Hemmagjord GI-müsli

Jag lovade ju recept på den hemmagjorda müslin jag gjorde häromdagen och det måste jag ju så klart hålla!
 

Hemmagjord müsli

 

Ingredienser

·        2 msk rapsolja

·        ½ msk flytande honung

·        1 msk kanel

·        5 dl havregryn

·        5 dl rågflingor

·        ½ dl krossade linfrön

·        ½ dl sesamfrön, skalade

·        ½ dl solrosfrön

·        1 dl pumpafrön

·        100 g hasselnötter, grovt hackade

 

Tillagning

1.    Blanda olja, honung och kanel

2.    Lägg havregryn och rågflingor i en rymlig bunke och häll över oljan.

3.    Rör om väl och bred ut blandningen i en långpanna med bakplåtspapper i botten.

4.    Rosta i mitten av ugnen på 225 graders värme i 10 minuter. Rör om några gånger under rostningen.

5.    Låt kallna och blanda sedan i övriga ingredienser.

6.    Lägg i en burk med tätt lock.

 
 
Man kan även ha i lite torkad äpple, men jag valde att utesluta det. Istället kan man välja ha i lite färska bär eller torkade med för den delen.

Sommardag

Solen skiner idag med. Woohoo! Hoppas det håller i sig nu, så man får en chans att njuta lite av det fina vädret på de dagar man är ledig.
 
Hade planerat en sovmorgon idag, men blev så klart inte det. Men jag fick i alla fall sova sju timmar i natt, en klar förbättring mot förra nattens ynka 5,5 timme... Inledde dagen idag med en lyxig GI-frukost. Det är ju helg så då får man unna sig det tycker jag ;)
 
 
Självklart var det obligatoriska vattnet och en kopp te med på frukost-menyn! (Börjar nästan tycka att te är riktigt gott nu!)
 
 
Här näst på dagens schema står det dusch och fixa iordning mig, så jag kan ge mig iväg till Maxi och handla det som fattas till lunchen. Senare idag är det jobb som gäller!

Äppelblom

Tog den här bilden med brorsans systemkamera. En jäkla skillnad mot när jag använder min vanliga digitalkamera. Måste försöka spara ihop till en egen snart!
 
 

Exhausted

Har precis kommit hem från jobbet och jag är väldigt trött, nej UTMATTAD är nog snarare rätt ord. Orkade knappt ta mig igenom handlingen. Dessutom så har jag ordentlig skallavärk så blir ett par värktabletter direkt nu. Orkar inte ens laga mat så köpte mig ett ciabatta-bröd på vägen hem. Inte världens bästa middag men det är det bästa jag kan åstakomma just nu.
 

I'm awake

Har varit uppe i en dryg halvtimme nu, men hade mycket mycket hellre sovit minst ett par timmar till. Är sjukt trött efter en natt som inte sovits så bra. Tog ett tag innan jag somnade igår och sedan känts det som att jag inte sovit ordentligt. Skönt att jag har sovmorgon imorgon så jag får en chans att sova ut.

Fade into darkness

Upptäckte nyss att det börjat skymma ute. Vet inte hur det är med er, men jag har en tendens att inte märka det förens jag helt plötsligt sitter där i soffan i totalt mörker! Jag menar, hur kan man undgå att märka att det blir svårare och svårare att se tangenterna på datorn??
 
Är det likadant med er, eller är jag helt ensam om detta?
 

What I wish for at the moment

Fick helt plötsligt ett sug efter att få sätta mig på en uteservering med en kompis, snacka lite strunt och ta en drink eller två. Kanske det fina sommarvädret som lockar fram det hela? Synd att man ska jobba hela helgen annars kanske det hade gått att få med sig någon ut!
 

Flowers

Får man inte blommor så får man köpa egna ;)
 

Of course

Självklart var det detta jag gjorde förut: hemmagjord müsli! (Insåg nu när jag skulle länka till receptet att jag faktiskt inte ens lagt upp det, så det kommer så klart!)
 

Grattis!

Idag fyller min älskade mormor 68 år. I stort grattis på din dag! Önskar jag kunde vara där och fira med dig ♥
 

Doing right now

Kan ni gissa vad jag gör just nu?
 
 

Mitt jobb

Har ju berättat att jag nu börjat jobba under sommaren. Vad det är för jobb kanske ni undrar? Jo, det kan jag berätta för er!
 
Jag jobbar som undersköterska på ett äldreboende, närmare bestämt på en specialavdelning för äldre utvecklingsstörda. Har jobbat där ett antal somrar och som timvikarie under flera år (med undantag för ett år då jag pluggade för mycket). Stormtrivs verkligen där! Både med boende och personal. Det är verkligen STOR skillnad mot att jobba med "vanliga" gamla och det passar mig bättre. Visst de är som överväxta barn som behöver klara gränser och rutiner, och som kan få utbrott ibland, men det är något som jag visat mig vara bra på att hantera. Något jag inte visste innan.
 
 
Är man lite nere så är det perfekt medicin att få komma dit och jobba för man vet att man åtminstone får både en och två kramar innan man går hem!
 
Det är så kul när man trivs så bra på ett ställe där både de personer man tar hand om är hur charmiga som helst, alla på sitt eget sätt och personalen är helt fantastisk.

Rabarber

 Något som hör sommaren till är rabarber! Framför allt rabarberpaj. Något som jag inte fått smaka på än denna sommar (*blink* blink* mamma ;)). Riktigt längtar efter en smarrig hemmagjord rabarberpaj med vaniljsås!
 
 
Gillar ni rabarber? Eller kanske är något annat som ni tycker hör sommaren till?
 

Working girl

Ja, jag vet att det inte varit så bra med bloggandet och det finns en anledning till det. Jag har börjat jobba nu under sommaren och blev lite extrajobb i helgen som var också. Det är helt sjukt vad trött man blir i början! Inte så konstigt kanske när man helt plötsligt ska gå upp tidigt flera gånger i veckan och jobba långa dagar/kvällar.

 

Vad jag försöker komma fram till är att jag inte har haft särskilt mycket ork att blogga och i och med att jag jobbat så mycket så finns det heller inte mycket att skriva om. Men försöker i alla fall komma med åtminstone ett inlägg per dag.

 

 

Så där kändes det som att jag lätt kunnat göra på jobbet idag! Trött var bara förnamnet, haha. Skönt man är ledig imorgon så jag kan sova ut ordentligt.


Nyttiga bollar

För ett tag sedan så berättade jag om de nyttiga "chokladbollarna" jag och mamma gjorde. Här kommer receptet!
  
 

Ingredienser

 

·        1 dl malda mandlar 

 

·        1 dl malda valnötter 

 

·        2 dl blötlagda dadlar 

 

·        2 dl blötlagda katrinplommon 

 

·        2 dl kokosflingor (Spara 0,5 dl att rulla bollarna i ) 

 

·        1 tsk kanel 

 

Gör så här

 

1. Mal eller hacka nötterna i en mixer.

 

2. Mixa ned dadlar och katrinplommon, lite i taget.

 

3. Mixa ned kokosflingorna lite taget. Tillsätt kanelen.

 

4. Forma smeten till runda bollar och rulla i kokos.

 

5. Håller i kylskåp ca 10 dagar.

 

 

 

Busväder

Usch, vilket väder det är idag! Det har inte gjort annat än regnat nonstop, från det att jag gick klockan fem i morse och gör det fortfarande. När jag gick hem från jobbet så hade det dessutom börjat blåsa så det såg ungefär ut som på bilden nedan...
 
 
Resten av dagen är det soffläge som gäller, tittande på Ghost Whisperer.
 

Yellow


Midsommardagen

Blev som jag sa en lugn, men trevlig midsommarafton igår. Lite seg idag och har lite smått huvudvärk (nej, jag är inte bakis, drack ingen alkohol alls igår), vilket inte är så kul när man ska iväg och jobba senare idag men det ska nog gå bra ändå! Jobbar imorgon också och sedan går jag på mitt första semestervikariat. Lär bli 4 tuffa veckor med heltid. Man fixar ju det så klart, men det är övergången till att jobba då och då när man behövs till heltid som är jobbig. Att jag kommer vara trött en tid lär nog vara en underdrift! Vet hur trött jag blir...
 
Ska se om jag orkar få upp några midsommarbilder från igår under dagen!

Glad midsommar!

Jag brukar alltid jobba hela midsommarhelgen men i år är jag ledig på midsommarafton. Vet knappt hur man firar midsommar längre för var så längesedan! Det jag alltid har haft som tradition, trots jobb, är så klart jordgubbar och mjölk. Ingen midsommar utan det så är det bara!
 
 
I år blir det alltså att fira midsommarafton, som görs med delar av familjen och släkt (orkar inte skriva alla nu, haha). Imorgon jobbas det kväll så då blir det åka hem igen. Blir alltså en lugn midsommar utan alkohol (inget kul att jobba om man är bakis!), men det hade det i och för sig blivit ändå även om jag inte jobbat.
 
 
Trevlig midsommar på er allihopa!

Up in the sky


Min viktresa: So far so good!

Har inte berättat det men började med nya tag i måndags och än så länge så går det superbra! Träningen tar jag det dock lugnt med och koncentrerar mig istället på maten. Jag tror att jag fungerar bättre om jag koncentrerar mig på en sak i taget och sedan när jag kommit in i det här med maten så kan jag köra igång med träningen. Blir ändå promenader/cykelturer i och med att jag inte har körkort och inte tar bussen så jag går ner i vikt ändå. Sedan i måndags har jag redan gått ner 1,5 kg :) Tjohoo!
 

Trädgren


The Lake House

Nu ska jag ta och mysa ner mig i soffan och titta på The Lake House. Ett underbart romantiskt drama med Sandra Bullock och Keanue Reeves.


Dagen i korthet

Ska jag vara helt ärlig (och det är jag ju alltid) så har jag inte gjort särskilt mycket mer än jag gjorde igår. Dock så har jag både tvättat och diskat. Det trots att handen värkt mer idag. Men så är det väl, det går lite upp och ner innan det blir bra.
 
Förutom det så har jag läst en bok (ja, en hel bok :P). Jag har även huttit med att se de sista tre avsnittena av Desperate Housewives (började ju se om alla säsongerna för ett tag sedan) och ja, jag grät lika mycket den här gången när jag åter igen såg det allra sista avsnittet :P

One last time

En av mina favoritlåtar just nu. Helt underbar låt, men samtidigt väldigt sorglig när man väl lyssnar på texten (och ser viden) och inser vad hon faktiskt sjunger om.

 

Relaxing

Dagen började så där med att jag blev väckt strax efter sju av att det slipades väggar inne hos grannen. Det hålls på och tapetseras där inne (förmodar jag på grund av bilen som står parkerad utanför) och visst har jag förståelse för det men måste de börja med att föra väsen det första de gör?! Till slut somnade jag i alla fall om (med armen över huvudet i ett försök att stänga ute ljudet) och sov till nio.

Dagen så här långt har spenderats i soffan, först framför ett avsnitt av Drop Dead Diva och The Client List, sedan läst lite.

Resten av dagen blir det mer avkoppling, precis vad jag behöver. Dessutom så får man passa på innan det är dags att börja jobba!


Maskroser

Lånade brorsans systemkamera för några helger sedan. Blir verkligen stor skillnad mot min digitalkamera som har några år på nacken. Är verkligen dags för en ny snart!


Gratis är gott!

I torsdags hämtade jag ut schampo och balsam från Goldwell som jag vunnit. Inte något dålig heller utan det finns bara att köpa hos frisören.

Idag var det dags igen. Den hä gången ett serum från LÓreal som jag får testa gratis, inte illa!


Student

Var på student igår. Var mammas kusinbarn Sandra som tog studenten.



Insäg för en vecka sedan att det var 10 år sedan jag själv tog studenten... Shit, vad åren har gått fort! Känns inte som att det var så längesedan, men det är det uppenbarligen. Samtidigt som jag tycker att jag inte förändrats någonting sedan dess så tycker jag att jag förändrats massor när jag tänker tillbaka.


Jag på min egen student för 10 år sedan.

Dagens outfit

Har varit på student idag och mer kommer det bli om en dryg timme, så bilder kommer det senare. Nu får ni nöja er med dagens outfit ;) (Ni får stå ut med de röda ögonen, har inte riktigt tid att fixa det nu.)



Klänning - Gina Tricot
Skor - Din Sko
Halsband - lånat av mamma
Ring - köpt på marknad


Grattis lillebror!

Idag fyller min underbara lillebror Johan 22 år. Ett stort grattis på din dag! ♥


Morning

Vaknade en minut innan klockan ringde av att det slipades inne hos grannen. Hade det varit tidigare så jag inte blivit glad alls, hade nog velat halshugga dem eller något, haha.

Sitter och väntar på att mamma ska komma. Jag ska följa med henne till optikern och vara smakråd och så ska jag se om de kan få ordning på mitt ena par glasögon som jag inte använt på säkert minst ett år eftersom de känns lite sneda. Lika bra att passa på när man ändå är där liksom!


The tree


Jag? Klanting? Nej, nu förstår jag inte...

Jag har då och då mina klantiga ögonblick... Igår var ett av dem. Jag var på gott humör och dansade runt i lägenheten. Tänkte inte på var jag var eller vad jag egentligen gjorde, vilket resulterade i att högerhanden åkte i in dörrkarmen med full kraft. Jag svor och stönade av  smärta, började till och med gråta så ont gjorde det.

Vad blev resultatet? Jo, en ond, svullen och aningen, aningen missfärgad knoge (vilket inte syns på bilden)... plus en stukad handled. Fick till och med ta ett par  alvedon för att kunna somna... Var uppenbarligen inte min dag igår!


För att klara upp missförstånd: Det är INTE en skena utan ett handledsstöd!!!



Det enda positiva jag kan säga är att det var tur det hände nu och inte när jag börjar jobba!


Soffhörnan

Nu så är soffhörnan helt klart! Eller ja, inte helt, för har inte tagit hand om hyllan under bordet men det får bli en annan dag. Nu tar jag bara hand om det som verkligen behövs och tar rensning en annan dag.




Min viktresa: Bra start på dagen

Det har gått lite si och så med allt om jag ska vara ärlig. Samtidigt så är det en klar förbättring på innan så det känns verkligen som att det går åt rätt håll nu, att jag är på väg att hitta tillbaka till den där motivationen jag hade i början. Jag är inte där än, men jag är på god väg.

Började morgonen med ett 20-minuterspass på crosstrainern och efter det en ordentlig GI-frukost. Testade ett nytt te (grönt så klart!) idag i Willys märke. Det var ingen höjdare men det går att dricka.


Keep going

Ska fortsätta idag med gårdagens To-do-list och lägger till tvätta på listan. Blir med andra ord fullt upp idag också! Men fint kommer det bli här hemma :)


Through sunlight



Seize the moment

När gurkan bara kostar 5 kr, så gäller det naturligtvis att utnyttja det till max! Eller vad säger ni? ;) Lär ätas gurka nu tills jag storknar, haha.


"Sovrummet"

Det går framåt med grejandet. Har diskat upp en del av disken och plockat i ordning på köksbordet. Kommer bilder sedan när det är helt klart.

Något som är helt klart är "sovrummet". Här kommer före- och efterbilder. Tror ni kan lista ut vilket som är vilket ;)




On the list

På norrmalm i Skövde så ska det grejas idag, det kan jag lova er! Det ser ungefär ut som det har släppts en bomb här hemma. Har inte haft energi alls i flera veckor vilket resulterat i att jag inte orkat göra något större röjande. Nu däremot så har energin kommit tillbaka så då tänkte jag passa på att fixa här hemma.

Så här ser listan ut (sen om allt hinns med idag är en annan femma :P):

• Diska
• Plocka iordning i köket
• Ta hand om kläder
• Göra fint i "sovrummet"
• Städa i tv-området - soffor, bord och tv-bänk
• Plocka iordning på skrivbordet
• Fixa till i hallen
• Städa badrummet



Ja, som ni ser har jag en hel del att göra! Ska dessutom, hör och häpna, försöka ta mig till gymmet idag!


Movie-night

Eftersom det nu inte blev någon bio ikväll så tänkte jag mysa ner mig i soffan med en skål popcorn och se en film. Skulle ju ha sett Men in Black 3 ikväll, så tänkte att varför inte ta och se den första Men in Black-filmen! Så får det bli film nummer två en annan dag. Då är man ju helt up-to-date när det är dags att se trean ;)


När saker inte blir av

Skulle i detta nu suttit i en mörk och sval biosal och sett Men in Black 3. Tyvärr var Ida tvungen att hoppa in och spela match så är hemma, men vi ska se om vi inte kan gå nästa vecka istället. Ja, jag SKA se den i alla fall, oavsett om jag har sällskap eller inte :P

Klart det är tråkigt när det inte blir som man har planerat, men ibland leder det faktiskt till något bra. Som idag till exmpel då jag har städat ett skåp så jag fick in sängkläderna där istället. En sänglåda blev därmed tom och fylldes på med mina "smalkläder". Dessutom så fick jag tummen ur... (ja, ni vet säkert var ;)) och bytte gardiner i vardagsrummet, så nu är det ljust och fint där.



Hur kommer det sig egentligen att man har lite mörkare gardiner på vintern? Det borde ju vara tvärtom så att man får in så mycket ljus istället! Hm, kanske vore något att testa...


Nytt i garderoben

Köpte mig denna fina klänning idag som jag sneglat på sedan jag såg första gången såg den På Gina Tricot när jag susade förbi på väg till Maxi. Den riktigt ropade mitt namn (ni vet lite i så där sjungande tonläge): "Jeaaaneeette... Jeaaaneette... Jeaaaneette, jag vill följa med dig hem..." Hade tänkt vänta tills nästa gång pengarna kommer, men lånade av mig själv för vågade inte chansa på att den fanns kvar då.

Vad tycker ni? Hiss eller diss?


Love is blind

Ännu en låt från årets Eurovsion Song Contest. Jag är en sucker för fina röster och låten är inte illa den heller, riktigt bra. Fast ska jag var helt ärlig så föredrar jag den i det lugna tempot ;)


Ledig

Har blivit lite jobb det senaste men nu så är jag ledig :) Blir lätt så när man går på inringning, ena stunden är det inte mycket jobb alls sen så smäller det till och man får jobba en hel del. Kul så klart när det är det senare.

Idag ska står det en del på schemat.

• Diska
• Handla
• Testa på att göra en linsgryta
• Göra hemmagjord glass (nyttig så klart!)

Blir nog lite mer gjort (förhoppningsvis) under dagen. Rolig lördag, eller hur?! ;)


Work work work

Om ett tag så är det dags att ge sig iväg till jobbet för ännu ett kvällspass. Visst är det skönt med sovmorgon men nu har jag jobbat så mycket kvällar så skulle faktiskt vara lite skönt med ett dagpass som omväxling. Det lär jag säkert inte tycka den dagen när det är dags att gå upp kl. 5 på morgonen! :P


Min viktresa: Ice-cream

Hade glass kvar i frysen och tyckte det var "lika bra" att äta upp den istället för att den skulle ligga där och retas. Idiotiskt att tänka så, I know, men så fungerar min hjärna tyvärr...


Nettan tipsar!

Lider du av allergi? Närmare bestämt täppt näsa? Då kan det här inlägget vara något för dig!



För någon månad sedan så tog min allergispray slut och jag hade inte råd att hämta ut någon ny just då. Det (kanske) självklara valet hade varit att ta till en vanlig nässpray men istället testade jag Nozoil.



Sedan dess har jag inte behövt använda någon allergispray alls och då har jag ALLTID problem med täppt näsa på grund av min allergi! Dessutom så är det mer pollen i år så borde varit totalt tvärtom. Måste jag välja så är det klart att jag väljer Nozoil framför en kortisionspray som ger sköra slemhinnor.

Den kostar 69 kr på apoteket och min har räckt i cirka en månad och den är inte slut än så den är verkligen värd sina pengar. Tycker absolut att det kan vara värt att testa även om det säkert inte fungerar för alla!

Min viktresa: On the road... again

Sist jag skrev om min viktresa så skulle jag ta nya tag, men blev inte riktigt så... Att det ska vara så himla svårt! Idag startade jag i alla fall dagen bra med en riktig GI-frukost, så det är en betydligt bättre början än tidigare. Ska undvika affären idag också så det lär underlätta en del så klart. Imorgon måste jag dock iväg och handla. Ja, jag måste verkligen! Annars har jag ingen skinka (eller annat kött) att ha i omeletten på morgonen. Ska dock ta det när jag är mätt så inget annat slinker ner i korgen.

Hur gör ni för att unvika att äta onyttigt? TAR TACKSAMT EMOT ALLA TIPS!


6 juni

Nationaldagen idag, en dag som för mig är som alla andra egentligen. Ja, förutom att det ger mer pengar när det ska jobbas :P Vilket jag för övrigt ska idag. Vet inte hur länge än, beror på om personen kommer eller inte. Blir antingen 2,5 timme eller 5 timmar. Lite trist att inte veta säkert innan, men jag är ju i alla fall förvarnad så det är allid något.



När jag har slutat jobbet så ska jag ge mig iväg hemåt, krypa ner i soffan och se en film eller något avsnitt av Desperate Housewives. Ett perfekt avslut på dagen efter att ha jobbat :)

Vad ska ni hitta på idag? Några nationaldagsplaner?


Jag måste...

Alla har vi säkert småsaker som vi bara "måste" göra, små tvångsgrejer i vardagen.

Jag har två saker som jag måste göra innan jag går och lägger mig annars kan inte jag somna.

1. Gå på toaletten. Det spelar ingen roll om jag nyss gått eller om jag inte behöver gå, jag måste ändå göra det innan jag kryper ner i sängen. Jag bara vet att jag annars kommer att vakna under natten av att jag i princip är på väg att kissa på mig :P

2. Kontrollera så att dörren är låst. Det är samma här. Spelar ingen roll om jag nyss kollat, jag måste kolla igen annars ligger jag och funderar på om dörren verkligen är låst eller inte.



Annar har jag nog inte så mycket tvångsgrejer för mig. Inte vad jag kan komma på i alla fall :P Visst till exempel så skär jag grönsakerna till tacosen i en viss ordning, men det är mer än vana än något annat.

Har ni några tvångsgrejer för er?

Dollarstore

För ett tag sedan så öppnade Dollarstore här i Skövde. En butik som jag inte varit inne i tidigare, så var ju bara tvungen att göra ett besök. Jag blev inte besviken, var lite som ett mini-GE-Kås, haha.

Jag skulle inte handla något utan bara kika lite med hamna ett och annat i korgen :P







Det blev inte bara grejer för skojs skull utan även lite som jag faktiskt behövde. Så som påsar, tvättmedel och present till kusinen.

En butik jag kan rekommendera för de har lite av varje och till bra priser. Lite som Ö&B, fast bättre!

Min viktresa: Det där med att ta nya tag...

Skulle ta tag i det här med kost och allt förra veckan, men ska jag vara totalt ärlig så har det gått helt åt helvete med det. Men jag kan inte skylla på någon annan än mig själv så det är bara att hoppa upp på hästen igen och köra! Kan andra så ska väl ta mig fan jag också fixa det här!


Today

Idag ska det tvättas för fulla muggar. Eftersom jag inte har tvätta på (minst!) två veckor så har det ju blivit en del tvätt. Fick helt enkelt skippa en del och försöka få ihop så få maskiner som möjligt. Ibland skulle man faktiskt behöva ha två tvättider efter varandra!



I övrigt så ska det grejas lite här hemma. Vinterkläderna ska plockas undan, det ska dammsugas, diskas och så ska jag (äntligen!) titta på säsongsstarten av Drop Dead Diva.


La la love

En annan favorit från årets Eurovision Song Contest.


Extra jobb

Ska alldeles strax ge mig iväg oh jobba. Skulle egentligen bara ha varit 2,5 timme idag, men har blivit förlängt till dubbelt upp. Alltid gött med pengar och ska man ändå dit så märker man knappt av att man fortsätter ett par timmar till.

Ha en underbar kväll!


Sovmorgon

Vaknade nyss och hade nog egentligen kunnat sova en stund till, men kände att det var bäst att gå upp. Sova nästan 9,5 h räckte kände jag. I vilket fall så var det precis vad jag behövde i och med att jag sovit för lite de senaste nätterna. Nu måste jag börja försöka få ordning på sömnen för det funkar ju inte att jag är uppe halva nätterna.



Varför ska det vara så svårt att gå och lägga sig i tid?! Är det någon som har samma problem?

Fragile


Lugn lördagkväll

Det kommer att bli en mycket lugn kväll, vilket är precis vad jag behöver. Sov inte många timmar i natt och sedan jobb på det så är helt slut. Skulle nog faktiskt nästan kunna somna redan nu, men ska hålla mig vaken till tio i alla fall. Måste försöka få in någon som helst rutin på sömnen.

Ikväll så blir det nog att se någon film eller några avsnitt av Desperate Housewives. Vad det blir vet jag inte än. Den som lever får se! ;)

Photo a day - In your bag

Innehållet i min väska kan variera lite beroende på årstid men så här års så byts vantarna ut mot ett paraply. Sen brukar ju även mobilen och nycklarna åka ner i väskan när jag ger mig ut.



Paraply - går inte hemifrån utan ett så här års.
Plånbok - behöver nog ingen större förklaring :P
Tuggummi - ifall man behöver en uppfräschning efter man ätit något ute.
Halstabletter - hatar att ha ont i halsen (vem gör inte det?!) så det brukar alltid (oftast) finnas i väskan.
Magmedicin - ifall magkatarren slår till.
Almanacka + penna - finns inte alltid i väskan om jag ska vara helt ärlig, men nu är den med i alla fall :P
Spegel
Läppglans
Handkräm från Mary Kay - perfekt storlek att ha i väskan

Jobba

Ska snart iväg och jobba lite några timmar. Helt okey väder också så idag kan jag faktiskt ta cykeln (om inget händer den närmaste halvtimmen!) till jobbet. Är bara inne och jobbar 3,5 timme, men det ger ju pengar det med. Rätt soft pass ändå för jag behöver varken ta upp eller lägga någon (jobbar inom vården), vilket man inte är med om så ofta.



Har lagt upp ett tidsinställt inlägg som kommer upp medan jag är på jobbet så ni har något att läsa om (titta på, eftersom det "Photo a day")

And the winner is...

.... Anton Hysén! Årets vinnare av Let's Dance är korad och ja, det var oerhört jämnt. Kan nog sträcka mig så långt med att säga att det var den tuffaste finalen någonsin. Hade varit en värdig vinnare oavsett vem som hade tagit hem det.


Let's Dance

Dags för final alldeles strax. Jag tror att det kommer att vara en väldig tuff final ikväll!


Photo a day - Close-up

När pappa fyllde år så fick han en flaska Amaretto och jag passade på att ta den bilden.






Regnig fredag

Nu har då regnet kommit som det skulle. Visst är det skönt att pollenhalten kommer sjunka lite i och med regnet, men samtidigt så vill man ju ha sol! Skulle ha varit roligt att få ha mina nya kläder idag. Fast kanske kan ha en av topparna i alla fall. Är nog lite kallt för shorts idag.



Regnar det hos er?

RSS 2.0