Tyvärr måste jag säga att jag blev lite besviken eftersom den här var djupare än de om Bridget Jones. Missförstå mig inte, det är absolut inget fel med det, men det var inte vad jag hade väntat mig.

Mitt betyg:    


♥ Dagens låt ♥

Nästa låt från en film. Den här gången från The Lizzie McGuire Movie.


♥ Nice weather ♥

Fint väder idag också. Härligt! Jag har börjat att läsa lite på en ny bok (berättar senare om den var bra), så då kanske jag borde ta med mig den ut och sätta mig någonstans. Hm, får fundera lite hur jag ska göra.



I natt har jag sovit förvånandsvärt bra faktiskt. Trots att jag oroat mig lite för blodförgiftning, haha. Det är nämligen så att min hand inte ser så rolig ut efter skadan, har ett stort blåmärke och eftersom jag lätt oroar mig för hälsan så tror jag så klart att jag kommer få blodförgiftning. Men eftersom det ser ut precis som igår, så behöver jag nog inte oroa mig för det! Lite hypokondriker, jag vet! Måste sluta med det, för det är ju inte bra att oroa sig en massa.

Idag ska jag ta det jäkligt lugnt tänkte jag. Det gäller ju att ladda batterierna ordentliget innan jobbet kör igång på allvar på fredag. Men jag tänkte ändå att jag skulle ta hand om lite disk och plocka lite här hemma.



Jag tänkte nämligen att jag äntligen skulle få upp lite bilder på den nya möblering. Bättre sent än aldrig, haha.


♥ Dagens låt ♥

Den här versionen av låten har jag älskat sedan jag hörde den för första gången i filmen I'll be there.

Förresten, får nog bli ett litet filmtema den här veckan.


♥ Jobbat ♥

Hemma igen. Då har man gjort en dag på jobbet då, bara resten av sommaren kvar. Eftersom jag inte jobbat på ett tag så är jag ju självklart trött nu. Eller helt slut kanske man ska säga!

Tror inte att jag berättat var jag ska jobba hela sommaren? Det är ett äldreboende här i Skövde som heter Tomtegården. Jag ska vara på en specialavdelning för äldre utvecklingsstörda. Där har jag jobbat tre somrar innan och även som timvikarie.


Här kommer jag hålla till en stor del av sommaren.

Jag måste säga att jag trivs väldigt bra där, personalen är jättetrevliga. Personalen gör ju så himla mycket för just trivseln!

Eller vad tycker ni?


♥ Trött ♥

Uppe halv 6 idag för jag ska jobba. Inte det lättaste när man inte är van vid det. Har ju inte jobbat på ett tag nu på grund av skolan, så det känns väldigt konstigt att gå iväg och jobba igen. Blir ju inte något uppdaterat här under dagen, men det görs när jag kommit hem igen.


♥ Dagens låt ♥

Eftersom jag ska upp och jobba tidigt imorgon, så tänkte jag sova nu. Eller jag ska försöka i alla fall! Men först dagens låt.




♥ Eye ♥

Tog närbild på mitt öga häromdagen och photoshopade lite. Här kommer före och efterbilderna.

Före                                                Efter
 

Var första gången jag provade att bara förstärka färgen på ett ställe. Kanske inte världens bästa, men för att vara första gången så tycker jag att det blev rätt bra.

Tillägg: Det är inte meningen att det ska se helt naturligt ut bara så ni vet ;)


♥ Bilder från brorsans kalas ♥

Brorsan firades ju igår eftersom han fyllt 20 år nyligen. Lovade ju lite bilder från kalaset och det klart det kommer det! Jag har inte hunnit fixa till dem än så om de är lite mörka så får ni stå ut med det.


Brorsan öppnar presenten från mig...


...som innehöll tre ljusstakar för värmeljus i olika storlekar. Och så kortet då som står bredvid.


Till mat blev det taco-buffé. Riktigt mumsigt var det.


Sen blev det gräddtårta med massor med jordgubbar på. Supergott!

Mer bilder än så blir det faktiskt inte. Är ju inte alla som vill hamna på bloggen och det respekterar jag, så därför blir det inte på en massa folk. Eftersom det är jag som fotat så har jag tyvärr inga bilder på mig själv. Däremot kan jag lägga ut senare när jag fått från syrran!


♥ Söndag ♥

Ny vecka snart då. Ska jobba imorgon, så det blir till att gå upp äckligt tidigt. Fast det är lika bra att vänja sig för snart börjar jag jobba på riktigt i åtta veckor. Åker hem idag, vilket ska bli riktigt skönt faktiskt.

Jo, just det. Jag lovade ju lite bilder från gårdagen, men de kommer senare idag när jag kommit hem. Måste gå igenom dem lite först.


♥ Dagens outfit ♥

Jag vet att det tekniskt sett inte är lördag fortfarande, men jag tänkte ändå lägga ut outfiten från kalaset. Jag har ju inte gått och lagt mig än så då är det väl lördag än? Haha.

Jag ber om ursäkt för de fläckiga speglarna. Jag har inte smutsiga kläder på mig och ingen svart fläck på kinden heller, haha.



Bolero - H&M
Klänning - H&M (det är den i headern)
Leggings - Lindex
Rosa ring - Lindex
Lila ring - H&M


Nagellacket är egentligen mer grön-turkost i verkligheten.



(Fler bilder från gårdagen kommer imorgon (idag))


♥ Dagens låt ♥

Snart stängs datorn av på grund av att brorsans 20-årsdag ska firas idag, så det blir alltså inte så mycket uppdaterat idag som ni kanske förstår. Jag tänkte i alla fall att jag skulle slänga in dagens låt först.


♥ I'm hurt ♥

Jag tänkte vara snäll och ta med mig Akilles ner till sjön en sväng eftersom han älskar det, trots att katter inte brukar gillar vatten. Det fick jag inte mycket förkan jag säga. Vi stötte på en hund och Akilles blev helt skräckslagen (han har inte träffat någon hund tidigare) trots att det var en liten westis. Jag gjorde misstaget att försöka lugna honom så nu har jag ett antal rivsår på handen. Men så klart så vet jag att han inte menade det.

Snyggt va?






Blev ett plåster på ovansidan av handleden på den andra handen också.


♥ Nettan tipsar ♥



Sorry, lite dålig update idag jag vet, men jag har inte hunnit tyvärr. Jag tänkte i alla fall passa på att tipsa om något jag åt idag. Jordgubbar med vaniljkräm! Det har jag inte provat tidigare och det var faktiskt riktigt gott. Visst, det kanske inte är något jag kommer att äta varje gång det blir jordgubbar, men som omväxling är det gott. Jag tycker absolut att det är värt att testa!


♥ Dagens låt ♥

Känner mig lite nostalgisk idag så därför blir det en låt som det lyssnades på en del under högstadietiden.

Kommer ni ihåg?


♥ Fredag ♥

Usch, vad en vecka går fort! Jag tyckte det nyss var fredag ju.

Idag är jag uppe ovanligt tidigt, men det är rätt bra för jag måste ju hinna ställa om mig tills jobbet börjar. Men det är rätt svårt när jag helt plötsligt blivit lite av en nattuggla! Men jag kan säga att det var riktigt segt att ta sig upp ur sängen.

Nu blir det lite frukost och så kanske jag ska fundera på att klä på mig lite kläder också, haha.


♥ Dagens låt ♥

tack vare spotify så upptäckte jag denna nya låt av Kylie Minogue. Riktigt skönt låt faktiskt!


♥ More pictures ♥

Fotade ju lite igår och här kommer resultatet.














♥ Torsdag ♥

God morgon allihopa! Redan torsdag och och bara en vecka kvar tills jag börjar jobba. Varför går alltid tiden så himla fort när man är ledig? Känns som att man knappt hinner njuta av den lediga tiden förens den är över.

Alldeles underbart väder idag också. En kompis kommer hit lite senare och då ska vi ut och fota lite. Mitt gamla intresse för fotografering har verkligen kommit tillbaka sedan jag köpte min kamera, även om det "bara" är en digitalkamera. Jag vet inte om jag ens berättat det för min familj, men när jag var yngre så ville jag bli fotograf. Det var bland annat därför som jag tänkte söka in på media på gymnasiet. Men ändrade mig gjorde jag i sista stund och tog omvårdnad istället. Så kan det gå ibland!

Jag måste verkligen ta mig ner till skolan idag också och begära ut betygen. Vet inte riktigt när det ska hinnas med, men det måste det göra.




♥ Give it to me ♥

Jag funderar starkt på att starta en till blogg (denna kommer naturligtvis finnas kvar) och då en blogg som har en speciell inriktining. Problemet är bara det att jag inte vet vad.

Har i något som ni gärna skulle vilja se i en eventuell ny blogg? Något som ni kanske uppskattar lite extra här på bloggen?



Den som först kommer med det jag väljer får en veckas länkning.


♥ SATC 2 ♥

Nu har jag äntligen varit och sett nya Sex and the City-filmen. Verkligen på tiden! Den var i sann SATC-anda måste jag säga. Den har precis allt som serien hade och även den första filmen. Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag gillar den första eller andra filmen bäst. Behöver nog se 2:an en gång till innan jag bestämmer mig. Oavsett så kommer jag garanterat att köpa den när den kommer ut på dvd. Helt klart!

Har ni sett SATC 2 än? Ska ni se den?










♥ Fotographs ♥

Som jag nämnde tidgare idag, så skulle det komma foton som togs i helgen och det klart jag håller vad jag lovar. Här kommer de då!


Visst, det här är gräslök, men jag gillar faktiskt de lila blommorna så mycket att bilden blev min nya desktop på datorn.










Jag gillar att det ser ut som att någon bara skvätt lite orange färg inne i blomman.






Här badade jag när jag var liten.




♥ Lunch ♥

Var riktigt gott med lunch faktiskt. Det blev som sagt tacoburgare idag. Till det hade jag inte bröd utan det blev ett salladsblad, paprika, tomat, gurka, avokado och ett par ostskivor. Riktigt gott!



Blir lite ändrade planer idag också. Hade tänkt gå ner till skolan, men tar det imorgon istället så blir det en promenad då också. Istället tänkte jag att jag skulle ta med mig katten och kameran ut en sväng. Just det apropå att fota, så kommer det upp lite bilder som togs i helgen lite senare.


♥ I'm done ♥

Så himla skönt att vara klar med städningen nu! Okey, helt klar är jag inte för jag ska ta fönsterna och köksskåpen en dag sen, men för tillfället är jag klar.

Nu blir det lunch tänkte jag. Idag blir det tacoburgare med lite grönsaker till. Efter det tänkte jag promenera ner till skolan och begära ut mina betyg så jag hinner få dem innan jag börjar jobba. Jag får ju lite högre lön nu, så det är ju bra om de får betygen, haha.

Skriver något vettigare sen när jag kommit hem!


♥ Dagens låt ♥

Good morning everyone! Oj, god morgon menar jag. Jag har nyligen twittrat och det råkade bli engelska här också, haha.

Medan jag tar mig an att städa badrummet så får ni dagens låt att lyssna på. Idag blir det lite Pink.


♥ Twitter ♥


Nu har jag gått och skaffat mig Twitter också. Haha. För den som vill följa mig där så är adressen dit: https://twitter.com/nettanbutterfly


♥ My sisters keeper ♥

Det här är en film som jag tycker alla borde se minst en gång. Det är en film som verkligen griper tag och berör. Jag kände mig alldeles söndergråten efter att jag sett filmen och känslan stannade till och med kvar ett tag efteråt. Men även fast den är är oerhört sorglig så är den ändå väldigt fin. Jag ångrade verkligen att jag inte såg denna film tidigare, så ni som inte sett den...gör det! 



Handling: Trettonåriga Anna Fitzgerald har alltid funnits där för sin syster Kate-bokstavligt talat. För Anna är en så kallad designer baby, en perfekt genetiskmatchning till systern, som lider av en ovanlig typ av leukemi. Hon var bara några minuter gammal när hon för första gången donerade friskt blod till sin syster. 

Till slut kräver hon rätten rätten att bestämma över sin egen kropp. Hennes kamp för frihet att välja kanske splittrar familjen eller, är det första steget mot verklig tillgivenhet, värdighet och vad det betyder att vara en familj.



Mitt betyg:
    

♥ Dagens låt ♥

Godmorgon allihopa! Idag är jag på strålande humör. Varför? Jo, solen skiner, äntligen! Ska nog ta mig ut en sväng lite senare. För övrigt så är det städ som gäller idag och tvätt (tror jag, måste ner och kolla om det är idag). Så länge får ni lyssna på dagens låt som idag är en väldigt fin cover.


♥ Time for bed ♥

Jag börjar allt bli lite sömnig nu, så det får nog bli sängen faktiskt. Fast jag tänkte att jag skulle ta och vrida på tv:n och titta på ett avsnitt av CSI i sängen innan jag släcker. Dessutom så måste jag ändå kela lite med katten också!




♥ By the lake ♥

Igår tog jag med Akilles ner till sjön en sväng. Det var tydligen väldigt intressant där för han stod länge och väl och tittade ner i vattnet.




Hm, vad är det där borta?




Får nog titta lite närmare...




♥ Home ♥

Nu är jag äntligen hemma igen, riktigt skönt faktiskt. Det trots att det är städ som väntar! Har Christina Aguileras skiva så nu kan jag vrida på förstärkaren lite mer än vad jag brukar på datorn. Hög musik är ju ett måste när det ska städas, eller vad tycker ni? Men så klart finns det ju en gräns för man måste ju tänka på sina grannar också.

Det är väl bäst jag sätter igång då innan jag fastnar här som vanligt. Att det ska vara så svårt att slita sig ibland, det är konstigt! Har ni samma problem?


♥ Dagens låt ♥

Min favorit på det nya albumet med samma namn.


♥ Grattis! ♥

Idag fyller min lillebror Johan 20 år. GRATTIS brorsan, nu är du systemetmyndig! Hoppas du får en riktigt bra födelsedag.




♥ Söndag ♥

Idag har det varit en rätt bra dag med en tripp ut i det, för ovanlighetens skull, hyfsade vädret. Akilles tyckte att det var riktigt roligt och han fick faktiskt gå ut en stund igen, men den gången blev det en tripp ner till sjön. Han stormtrivdes där så jag trodde aldrig jag skulle få honom därifrån, haha.



Mer bilder på det kommer imorgon.


♥ En tur ut i det gröna ♥

Idag när det äntligen är lite hyfsat väder så passade jag på att ta med mig Akilles ut en sväng i koppel. Det verkade uppskattas eller vad säger ni?




Första gången i ett träd. Var nog lite läskigt...


Hm, hur kommer jag ner...?


Grannkatten Bella kom förbi och nosade lite. Första mötet!


Nä, nu är du nog allt lite närgången!


Fokuserad...


Syrrans katt Flash kom också ut och passade på att nosa lite han också.


Pust! Var tröttsamt att vara ute.


Jo, det är faktiskt skönt att ligga på grus!


♥ Dagens låt ♥

Unbelieveble, solen har tittat fram! Då ska jag nog ta och passa på att gå ut en sväng om en stund, innan solen försvinner för det är väldigt molnigt idag.

Men först blir det sista Glee-låten för den här gången.


♥ Dagens låt ♥

Don't stop believing.


♥ Höst? ♥

Idag är det höst, i alla fall om man ska gå efter vädret. Det blåser rejält ute, vilket är synd för solen tittar faktiskt fram emellanåt.



Jag och mamma har varit i Tibro en sväng. Det var halva priset på allt i presentbutiken så det blev några nya bordsunderlägg, fyra stycken för bara 20 kr. Som hittat ju! Orkar inte fota dem nu, men det kommer bild senare.


♥ Nettan tipsar ♥



Jag måste bara tipsa om Christina Aguileras nya album Bionic. Jag tycker att det är en av de bästa albumen på länge, dvs hela albumet och inte bara någon låt. Det bästa av allt är att det finns på spotify (klicka på länken nedan för att komma dit).

Christina Aguilera – Bionic


♥ Dagens låt ♥

Fortsättning på Glee-veckan då och idag är det en "duett" mellan Rachel och Shelby. Riktigt bra, jag skulle kunna lyssna på den hur många gånger som helst!


♥ Regnig fredag ♥

Vaknade ganska tidigt idag (klockan 8) för mamma kommer och hämtar upp mig vid 10. Hon ska runt och handla så jag tänkte passa på att följa med. Har duschat ännu en gång så nu tror jag att all klorlukt är borta. Att det ska sätta sig så! Nåja, det är värt det om man får en rolig dag.

Regnar idag. Var tog solen vägen egentligen? Jag vill ha sol!

Hur ser det ut hos er? Har ni sol?


♥ I feel brand new ♥

Vilken fantastisk kul dag jag haft idag. Och en avslappnande dag samtidigt. Var på Arenan här i Skövde på deras äventyrsbad och relax. Jag kommer definitivt att gå dit fler gånger!

Först var vi på relaxen och där fanns det bland annat en stor, varm marmorskiva som man låg (eller satt om man ville det) på. Det var alldeles underbart! Jag kunde lätt ha somnat där!  



Vi gick på en aufguss-sittning där tjejen hällde doftande vatten på stenar i en bastu som bildade ånga som hon sedan med hjälp av en handduk slungade mot oss som satt i bastun. Detta gjorde hon först två gånger och efter det fick vi is att kyla av oss med och sen gjorde hon proceduren med handduken en gång till. Jag kan säga det att sista gången då var det varmt. Riktigt varmt! Det var nästan så att jag var tvungen att gå ut. Men jag rekommenderar er verkligen att prova.



I äventyrsdelen så blev jag barn på nytt, haha. Det var ju superkul att åka rutschkanor av olika de slag. Roligast var nog den tunneln som var mörk, bara lite lampor här och där.

Jag måste säga att den här dagen har varit fruktansvärt kul och jag känner mig nästan som ny!

(bilder lånade från Aqua Vitalis)


♥ Dagens låt ♥

Mer Glee!


♥ Fun plans ♥

God morgon allihopa! Alltså shit vad den här veckan har gått fort, redan torsdag. Idag ska jag göra något som ska bli riktigt roligt. Jag och S ska nämligen till äventyrsbadet och gå på realxen. Det är realtivt nytt och jag har inte varit där än, så det ska bli riktigt kul faktiskt. Det ska också bli skönt att få koppla av lite innan jobbet börjar om ca två veckor. Jag tycker absolut att jag har gjort mig förtjänst av det efter mitt slit med att klara matten!

Tyvärr hittade jag inga bra bilder, så ni fick se hur det såg ut, typiskt!




♥ Modeoffer? ♥

Vad gör egentligen de olika modegrejer med kroppen? Kan vissa saker till och med mer skada än nytta?

För ett tag sedan läste jag en artikel i Cosmopolitan om just det här och det var så pass intressant och viktigt att jag tänkte skriva ett inlägg om det.

Slimmade underkläder
Visst vill vi alla komma i den där perfekta klänningen och att då slippa tänka på väck och liknanade, men slimmade trosor kan faktiskt vara farligt för dig. De kan nämligen trycka så hårt mot magen att man kan få halsbränna eller andnöd. Det man kan göra är att se till att bara ha trosorna (eller korsetten) i några timmar åt gången och skulle man känna att det gör ont eller att man inte kan ta ett djupt andetag så välj ett par som inte sitter lika tajt.




Behå med tunna band
En bra behå är a och o. Enligt en studie i USA så trycker tunna och tajta behåband mot en nerver som kan resultera i smärtor i nacken och tinningarna. I värsta fall kan det till och med förekomma känselbortfall i armar och händer. En enkel åtgärd är så klart att köpa en behå med bredare band, ju bredare desto bättre.



Supertajta jeans
Ju tajtare jeans du har desto mer ökar risken för svampinfektioner i underlivet. Det bästa vore ju att skippa de tajta jeansen helt och hållet eller i alla fall använda dem så sällan det går och att använda trosor av bomull som andas.



Högklackat
Visst är det snyggt att gå omkring i ett par riktigt snygga höga klackar, men hur bra är det egentligen om man gör det jämnt och ständigt (eller i alla fall ofta)? Höga klackar, eller killer heels, kan förkorta vadmuskeln och i extrema fall så kan man få svårt att ens stå på foten! Det bästa är att variera och ha skor med olika hög klack. Man kan även stretcha vadmuskeln för att förhindra att den förkortas.



Lågskor
Nu till sommaren så används ballerinas och sandler ganska flitigt och man kan ju tror att det ska vara skonsamt för fötterna, men faktum är att fotmusklerna bli överanstängda om man använder dem hela tiden. Helst bör man bara använda typ ballerinas ett par dagar i veckan. För att förebygga problem kan man skaffa ortopediska inlägg och man kan även göra övningar som stärker foten.



Stora och tunga väskor
Visst är det jättebra med väskor som rymmer massor men hur bra är det egentligen för kroppen? Bärs tunga och stora väskor på en axel under en lång period ger det en snedbelastning på skuldra och nacke vilket kan ge smärtor. Det man kan tänka på är att sträcka på sig så mycket det går och att endast bära omkring på max 10 procent av sin kroppsvikt i väskan. För behöver man verkligen allt man går omkring och släpar på?



Tunga örhängen
Visst man örhängen verka rätt harmlösa, men om man ofta går omkring med alldeles för tunga örhängen så riskerar man att få deformerade örsnibbar. Örsnibben kommer att sträckas ut och hålet kommer att rivas sönder om man har i dem länge. Den lättaste lösningen är så klart att inte använda tunga örhängen alls, men går inte det så ha i dem endast en kort tid. Börjar det blöda så ta ur örhängena på en gång.




♥ Talking baby ♥

Haha, den här ungen är ju bara för skön!


♥ Dagens låt ♥

Glee igen då, den här gången med låten Somebody to love.


♥ Already up ♥

OMG vad trött jag är! Kom inte i säng riktigt i tid trots allt, haha. Varför är det alltid så? Usch, jag måste verkligen få in en bra rutin till jag börjar jobba. Egentligen skulle jag inte ha gått upp så tidigt, men katten är tydligen inte bra än, så det var lika bra att gå upp trots att det var en hel timme till klockan skulle ha ringt. Ska försöka få i mig lite frukost och fixa till mig det värsta innan jag knallar iväg till apoteket. Medicinen är nämligen slut. Typiskt! Förra gången räckte det med en dos, men inte den här tydligen. Inte en utgift jag hade räknat med direkt, men vad gör man.




♥ Redan sängen ♥

Det var riktigt skönt med ett bad faktiskt, nu kan jag sova gott i natt.

Appropå sova så blir det faktiskt redan sängen för jag har varit uppe äckligt tidigt idag. Katten har nämligen varit lite dålig, så var tvungen att vakta honom. Imorgon blir det upp relativt tidigt också för jag ska följa med mamma till optikern och agera smakråd.

Förresten så måste jag säga att sötsuget vann idag. Typiskt! MEN, jag köpte bara en lite dammsugare, så det blev inte mycket i alla fall. Det kunde ju ha varit värre. Men imorgon är det nya tag som gäller!


Visst ser det mysigt ut!

Sov gott allihopa!


♥ A hot bath ♥

Jag känner mig lite uppskruvad av någon anledning plus att jag har lite huvudvärk, så jag ska nog ta och hälla upp ett varmt bad och bara koppla av en stund. Bara jag inte somnar, haha. Fick nya Veckorevyn idag, så kanske tar med mig den in i badrummet och läser den lite nogare.




♥ I feel lucky ♥

Alltså, jag har nog underskattat det här med att tvätta! Först hittar jag en femma och när jag tar ut nästa plagg ur maskinen så hittar jag en tia. Det var inte mina pengar heller, så nu är jag femton kronor rikare, haha. Visst det är inte mycket pengar, men sådant där förgyllar i alla fall alltid min dag lite.




♥ Dagens låt ♥

Lite Glee igen då! Den här gången tacklar dom Lady Gaga's Bad Romance.


♥ Handlingsplanen - dag 7 ♥

Idag är jag inne på dag sju med handlingsplanen och jag måste säga att det har gått oerhört bra! Jag var oerhört godissugen igår, men trots att jag var och handlade så stod jag emot. Blev riktigt stolt över mig själv! De enda sötsaker jag ätit i veckan är två glassar. Det är en STOR förbättring mot tidigare, då det åts något sött varje dag.

Jag måste säga att jag skött mig oerhört bra med allt på handlingsplanen. Jag är faktiskt förvånad över hur bra det gått. Det har redan hänt saker på vågen och runt midjan. På bara 6 dagar har jag tappat 1,8 kg! På 6 dagar! Men jag vet att det alltid går fortare i början, så jag försöker att inte ha för höga förväntningar på den här veckan. Fast jag måste erkänna att det kommer bli lite svårt.


♥ Trött ♥

Är så trött att jag snart ramlar ihop, men jag ska försöka få ihop ett vettigt inlägg innan jag kryper i säng. Och jag menar verkligen kryper! Jag kommer nog till och med somna mitt i tandborstningen, haha.

Jaha, vad var det jag skulle skriva mer då. Ja, ni ser ju, hjärnan funkar helt enkelt inte, haha.

Jo, just det. Vet inte om jag nämnt det tidigare men min mobil blir jag snart tokig på. Det har hänt något där man laddar så man måste ha sladden i ett viss läge när den ska laddas. Det är inte alltid det lättaste kan jag säga! Det brukar vara en hel del trixande. Som om inte det vore nog nu ikväll när mobilen skulle sättas på ladding som kommer katten och susar förbi precis när jag fått till det. Det var bara att börja om från början. Precis vad man har lust med när man är trött!

Hade ju sista tyskalektionen idag som jag nämnde förut. Jag kan säga att jag blev helt chockad av mitt betyg, det trodde jag verkligen inte. Jag hade väntat mig ett G, men fick mycket bättre! Ja, det är bara att tacka och ta emot.


♥ Videoinlägg ♥

Dags för ett videoinlägg då. Verkligen på tiden!




♥ Dagens låt ♥

Nämnde ju igår att det skulle bli ett tema den här veckan och temat är... Glee!


♥ Måndag ♥

Ny vecka igen då. Idag är det invägning och mätning som gäller för att se om det har hänt något sedan jag började med handlingsplanen. Det är även den sista lektionen för terminen ikväll. Härligt! Så imorgon börjar min semester och vara fram till midsommar då sommarjobbet startar. Det ska bli riktigt skönt att få vara ledig ett par veckor nu.

Blev riktigt besviken när jag tittade ut förut och insåg att det inte var lika fint väder som det varit. Bara moln, ingenstans där solen kan kika fram. Besvikelsen är total!


♥ Natti natti ♥

Varit lite dålig uppdatering idag, men imorgon är det nya tag! Upptäckte att jag bara har ett videoinlägg här än så länge så jag tycker verkligen att det är dags för ett nu. Eller vad säger ni? Hm, får funderar ut något riktigt bra, men nu fungerar verkligen inte min hjärna som den ska! Jag är så trött att jag snart somnar över datorn så nu blir det sängen. Ska bli så skönt att lägga huvudet på kudden och invänta kattens vanliga kelande innan han lägger sig på sin plats. Men mest av allt ser jag fram emot att sluta ögonen och somna.

Sov gott mina kära läsare!




♥ Dagens låt ♥

Här kommer då dagens låt. Med start imorgon så kommer nästa vecka som kommer dagens låt att ha ett litet tema. Vilket säger jag inte utan det får ni upptäcka själva.


♥ Still inside ♥

Jag har fortfarande inte kommit ut, haha. Verkar inte som att jag kommer att göra det heller. Datorn är verkligen en grej man kan fastna vid! Ska se om jag kan slita mig från den snart och gå ut i solen en stund.

Alltså, jag har nog inget vettigt att säga, så jag skriver mer senare!


♥ God morgon ♥



Idag passade jag på att sova lite längre, fast jag hade faktiskt ställt larmet. Jag vill inte sova bort hela dagen. Speciellt inte när solen är framme. Det gäller ju att passa på för man vet ju aldrig hur länge det fina vädret håller i sig!

Idag tänkte jag göra något som jag aldrig någonsin gjort tidigare. Jag tänkte ta med mig en filt och ett block och en penna och sätta/lägga mig ute i gräset. Eller, jag ska försöka i alla fall. Ni kanske tycker att det inte är något märkvärdigt, men jag får för mig att folk glor på mig från fönstrena. Och nej, jag tycker inte att jag är det snyggaste som finns i ett par skor, utan jag ogillar bara att bli uttittad! Nåja, jag ska försöka i alla fall, haha.


♥ Dagens låt ♥

En riktigt bra låt.


♥ En stund i solen ♥

Satt ute i solen på S balkong tidigare idag. Var riktigt skönt även om det var supervarmt emellanåt. Var en sväng på Gengåvan innan jag gick upp till henne. Köpte mig tre "nya" böcker, så ska se om jag inte kan sätta mig ute i solen imorgon och läsa lite.



Nu ska det ätas lite svenska jordgubbar, de första svenska jag äter i år faktiskt. Det är sommar det!

Har ni ätit några svenska gubbar än?


♥ Up and away ♥

En stressig morgon kan jag lova. Vaknade senare än jag hade tänkt mig och håller på att snabbt fixa mig innan jag drar till S en stund. Hon ska bort vid tre så därför måste jag skynda på lite. Skriver mer när jag kommer hem igen!


(Det är inte dagens outfit)


♥ Dagens låt ♥

Här kommer dagens låt då. Den här gången en ny låt från Rihanna.


♥ Talang-final ♥

Väldigt många sångare i årets final av Talang betyder det att det kan bli en sångare som vinner i år. Mm, vem vet. Kanske, kanske inte! Oavsett så kommer det att bli svårt att välja en klar favorit ikväll. Det är så många som är duktiga i år!



Har du någon favorit ikväll?


♥ Changen of plans ♥

Jag skulle ju ha städat och tvättat idag, men så dök mamma och syrran oväntat upp vilket var en trevlig överraskning. Vi åkte bort till MacDonalds och köpte oss var sin glass. Jag valde McFlurry med smarties, mums!

Var på torget också och köpte mig en liter jordgubbar som ska ätas senare. Får se om det blir idag eller om jag tar det imorgon istället. Känns som att tiden runnit iväg lite idag.

Om en stund tänkte jag ge mig ut på min dagliga promenad. Tar nog med mig kameran så kanske det blir lite fotat också längs vägen.




♥ God morgon ♥

God morgon mina vänner! Fredag igen då. Idag står tvätta och städa på schemat. Det har jag egentligen ingen lust med alls nu när det är så fint väder, men det måste tyvärr göras.



Jag ska i alla fall ge mig ut en sväng på dagen. Jag måste ju ta den dagliga promenaden och så tänkte jag passa på att gå förbi affären också. Jag tänkte köpa lite gott till ikväll för det måste man ju ha när det är fredag. Det får nog bli den veckotillåtna läsken idag. Det ska bli riktigt gott!

Nu ska jag sätta fart lite här för ju mer jag hinner med idag dessto snabbare kan jag ge mig ut i solen. Det är stunder som dessa jag önskar att jag hade mobilt bredband för då kunde jag ta med mig datorn ut. Fast å andra sidan kan det kanske vara bra med en paus från allt vad apparater heter, haha.


♥ Handlingsplanen - dag 3 ♥

Jag måste säga att det har gått riktigt bra med handlingsplanen så här långt. Jag unnade mig en glass igår eftersom jag hade klarat matten, men förutom det så har jag skött mig riktigt bra. Jag måste säga att handlingsplanen verkligen har gjort mig extra motiverad!

Förresten, har nog glömt säga det att det kommer att komma före och efterbilder så småningom och även skillnad i centimetrar före och efter.


♥ Dagens låt ♥

En riktigt bra låt med Alice. Ni vet tjejen som var med i Idol 2008.


♥ Hypnos ♥

Till att börja med så vill jag bara säga att bara för att kursen är slut så innebär inte det att inläggen i den här kategorin kommer att sluta. Det kommer fler inlägg det lovar jag!

I veckan så berättade jag om mitt arbete jag hade till kursen. Nämligen hypnosterapi. Jag tänkte att ni, mina underbara läsare skulle få ta del av det.



Hypnos är ett sorts medvetandetillstånd, en trance kan man säga. Det finns tre olika nivåer - lätt, medeldjup och djup. När man är under hypnos så är man i det där gränslandet mellan vakenhet och sömn. Det man gör är att man framkallar ett annorlunda medvetandetillstånd där man är absorberad och koncentrerad inuti sig själv.

Många tror att man förlorar kontrollen över sig själv när man är under hypnos, men det är faktiskt tvärtom. Genom hypnos tar man kontrollen över sig själv. Många tror också att det är ett sorts sanningsserum som gör att man bara talar sanning, men så är det inte alls. Man kan både ljuga för sig själv och andra under en hypnos.



Vad använder man då hypnosterapi till? Jo, man använder det till olika fysiska och psykiska besvär. Exempel på det är: pesonlighet (t.ex. blyghet, självkänsla), fobier, beroende, tala inför folk, smärtkontroll, stress och mycket mer.

Varför det fungerar vet inte forskarna, men man tror att det påverkar det autonoma nervsystemet. Det är det som påverkar alla våra inre organ i kroppen.

Det man ska tänka på om man vill prova på självhypnos är att man först och främst ska vara motiverad och vilja påverka sig själv. Man ska se till att ha det ostört och bekvämt, vara avslappnad i kroppen. Det är viktigt att öva ofta och att ha en rimlig målsättning (dvs inte tro att det räcker med ett par gånger)

Jag har hittat tre sidor där man kan köpa hypnos-cd: familjeapoteket, vippon och pim. Pim har även i mp3-fil som man kan köpa och det blir ju mycket billigare.


♥ Dagens outfit ♥

Som jag nämnde i inlägget innan så shoppade jag klänningen jag har på mig igår när jag egentligen letade skor. Riktigt somrig klänning tycker jag. Dock måste jag säga att bilderna inte gör den rättvisa, är mycket finare i verkligheten.

 

Klänning - Gina Tricot
Strumpbyxor/tights - Lindex
Ring - Lindex
Nagellack - Depend




♥ Ledig ♥



Kom nyss hem från skolan, sista för veckan! Tjohooo! Härligt att få vara lite ledig nu. Men vad tror ni jag ska göra då? Jo, jag ska städa och tvätta, haha. Så ledig blir alltså jag. Jag kan ju alltid trösta mig med att det är skönt när det är gjort.

Innan jag knallade hemåt så gick jag lite på stan. Letade efter ett par sommarskor och någon tunnare jacka. Hitta inga skor alls som jag ville ha, inte sådana jag var ute efter i alla fall. Jacka verkar det inte ens finnas att få tag i, så det får bli kofta eller något istället.

Däremot köpte jag mig en superfin klänning igår som kommer att användas flitigt i sommar. Håll utkik efter Dagens outfit lite senare för där har jag på mig den.


♥ Dagens låt ♥

En riktigt skön låt det här. Känns lite somrig faktiskt. Jag menar så klart en sen sommarnatt på någon klubb eller så.


♥ Can't stop smiling ♥

Yes, yes, yes! Fick en notis av läraren nyss och jag klarade matteprovet. Nu kan jag sova gott i natt, haha.

Nu börjar lektionen, så skriver mer när jag kommer hem.


♥ I'm going crazy ♥

Jag kan inte påstå att jag sovit särskilt bra i natt. Har drömt om det där förbaskade matteprovet. Jag håller på att bli tokig! Är uppe i varv och har en klump i magen. Nu har jag skickat iväg en notis och kommer att få veta hur det gick i eftermiddag. Känns riktigt skönt att slippa få reda på resultatet på lektionen imorgon. Hemma kan jag i alla fall gråta en skvätt, haha. Nej, det lär jag inte göra men jag slipper våndas i skolan!

Fint väder idag i alla fall, underbart. Om en stund bär det iväg till skolan för webbdesign, så det är väl bäst att jag sätter lite fart nu.


♥ Jag trött? Nej då, inte alls... ♥

Jag har precis kommit hem från kvällskursen i Stresshantering och personlig utveckling. Det var avslutning ikväll och det var lite tråkigt faktiskt för det var en sådan otroligt bra och rolig kurs.

Till att börja med fick vi återigen göra stresstestet för att se vart vi låg nu i jämförelse med hur det såg ut när vi började kursen i februari. Vilken skillnad det var! Mina stresspoäng hade gått från 30p när kursen började till 15p nu. Helt otroligt! Jag har så klart märkt skillnad men jag hade ingen aning om att det hade hänt så här mycket.

Det var även dags för det muntliga framförandet i grupp. Jag hade, som jag säkert nämnt, ett arbete om hypnosterapi (det kommer ett inlägg om det senare i veckan).

Vi fick även göra något som jag absolut inte kunnat gissa. Vi skulle skriva ett kärleksbrev till oss själva! Det skulle vara uppmuntrande och positivt och till hösten kommer det hem i brevlådan. Ganska kul faktiskt, även om första tanken var att oj vad ska jag skriva. Men så fort jag skrivit första raden så flödade det på. Ska bli kul att se hur jag reagerar på det sedan när det kommer hem.

Nu ska jag sätta mig och slappa lite en stund tänkte jag. Låta hjärnan stänga av en stund innan jag stupar i säng. Är riktigt trött just nu.


♥ Dagens låt ♥

Det här en av mina favoriter från årets Eurovision.


RSS 2.0