♥ Box ♥

Alltså jag känner att det har blivit alldeles för mycket träning ett tag nu. Ja, på bloggen menar jag. Det har varit lite dåligt med annan uppdatering, men det ska jag försöka bli bättre på.

Idag har i alla fall jag och S varit iväg och provtränat lite. På schemat idag stod det, som jag skrev i förra inlägget, Box. Måste säga att det både var roligt och jobbigt. Man kände sig lite fånig i början, men sedan när man kom in i det så kändes det faktiskt lite bra att ha något att slå på.





I videon här nedan får ni en liten uppfattning om vad Box är. Det jag gick körde vi dock inte med sparkar.



Har ni inte provat det här så tycker jag ni ska testa det. Jag tänker absolut gå fler gånger!

♥ Gratisträning ♥

Den här veckan har Puls gratisträning för de som inte är medlemmmar. Behöver jag säga att jag ska försöka testa allt jag vill? Klart man passar på när det är gratis! Jag och S ska bli medlem sen, men alltid kul att få prova lite gratis först.

Igår var jag och S iväg och körde faktiskt till och med ett dubbelpass. Först var det Core och efter det Body Combat.

Core
har jag ju provat förut, men lite jobbigt var det eftersom jag fortfarande hade lite träningsvärk, haha. Plankan var i alla fall fortfarande sjukt jobbig!

core.jpg

Body Combat var nog det värsta jag varit med om! I slutet var jag så trött att om någon hade frågat vad jag hette så hade jag nog inte kunnat svara på det.



I eftermiddag så blir det mer träning i form av Box.

Ska bli intressant att se hur det är. Kan nog vara ett bra sätt att få utlopp för aggressioner man går omkring med. Speciellt om man, som jag, håller allt inom mig.

Någon som provat Core, Body Combat och/eller Box?


♥ Sunday evening ♥

Lite tråkigt rubrik kanske, men bättre att skriva rubrik i alla fall!

Tyvärr hittade jag ingen fin sjal förut, men blommor blev det. Kul att i alla fall ett fönster har lite blommor. Inte så lätt annars när man har en katt som tar beslag på varenda fönster!

Tänkte faktiskt ta och se en film nu. Det blir lite nostalgi i form av tonårsskräckisen Scream. Jag kommer ihåg när den kom, gick på högstadiet. Då var det något helt nytt inom skräckgenren och efter den följde flera skräckisar där just tonåringar stod i centrum.



♥ Dagens låt ♥

Ännu en bra låt från min nya favorit-sångerska. I just love it!



"If you lift me up. Just get me through this night. I know I'll rest tomorrow. And I'll be strong enough to try."

♥ Söndag ♥

Snart har den här veckan gått också. Helt sjukt vad fort tiden går ibland!

Idag ska jag tvätta. Äntligen! Det hör man inte ofta från mig, haha. Jag har nämligen en jacka som behöver tvättas innan jag kan använda den. Har gått omkring i en tunn jacka hela veckan och frusit, så ska bli skönt att få jackan tvättad.

Jag ska ner och köra igång första maskinerna om ca en halvtimme och direkt efter det ska jag iväg och kolla lite i affärer. Ska se om jag kan hitta en lika snygg sjal som den på Indiska, fast billigare. Det ska även handlas lite blommor hade jag tänkt. Behöver få in lite liv i lägenheten.

Förresten, vill nu veta något roligt? Solen skiner idag! Tänk att man kan bli glad för så lite, haha.

♥ Matfestivalen ♥

Som jag nämnde igår så är det matfestival här i Skövde i helgen. Igår var jag med bland annat syrran och Fredde (en släkting). Först var det lite förfest sen knallade vi ner till festivalen.


Jag och syrran.


Nejdå, jag är inte ett dugg full...


Fredde sitter längst till vänster, för er som vill vet hur han ser ut :P






Jag och Henke (en kompis). Han försöker förstöra min fina frisyr!


Sara (en kompis till Henke), syrran och jag

På det hela taget så var det en riktigt trevlig kväll, om man räknar bort hur det slutade då men det har jag ingen lust att ta här.

Idag är jag allt lite bakis, haha. Jag är ändå glad för att jag inte drack upp den där sista cidern. Men det kunde ändå ha varit värre så jag får vara glad för det i alla fall :P

♥ Matfestivalen ♥

I helgen är det matfestival här i stan och ikväll ska det festas lite. Skriver mer imorgon!

♥ I skolan ♥

Sitter i skolan just nu och har datorkunskap. Kan säga att det är på väldigt basic nivå, så det är bara sådant man redan visste. Kanske kommer något nytt längre fram i kursen. Det är ju kul om man lär sig något nytt i alla fall!

Blir nog en sväng på stan på rasten sen. Jag behöver verkligen ha en ny jacka!

Skriver om något roligare när jag kommer hem ;)


♥ The same mistake again ♥

Jaha, så åkta jag dit igen då. Vet inte ens varför jag gjorde det, så himla korkat! Men det är bara att kämpa vidare. Jag ska INTE ge upp!



"When you make a mistake, don't look back at it long. Take the reason of the thing into your mind and then look forward. Mistakes are lessons of wisdom. The past cannot be changed. The future is yet in your power." (Hugh White)


♥ Change of plans ♥

Jaha, så blev det ingen powerstrip heller. Så himla tråkigt när man äntligen fixat provträning och allt! Tur att det är gratis träning nästa vecka så att S kan hänga med i alla fall.

Jag vet inte hur det är med er, men jag gillar att testa saker MEN då vill ja ha med mig någon första gången. Fegt, jag vet! But that's me!

Tråkigt bara när man sett fram emot något.

Så vad händer ikväll då? Bra fråga. Blir nog någon film här skulle jag tro, förmodligen en romantiskt komedi. Har ju en förkärlek till sådana filmer, haha.

♥ Det öser ner ♥

Var inte roligt att vakna till det här tråkiga vädret. Det ösregnar! Hm, ingen lust alls att gå i det sen, trots paraply.

Egentligen är det självstudier på torsdagar, men inte den här för vi gå en kusnabbkurs i lärstilar idag. Hade ju varit skönt att vara hemma, men samtidigt ska det bli kul för det är samma lärare som jag hade i Stresshantering & personlig utveckling. Det står att det är ända till klockan fyra idag, men jag hoppas det blir en kortare dag. Blir så himla intensivt om man har samma ämne en hel dag.

Skriver mer när jag kommer hem!

♥ Dagens låt ♥

Det här är en ny favorit faktiskt bland manliga sångare. Jag bara älskar hans röst! Just den här låten har så himla fin text.



"That love made me blind so I couldn't see. All the lies you told were right in front of me. Since love made me blind you made a fool of me. You made it look so perfect when it wasn't meant to be. Your love made me blind"

♥ Gratis-bilder! ♥

Igår kom äntligen fotona jag beställt!



Det var bara roliga foton som jag tagit. Eller ja, inte roliga, som haha, utan menar foton som inte hör vardagen till. Det är foton som de som finns ute på min fotoblogg. Nu ska jag bara köpa ett speciellt fotoalbum för bara sådana foton. Blir nog att jag köper ett svart och så fixar lite scrapbooking på framsidan. Får se helt enkelt!

Vill passa på att tipsa er som gillar att beställa foton om att man just nu får 100 bilder gratis om man beställer från FujiDirekt. Det gäller endast om man beställer i 11x format (ej med vit ram)och om man går in på adressen: www.fujidirekt.se/gratis

♥ Angående haandlingsplanen♥

Igår kom det ingen update av handlingsplanen, som ni kanske märkte. Det var inte alls så att jag glömde bort det utan batterierna i vågen är slut så jag måste handla det när lönen kommit. Tänkte då att jag lika gärna kunde vänta och ta en update nästa tisdag istället. Blir nog enklast så faktiskt.



Jag kan ju erkänna att jag är riktigt nyfiken på om det har hänt något nu när jag börjat träna lite smått. Vore ju så klart kul om det hänt något!

Apropå träning, så blir det ingen Zumba ikväll utan vi tar det nästa vecka istället. Däremot så ska jag och Isabelle på Powerstrip imorgon. Ska bli kul att testa det! Undrar om det påminner om Aerobic striptease? Någon som vet?

♥ Godis - update ♥

Åkte dit med godiset igår. Så himla typiskt! Men jag tänker inte låta det här trycka ner mig. Idag är det ny dag, nya tag som gäller. Kampen inombords fortsätter!



♥ It hurts ♥

Igår var jag ju och provade på Core. Tror ni att jag har träningsvärk idag? Are you freakin' kidding me?! Först tänkte jag att det var ju inte så farligt, har ju inte ont alls. Det vill säga tills strax efter tre-tiden då jag hostade. Då kändes det i magen och värre har det blivit. Gör ont i magmusklerna, vid sidan, ryggen och skulderbladen. Den enda trösten är att det kommer att bli bättre och bättre för varje gång.

Jag bara funderar på hur det kommer att kännas efter morgondagen då jag ska prova Zumba på kvällen. Kanske knappt kan gå efter det, haha.

♥ Små kissar ♥

Snart ska jag iväg till skolan för den första riktiga dagen. Först tänkte jag lägga ut bilde på de små kattungarna som kom i söndags kväll. Det är Skye, som varit min katt, som har fått ungar. Har inte sett dem i verkligheten än, men på bild är de riktigt söta.


Skye. (Nej, det är ingen gammal bild, hon är så liten.)


Tre små kattungar blev det. Här är de 1 dag gamla (och även på nästa bild)



♥ Core ♥

Då har man varit iväg på sitt första träningspass då. OMG, vad jobbigt det var ibland! Det märks ju verkligen att man är otränad, men jag och S ska i alla fall fortsätta gå sen så det lär ju bli bättre ju mer man håller på. Bland annat så fick vi göra plankan som jag tycker är rena döden, men säkert väldigt effektiv!



Tyvärr kunde inte Isabelle följa med för hon skulle flytta, men det blir ju fler gånger.
 
Jag lär ju i alla fall ha träningsvärk imorgon, den saken är klar. Då kommer jag ha ont i magen av en annan orsak än magkatarr och mensvärk!

♥ Provträna ♥

Ikväll ska jag iväg på min första provträning. Ska bli spännande! Det blir förutom jag själv även Isabelle och S. Alltid roligare om man har någon mer med sig. Det blir i alla fall Core ikväll. Det är en gruppträning där man tränar upp bål och rygg. Det behöver jag verkligen eftersom jag har så mycket värk i just ryggen.

Berättar senare hur det var.


♥ Dagens låt ♥

Idag blir det en låt av ett par gamla favoriter. Under min tonårstid så lyssnade jag mycket på just Savage Garden.



♥ The Losers ♥

Nu har jag nyss sett klart på filmen The Losers.

En bra action-film tycker jag, rekommenderar er att se den. Jag hoppas faktiskt till och med att det kommer en tvåa.

Trots titeln, så dessa killar allt annat än losers. De blir blåsta under ett uppdrag av någon som kallar sig Max, någon som ingen vill kännas vid eller vet hur han ens ser ut. När helikoptern The Losers skulle ha färdats i blir beskjuten och exploderar så tror man att de omkommit. Då bestämmer de sig för att ta reda på vem denna Max är och kriget är snart i full gång.



♥ Fullt upp ♥

Idag har det verkligen varit fullt upp. Har ränt runt med Isabelle till olika affärer, så nu har jag rätt ont i fötterna kan jag säga.

Kom ganska nyligen hem och har pratat med mamma en stund i telefon. Under tiden så födde lilla Skye fram första kattungen. Jag hade ju tänkt ta en kattunge från den kullen, men eftersom Akilles inte verkar trivas med att bo med en katt till så blir det inte så.

Imorgon ska hade jag, Isabelle och S tänkt att gå på poweryoga, men nu helt plötsligt så har det kommit ett nytt schema och då är det borttaget. Typiskt! Jag som hade sett fram emot det så mycket. Har inte pratat med Isabelle än, men jag och S ska gå på core istället som är samma tid som yogan skulle ha varit på.

Nu tänkta jag greja lite smått innan det blir slappa framför en film.

♥ Morning ♥

Vaknade för en dryg kvart sedan och har lyckats få i mig frukosten. Isabelle sov över här igår så just nu sitter jag här vid datorn i väntan på att hon ska vakna. Förresten, hur kommer det sig att man inte vill sitta vid datorn och vara tyst just den dagen man måste vara det? Annars går det ju hur bra som helst att bara sitta vid datorn!

När hon har vaknat och så, så ska vi ner till stan en sväng. Inte för att jag har några pengar, utan jag ska bara vara med som sällskap.

Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag. Kanske att jag fortsätter med städningen. Solen skiner faktiskt här så om den fortsätter att göra det så kanske det är en bra idé att ta fönsterna. Tråkigt, men behövs verkligen!

♥ Dagens outfit ♥

Kände att det var dags för dagens outfit igen. Så här har jag sett ut idag och även nu. Ni får även en titt till på min nya frisyr ;)


Syns lite dåligt, men tunikan ska vara mer lila.

Tunika - Haléns
Till har jag ett par svarta leggings från H&M, men det syns tyvärr inte.


♥ Candy love ♥

Tänkte ge er lite update om hur det går med godiset.

Det har nu gått nästan en vecka (är inne på sjätte dagen) utan godis och idag kom suget. Måste vara något magiskt med just den sjätte dagen för det var ju likadant förra veckan och sedan åkte jag dit i måndags.

Kan säga att det blev lite jobbigt med en kompis förut, tror han blev sur på mig när vi pratade på msn, och direkt kommer suget. Suget att tröstäta. Men jag SKA stå emot!

♥ Gårdagens shopping ♥

Det blev lite shopping även igår. Egentligen hade jag inte råd, men när jag sa till mamma att jag äntligen hade hittat ett par höststövlar så var hon så snäll att jag fick låna till dem tills lönen kommer. Tack, mamma ♥



Äntligen ett par som passar över vaden OCH som till och med glipar lite tack vara att det inte är ihopsytt hela vägen. Me like! Nu är det bara vinterstövlar kvar.


♥ Dagens låt ♥

Kom precis på att jag inte haft dagens låt på evigheter, så nu kör jag igång igen. Idag blir det en ny låt av Taylor Swift.

 

♥ Morgonträning ♥

Jag kände att när jag börjat trampa på crosstrainern så kanske det bästa hade varit med en vilodag idag, men envis som jag är så körde jag på ändå. Fast jag kan säga det att det var riktigt segt fast jag trampade på i samma tempo som vanligt, men jag fick verkligen kämpa. Det var ändå skönt när jag väl var klar, men i fortsättningen ska jag lyssna lite mer på kroppen. Inte bra om jag tar ut mig redan första veckan, så imorgon blir det vila!

♥ Movietime ♥

Alldeles strax tänkte jag krypa ner i sängen och se på en film innan det är dags att sova. Är lite sugen på att se en skräckis, det var ett tag sedan. Antingen Messengers 2 eller kanske blir det thrillern Enough - En kvinnas hämnd.





Enough har jag sett tidigare, men inte Messengers 2. Får se vilken av dem det blir.

♥ Aerobic Striptease ♥

Om ni inte har provat den här tröningsformen, så gör det! Det är inte bara roligt utan man märker faktiskt skillnad. Man märker även rätt fort om man är otränad, haha.

Jag har kört det förut, men nu startade jag igen. OMG, säger jag bara! Det var riktigt jobbigt kan jag säga. Men så klart även roligt.

Jag använder mig av Carmen Electra's tränings-dvd som heter Carmen Electra's Fitness Collection. Om man köper boxen så får man med fem skivor. Finns att köpa bland annat på discshop.se

Dvd 1: Aerobic striptease
Dvd 2: Fit to strip
Dvd 3: Advanced aerobic striptease
Dvd 4: Lap dance
Dvd 5: Hip hop

Jag har bara provat på 1:an och 2:an än så länge. Eller jag försökte mig på 5:an också, men jag hängde inte med alls, haha.

Någon som har provat alla skivorna? Vad tyckte ni?



Det här är rutin ett på första skivan. Den andra rutinen går man även ner på golvet. Är lite sexigare moves i den rutinen.

♥ Detta visste ni inte... ♥

Nu kommer ett litet avslöjande. Nejdå, ingen hemlighet eller något utan bara något jag inte berättat om förut.

1992, dvs när jag gick i 2:an så testade jag på att dansa Streetdance under en termin. Detta hamnade i tidningen och idag invigde jag scannern på skrivaren, så jag tänkte ni skulle få ta del av artikeln. (Det är så klart jag som är inringad)




Jag är med på den här bilden också, men syns knappt. Jag står längst bak, bakom killens arm.

♥ Ett besök hos frisören ♥

Igår bestämde jag mig för att det var dags att gå till frissan. Strunt samma om jag inte genomfört mitt mål än, det behövdes verkligen. Det var så himla skönt att få en ordentlig frisyr igen, ni anar inte!

Före:


Efter:

Framifrån


Lite från sidan. Som ni ser är det lite kortare i bak.

Måste säga att jag blev riktigt nöjd med resultatet, även om jag måste säga att bilderna inte gör den rättvisa.

Jag hade inte bestämt mig hur jag skulle ha det alls (gör jag aldrig) utan låter mer eller mindre frisören komma med förslag. Jag är öppen för det mesta!

Hur gör ni när ni ska klippa er?

♥ Shopping-bilder ♥

Igår var jag iväg och shoppade lite. Kände det att jag behövde lite nya träningskläder nu när jag ska träna på gym. Hemma kvittar det ju liksom vad man har att träna i, tycker jag.


Blev H&M för hela slanten. Byxor, tunn, långärmad tröja och linne. Fick allt detta för under 500 kr!


Inte till träning, men dess skor blev det också. Skulle ha blivit ett par stövlar också, men tyvärr hittade jag inga.

Lite senare idag ska jag klippa mig tänkte jag. Det vill säga om det inte är för mycket folk hos frissan. Hoppas! naturligtvis så kommer det bilder på nya frisyren sen!

♥ Dagens outfit ♥

Det var ju ett tag sedan jag lade upp dagens outfit, så kanske är läge för det nu. Det är något, för övrigt, som jag ska försöka bli bättre på framöver.



Randigt linne - H&M
Väst - Haléns
Jeans - Lindex


♥ Morgon ♥

Mår inte så bra idag så är hemma från jobbet. Typiskt när det är sista dagen! Men det är som det är, inget att göra åt.

Blev för ovanlighetens skull väckt av Akilles för cirka en halvtimme sedan. Han brukar aldrig väcka mig, men nu stod i sängen och tittade på mig samtidigt som han gav ifrån sig ett gnällande som skulle föreställa jamningar. Var inte så svårt att lista ut att det var mat han ville ha, haha.


Bild fotad av min syster Michaela. Kolla gärna in hennes fotoblogg för mer fina foton.


♥ Handlingsplan - update ♥

Dags för lite update igen då!

Den senaste veckan har gått riktigt bra. Lyckades hålla mig borta från godisen (tills idag då), vilket är ett under bara det.

Har blivit en del promenerande som vanligt, tack vare jobbet. Nu ska det köras igång med "riktig" träning så nu förväntar jag mig att det går framåt ännu mer.

Eftersom jag nu ska börja träna så tänkte jag visa er mina resultat så här långt. Mitt mål är att hamna runt 65 kg, men det är ju svårt att veta exakt sen när jag ska träna också för muskler väger ju trots allt mer än fett.

När jag startade (28/6):

Vikt:
75,3 kg
Midjan: 89 cm (dvs över gränsen för vad kvinnor bör ha, som ligger på 88 cm)
Stuss: 108 cm
Byst: 99,5 cm
Lår: 64,5 cm
Armar: 31,5 cm
Vader: 40,5 cm


Så här ser det ut nu:

Vikt:
70,4 kg   (-4,9 kg)
Midjan: 82,5 cm   (-6,5 cm)
Stuss: 105 cm   (-3 cm)
Byst: 96,5 cm   (-3 cm)
Lår: 62 cm   (-2,5 cm)
Armar: 29,5 cm   (-2 cm)
Vader: 39 cm   (-1,5 cm)

OMG! Det är faktiskt först nu när jag ser minskade centimetrar och minskade kilon svart på vitt så här som jag faktiskt inser att jag gått ner. Det klart att jag märkt det på kläder också. Jag har trots allt gått ner en hel storlek! Men det är ändå svårt att fatta när det har gått så snabbt. För en och en halv månad är ju faktiskt inte lång tid!

Jag kan ärligt säga att jag aldrig skulle ha klarat det utan handlingsplanen. Tänk att något så enkelt kan göra så pass stor skillnad.

Ny update med vikt och centimetrar kommer när jag har nått mitt mål! Då kommer även före- och efter-bilder.

♥ Disappiontment ♥

Jag är så irriterad på mig själv, nej besviken! Det är nog faktiskt värre än att "bara" vara irriterad.


Disappointed - a painting by Sabah Javaid

Jag som var så duktig och stod emot igår! Men vad gör jag idag? Jo, jag trillar dit. Den enda trösten i mitt misslyckande är det att jag inte åt upp allt godiset utan faktiskt slängde det mesta direkt i soporna.

Så vad gör jag nu? Jo, det enda jag kan göra. Plocka upp mig själv igen och ta nya tag!

♥ Ny design ♥

Jag tyckte att det var dags för en ny design nu när hösten i stort sett är här.

Vad tycks?

♥ Angående handlingsplanen♥

Lite senare så kommer det en uppdatering av handlingsplanen, men först en fråga:

Tycker ni att jag ska lägga upp det har gått hittills, med kilon och centimetrar, innan jag börjar träna eller ska jag bara ta det först när jag har nått mitt mål?


♥ I'm dying ♥

Jag tror jag håller på att gå under! Vet snart inte vart jag ska ta vägen.

Den senaste veckan som gått har det gått hur bra som helst, men jag visste att den här dagen skulle komma förr eller senare. Under dagen har det gått jättebra, inget sug alls. Däremot när jag gick hem så slog det emot mig med all kraft. Det var så starkt att jag faktiskt fick lite ångest. Jag ville skrika rakt ut.



För en gångs skull var det tur att jag slutade den sena tiden för det betyder att jag inte hann svänga förbi Maxi innan det stängde. Däremot var ju Sigges (videobutiken) fortfarande öppet och det krävde verkligen min totala viljestyrka för att jag skulle gå förbi utan att gå in. Det krävde så mycket att jag faktiskt har spänningshuvudvärk nu.

Jag hoppas verkligen att det är bättre i morgon...

♥ The very first day ♥

Idag fick jag äntligen börja träna igen. Egentligen skulle jag gått upp redan klockan åtta, men det blev en timme senare för jag kände att jag behövde det.

Jag hade planerat in en promenad direkt på morgonen, men istället så blev det crosstrainern. Tycker att det gick rätt bra ändå med tankte på hur fruktansvärt otränad jag är.


Det är inte riktigt en sådan jag har, men principen är ju densamma ;)

Mjukstart blev det med 5 minuter framåt, 2 minuter bakåt och 5 minuter framåt igen. Kommer att öka på efter hand.

♥ This is me ♥

Hittade en lista på Sara's blogg och tänkte ge mig på den också, så ni får lära känna mig lite bättre.

Du heter: Jeanette
Smeknamn: Nettan  

Låt som när du är ledsen sörjer till: Brukar vara olika, men en är Immortal med Evanescence

Beroende av: Godis (har lyckats vara utan en hel vecka nu!)

Vad tror folk om dig? att jag är rätt oskyldig, typ mammas lilla flicka

Stämmer det? nej, inte direkt

Vad får du oftast komplimanger för? mina kläder och min figur

Hur imponerar man på dig? Genom att vara sig själv och att bry sig om andra
Brukar du skratta för dig själv? haha, ja

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Okej. Då vet jag :)"

Var bor du? Skövde

Trivs du där? Yes

Hur svarar du i mobilen? "Ja hallå".

Vem ringde du senast? Mamma

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Hon tyckte att det var kul att jag fick på mig mina gamla vinterskor igen (hade för feta vader förut)
Antal timmar sömn inatt: 10 (det behövdes, annars sover jag ca 8h)

Sov du ensam: Ja

Brukar du komma i tid: Ja, jag är tidspessimist så jag är alltid där minst tio minuter innan
Hur känner du dig nu: Lite trött (har precis gått upp) och törstig

Vanligaste färg på dina kläder: Svart

Vad tycker du om fötter: Usch, hatar fötter

Vad saknar du: En kille att dela allting med

Hade du en bra kväll igår: Ja, jag fick garderoben städad och sen blev det film

Favorit dryck på morgonen: Vatten eller ett glas kall o´boy
När brukar du oftast gå och lägga dig: Om jag ska upp tidigt så blir det runt halv elva annars kan det bli runt ett.
Är du blyg? ja, i början innna jag lärt känna någon
Sysslar du med någon idrott: Börjar idag med crosstraining, annars promenader 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, man hoppas ju i alla fall att det är möjligt, men jag har tyvärr inte fått uppleva det.
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Jag skulle försöka att ta reda på hur killar tänker så att jag lättare kunde förstå mig på dom.

Är du nöjd med ditt liv: Ja, inom de flesta områden är jag det :)

Är du bortskämd: Nej
Vad gör du i morgon: Jobbar

Vad är det värsta du vet? Orättvisa, mobbning, ormar

Har du bra vänner och äkta vänskap? ja

Vad är det finaste du fått? En bra uppväxt
En speciell dag du minns: När jag gick i sjuan och var på BSB-konsert, haha

Du samlar på: Stora ringar

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mamma
När grät du senast: Minns jag inte, men det var till någon film i alla fall

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Skaffa mig större lägenhet och köpa nya möbler

Vill du gifta dig: Om jag hittar rätt kille
Vill du ha barn: Förut ville jag absolut inte ha några, men även här säger jag, om jag hittar rätt kille

Är du musikalisk? Nej, tyvärr inte, kan varken sjunga eller spela instrument

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten eller läsk (fast det senare ska jag inte dricka)

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja

Biter du på naglarna: Nej, men gjorde det när jag var yngre.

Kopiera gärna den här listan och säg till mig sen så att jag får läsa den ;)


♥ Dag 7 ♥

Jag kan knappt fatta att det gått en hel vecka utan godis! Kan ärligt säga att jag är förvånad över hur lätt det faktiskt har gått. I alla fall hittills! Man ska inte ropa hej än.

Igår hade jag ett ganska stort sug efter godis men det gick snabbt över och det var för att jag var hungrig. Var och handlade förut och jag tänkte faktiskt inte ens på att jag gick förbi godishyllorna när jag gick till kassan. Fast det hade säkert varit annorlunda om jag hade handlat själv och inte hade mamma med mig.

♥ På svampjakt ♥

Idag var jag, mamma, Katarina (mamma och pappas granne) och Ella ute i skogen och letade kantareller. Jag gillar inte svamp alls, men det kan vara kul att plocka.


Katarina, Ella och jag. (Ignorera att jag ser ut som en mupp, haha)


Mamma, Ella och Katarina.


Katarinas och Ellas hund Daisy tyckte det var jättekul att följa med ut i skogen.


Det tog ett bra tag, men till slut hittade vi lite kantareller. Mamma fick sig i alla fall en kantarellsmörgås.

♥ Pokerkväll ♥

Igår följde jag med till Robert (mammas kusin) för lite pokerkväll. Det var, förutom jag, mamma, pappa, mormor, Robert och Kerstin (mammas moster). Var riktigt trevligt trots att det gick sådär med pokern. Jag hade ingen flyt alls, däremot mamma gick det rätt bra för.


Det låg en 500-hundring på tallrikarna när vi skulle äta. Tyvärr var det bara en servett och inte en riktig sedel, haha.




Lite snacks slank det allt ner. Detta är de nya från Estrella, värd väl att prova!


Baccardi Breezer blev det också.


Jag var på gott humör i alla fall :P


Mamma och Kerstin.


Mormor och Robert.


Pappa och mamma.

♥ Not tonight ♥

Har varit borta under kvällen och enda anledningen egentligen till att jag ens startade datorn var att skriva ett inlägg. Men nu upptäckte jag att jag varken hade ork eller lust med det. Är rätt trött också och det är ju en dag imorgon (idag) också!

Därför säger jag bara god natt nu och hoppas ni sovet gott allihopa!


♥ Dag 4 ♥

Nu börjar det kännas kan jag säga. Jag har haft en ganska omtumlande dag vilket i sin tur ökat på suget rejält. Godis (och även annat onyttigt) var för mig ett sätt att döva mina känslor på. Var något jobbigt så åt jag för att dämpa det. Så är det lite nu också. inte att jag äter för att dämpa mina känslor utan att suget kommer då. Hur är det för er som är godisberoende?

För en stund sedan så var jag på maxi för att hämta ut ett paket och jag riktigt kände doften från smågodiset. Det var så nära att jag gick in, men jag tänkte till en extra gång och lyckades stå emot. Riktigt stolt över mig själv!


♥ Dagens låt ♥

Jag fullkomligt älskar en riktigt fin ballad med en text som verkligen betyder något.



"Why don't we say goodbye? Cos' now I know how it feels to live a lie."

♥ I'm singing in the rain ♥

Okey, jag kanske inte sjunger i regnet, men alla fall i duschen.

Är det bara jag som är förbaskat trött på allt regn nu? Fast jag måste erkänna att det var riktigt skönt att det åskade lite förut för jag har gått omkring med huvudvärk i flera dagar nu. Dock så skulle det behöva komma mer.
Det har varit en rätt lugn dag på jobbet idag. Ja, förutom allt tjat och gap då som går mig på nerverna just nu. (Lite abstinens kanske?)

Jag tänkte faktiskt ta mig lite kväll nu och lägga mig framför tv:n innan det blir tidigt i säng. Sov bara ca 5 timmar i natt så jag behöver verkligen sova!

Har en film på datorn som jag skulle vilja se, men eftersom min brännare inte funkar så får det bli något annat iställlet. Vad vet jag inte än, men om jag nu inte hittar något bra, så får det bli några avsnitt av Lois & Clark.

♥ Dagens låt ♥

Jag ska snart iväg och jobba. Kan säga att det tar emot idag, men jag får tänka på att jag bara går kort vecka så snart är jag ledig.
Förhoppningsvis blir det en lugn dag på jobbet och även en ganska lugn eftrmiddag och kväll när jag kommer hem. Jag är lite orolig för att godissuget ska sätta in på allvar idag, men jag hoppas att det ska gå bra med det.

Dagens låt kommer från tidigare Idol-deltagare, nämligen Tove Styrke.


♥ Dag 2 ♥

Första dagen utan godis gick faktiskt jättebra! Blev bara lite sugen på kvällen, men inget allvarligt sug.

Idag har det också gått ganska bra, men ikväll är suget starkare än det var igår. Det kom liksom över mig när jag var på väg hem från jobbet och jag gick förbi ICA. Tror att det har lite att göra med att jag är lite hungrig också.

Men allt som allt så har suget varit helt under kontroll och försvunnit nästan lika snabbt som det kom. Jag fasar bara för de kommande dagarna då suget sätter in som värst...



♥ Handlingsplan - update ♥

Efter mitt lilla bakslag förra veckan så är jag nu på rätt väg igen. Vågen visade neråt istället för uppåt. Det värsta är att jag tror inte att jag kommer att gå ner så mycket till förens jag börjar träna, men nu är det inte så långt kvar som tur är! Gruppträningarna börjar den 23:e så ska skaffa mig gymkortet nästa vecka tänkte jag. Ska bara prata med Isabelle så kanske  vi kan gå dit tillsammans och fixa var sitt.

Det har faktiskt gått rätt bra den här veckan som varit, förutom godiset då men det blir det ändring på nu när jag slutat äta det helt.

Avslappningen går det sådär med faktiskt. Det går bra när jag är på jobbet för då kör jag det på rasten, med eller utan spikmatta, men det är svårare att få det gjort hemma. Det måste det bli ändring på!



Sovit har jag gjort rätt bra också. Det har bara blivit ett par dagar då jag sov mindre än jag skulle, men det går åt rätt håll.

Promenader har det blivit en hel del. Inte varje dag, men eftersom jag går så mycket de dagar jag jobbar så tycker inte jag att det gör någonting. Lite vila förtjänar man ju ibland.

Just det apropå träning, så ska jag sätta mig och lägga upp ett träningsschema i veckan. Kommer att lägga upp det sedan här på bloggen, så får ni ta del av det också.



♥ Dagens inköp ♥

Idag har jag köpt något som jag inte haft på väldigt många år. Men nu när det var så billigt var jag bara tvungen att slå till.

Jag köpte mig en multiskrivare, en Canon MP270. Fick med tre fotopapper, så självklart var jag tvungen att prova. Jag är hooked kan jag säga, blev ju lika bra som om man beställde hem foton från nätet. Blir definitivt ett inköp av fotopapper sen! Men främst så kommer skrivaren att användas till boken jag håller på med. Så klart kommer scannern att användas flitigt också för tänkte låna med mig fotoalbum hem från mamma och pappa. Alltid kul att ha lite gamla kort som man inte har nu. Ska även scanna in de foton jag har. Det är alltid bra att ha en back-up!


♥ My addiction ♥

Dags för ny kategori som kommer att handla om min kamp mot godisberoendet. Ja, jag säger beroende just för att det är det det är. Många säger: "du kan väl hålla dig till en gång i veckan". Nej, det kan jag inte! Lika lite som en alkoholist klarar av att ta en drink i veckan. De förstår helt enkelt inte att ett beroende är ett beroende oavsett vad det gäller. Kanske för att så många använder uttrycket när det egentligen inte riktigt menar det?

Vad klassas egentligen som ett beroende? Enligt mig är det när suget efter det man är beroende av säger till en att man inte kan klara sig utan det och även när man försöker dölja det beroendet. När man får abstinensbesvär när man försöker sluta, då är man beroende!



Jag har levt med det här beroendet i många år nu och jag lyckades faktiskt att hålla upp ett helt år. När det året gått så var jag naiv nog att tro att det "försvunnit" helt magiskt. Att jag kunde gå över till att unna mig det då och då. Det gick inte alls! Innan jag hann blinka så var jag tillbaka där jag började, dvs godis varje dag.

Nu har jag fått nog! Innan var det en del av mig som ville ha godiset, som inte var redo att släppa taget om beroendet. Nu har jag fått nog och vill sluta till 110%.

Det här är första dagen utan och än så länge har det gått bra även om suget så klart finns där. Fast jag vet att de kommande dagarna kommer att vara värst, så det är bara att hålla ut!




♥ Dagens låt ♥

Den här tjejen gillar jag mer och mer. Bra låtar och fin röst! Håller ni med?



♥ Ledig ♥

Äntligen en ledig dag! Ska iväg och hämta en sak lite senare som jag har köpt. Vad det är får ni veta lite senare ;)

När jag vaknade så insåg jag att jag hade somnat ifrån tv:n när jag väntade på att Ghost Hunters skulle börja. Typiskt! Jag måste även ha stängt av tv:n i sömnen för den var inte på längre och jag hade inte ställt in avstängning på den. Om det inte var ett spöke förstås, haha.



Lite senare idag kommer en ny kategori där jag även avslöjar min "hemlighet". Kanske ingen hemlighet egentligen, men jag tror inte att jag har berättat om det här på bloggen.


♥ Slut på veckan ♥

Då är den här veckan snart över då. Bara två veckor kvar på jobbet nu. Det är helt otroligt hur fort den här sommaren har gått! Jag tyckte att jag nyss började, men snart är det över och skolan börjar.

Den här dagen har gått rätt fort faktiskt, vilket var rätt skönt med tanke på hur dagarna segade sig fram tidigare i veckan.

Berättade ju i förra inlägget att jag skulle berätta något idag, men vet inte om det blir så för jag har inte pratat med personen än. Vågar inte ta det på telefon, haha. Ja, jag är feg, jag vet :P




♥ Söndag ♥

Då är nästan den här veckan över och också jobbet för den veckan. Jobbar hela dagen, men imorgon är jag lite ledig. Det ska bli riktigt skönt. Även om jag inte kommer att vara så mycket ledig eftersom jag ska greja hemma, men jag slipper i alla fall tjatet som blir på jobbet, haha.

Jag har något att berätta sedan, men det blir nog framåt kvällen som jag berättar det för jag måste prata med någon först. Så tills dess håller jag det för mig själv.



♥ Dagens låt ♥

Den här låten är riktigt bra tycker jag och rösten är ju inte helt fel den heller!



♥ Suprise! ♥

Igår så skrev jag att jag skulle berätta en rolig nyhet, om ni kanske minns det. Jag tänkte nu avslöja vad det är för något.

Innan jag skaffade Akilles så hade jag en annan katt, Skye, som numera bor i Mölltorp hos mina föräldrar eftersom hon inte klarade av att bo i lägenhet. Mamma upptäckte häromdagen att hon såg lite rund ut och det visade sig att hon ska få kattungar. Jag tänkte att jag skulle ta en kattunge där sedan så att Akilles får en kompis. Är ju lite kattvakt just nu och han verkar tycka att det är roligt med en kompis, så därför ska jag skaffa det sen så slipper han bli ensam.

Ska bli kul att se hur ungarna ser ut för vi vet inte vad det är för katt som har varit på henne.


Skye.

♥ Regnigt ♥

På förmiddagen var det jättehärligt väder. På jobbet tog vi med oss de boende ut en stund i solen och åt var sin glass. Var hur fint väder som helt, men som allt annat så varade det inte tyvärr. Nu öser regnet ner och tror det kommer att börja åska också. I alla fall om man ska gå efter att jag har huvudvärk, vilket jag brukar få när det är åska i luften.

Nu funderar jag faktiskt på om jag ska ta och lägga mig på spikmattan lite. Kan vara rätt skönt när man kommer hem från jobbet. Det kan hända att det även blir ett varmt bad. En riktig ego-kväll med andra ord. Kanske, bara kanske att min huvudvärk försvinner då. Jag kan ju alltid hoppas!

Usch, jag känner att jag bara skriver en massa ointressant babbel. Hoppas ni förlåter mig ;)

Just det, ska berätta en rolig nyhet lite senare så håll utkik!



♥ Fredag ♥

Så är det fredag igen då, men idag betyder inte det sista jobbdagen för veckan utan ska jobba i helgen. Kanske inte det roligaste som finns, men jag tycker det går bra.

Idag blir det ännu en lång dag på jobbet innan jag får gå hem. Jag hoppas bara att det inte går lika långsamt som det gjort tidigare i veckan. Då lär jag nog dö av tristess innan dagen är slut!

Hade en konstig dröm i natt, men jag minns inte vad den handlade om. Den är precis inom räckhäll, men det går inte att minnas. Sådant är så irriterande! Eller vad säger ni?



♥ Dagens låt ♥

Nu är äntligen min huvudvärk helt över, så att jag kan presentera dagens låt. Denna kanske ni känner igen som startlåten från chickflicken En Shopaholics bekännelser.



♥ Not off to a good start ♥

Den här dagen började inget vidare kan jag påstå. Vaknade med en fruktansvärd huvudvärk (tänk typ migrän utan ljuskänslighet) så fick ringa till jobbet och sjukanmäla mig.



Nu känns det i alla fall mycket bättre. har fortfarande lite huvudvärk, men tillräckligt bra är det för att jag ska kunna sitta vid datorn en kort stund innan jag ska börja med maten.

Eftersom det är som det är så kommer jag att ta det väldigt lugnt idag. Ska jobba hela helgen så vill ju bli av med huvudvärken så snart som möjligt. Ska i alla fall till jobbet i morgon.


♥ Dagen som varit ♥

Idag har det hänt ganska mycket, trots att jag bara skulle vara hemma och greja egentligen. Blev lite tvättat och det hann även bli lite grejat i garderoben även om det inte är klart än.

Syrran kom och hälsade på lite och sedan kom även mamma, mormor och brorsan. Isabelle kom också och så fikade vi lite innan alla åkte hem utom Isabelle. Hon var kvar en stund och sedan åkte vi iväg och hämtade hennes dator.

Jag kom hem för en halvtimme sedan ungefär och det blir direkt i säng nu är tanken. Det vill säga om jag lyckas sova idag, fast så trött som jag är borde det inte vara några större problem!



♥ Dagens låt ♥

Egentligen hade jag velat ha remix-versionen, men den fanns tyvärr inte så fick bli orginalet istället.



♥ Härligt med sovmorgon ♥

Idag är jag ledig, den enda dagen på hela veckan faktiskt. Klart jag passade på att ta lite sovmorgon då. Det var verkligen välbehövligt!

Så vad händer idag då? Ska tvätta vid tolv sedan, men innan dess tänkte jag ta mig en dusch och ta på mig något av det nya jag fick igår. Är ni precis som jag, att ni vill ha på det nya ni köpt på en gång och när man shoppat mycket så vet man inte vilket man ska ta först?



Någon gång under dagen så kommer Isabelle hit en stund. Just det, jag måste till affären och handla hem det sista till lasagnen jag ska göra idag.


♥ Halens-shopping ♥

Idag fick jag äntligen mitt paket från Halens. Klickade hem en del grejer därifrån för ett tag sedan. Så klart var jag ju spänd på om det skulle passa eller inte eftersom jag var lite osäker på storleken. Allting passade som tur var :)  (Ignorera mitt hår! Jag orkade inte fixa iordning mig efter jobbet)


Leggins med skinndetaljer 199 kr och en tunika m. tillhörande linne 249 kr. (skärpet är inte nytt)


Topp (fast går att ha som klänning eller tunika om man vill) 149 kr


Väst 249 kr och blus 199 kr. Blusen är lite väl urringad och genomskinlig så ska köpa ett långt linne att ha under.


Lila klänning 199 kr

Jag är i alla fall riktigt nöjd med mina inköp. Vad tycker ni?

♥ Handlingsplan - update ♥

Den senaste veckan har det blivit en hel del slarv, så jag var inte direkt förvånad när jag gick upp på vågen och upptäckte att jag gått upp i vikt istället för ner. Nu handlade det som tur var bara om 3 hekto. Däremot hade jag minskat i midjemåttet. Helkonstigt! Någon som vet hur man kan gå upp i vikt, men minska i midjemåttet när man INTE tränar?

Nu ska det i alla fall bli ordning på allt. Får inte slarva mer med att äta skräp, dvs chips, glass och liknande. Ingen läsk heller för nu avverkade jag den jag får dricka på en vecka igår. Ingen läsk i helgen alltså. Tråkigt, men det är ju mitt eget fel.

Det gäller bara att jag inte tappar suget nu när det gick åt fel håll, även om det bara rörde sig om lite.

Ja, just det, sömnen har det varit dåligt med också. Jag lyckas verkligen inte komma på något sätt att komma i säng redan tio, halv elva.




♥ Övningar ♥

Snart kallar sängen för jag ska upp tidigt imorgon. 

Först ska jag dock göra mina övningar för axlar och nacke. Eftersom jag har problem med det så måste jag egentligen göra det varje dag, fast det händer ju att jag glömmer det då och då. Det är något jag måste bli bättre på. Jag tror att det kommer att bli bättre över lag med värken när jag väl kommit igång med träningen. Jag har i alla fall bestämt mig för vad det är jag ska träna för något, men det tar jag inte nu. Det kommer i ett senare inlägg. Nu är det i alla fall promenader som gäller, vilket jag får gratis i och med att jag går till och från jobbet. Just nu blir det bara lugna promenader, men sedan när jag kan köra igång med träningen på allvar då är det raskare promenader som gäller.



Har ni tips på några bra och roliga träningsformer?

♥ Dagens låt ♥

Den här låten är jag nästan kär i, om nu kunde vara kär i en låt. Så grymt bra!



♥ Home again ♥

Det har varit en lång dag kan jag säga! Inte nog med att man måste springa runt en massa på jobbet när man har ont i ett ben (förmodligen inflammation eller överansträngning) utan även tiden riktigt sniglade sig fram. Men jag har i alla fall fått motion det kan jag inget annat säga. Det var bara synd att jag inte fixat batteri till stegräknaren för det hade varit spännande att se hur mycket jag egentligen gick idag. Fast det blir ju fler heldagar på jobbet.

Blev en sväng förbi maxi på vägen hem. Egentligen skulle jag inte ha så mycket, men ändå gick det på 200 spänn. Passade på att köpa lite grejer till skolan som jag såg att de hade fått in. Blev även två anteckningsböcker som jag ska ha till mina dikter.

Nu ska jag ta och slänga mig framför tv:n och se ännu ett avsnitt av Lois & Clark.



♥ Dagens outfit ♥

Snart ska jag iväg till jobbet för en heldag där. Det känner jag inte för direkt om man säger så. Blev inte många timmars sömn i natt eftersom det tog ett tag att somna. Jag har nämligen fått ont i ena benet, på utsidan av låret kan man säga. Tror att det antingen är en sträckning eller en inflammation. Smörjer med Zon, men blir det inte bättre längre fram i veckan så får jag nog ringa vårdcentralen.

Fast nu var det ju inte det detta inlägg skulle handla om utan det var ju dagens outfit. Idag har jag faktiskt bara nytt på mig (förutom ringen och skärpet) och visst känner man sig lite extra fin när man har nya kläder på sig.



Kofta - H&M
Klänning - Cubus
Kornblå jeansleggings - H&M
Skärp - Gina Tricot
Rosa ring - Lindex
(ringen syns inte så bra men klicka på länken så ser ni en mkt bättre bild)


♥ Dagens låt ♥

Riktigt bra låt det här. Eller vad tycker ni?



♥ Var är mailet?! ♥

Nu är jag ordentligt irriterad kan jag säga. Jag ska beställa från Ellos och eftersom det är ett erbjudande som det är sista dagen på imorgon så behöver jag få iväg beställningen. Tyvärr kommer jag inte ihåg mitt lösenord, så skickade iväg så att jag får det till min mail. Men får jag något? Nej! Har provat flera gånger och min irritation bara växer. Inte går det att beställa som vanligt heller eftersom jag är registrerad och då måste logga in mig. Faan, helt värdelöst ju! Nu är min dag förstörd...

RSS 2.0