Photo a day - Where you sleep

Här sover jag då i mitt lilla "sovrum" (läs sovalkov). Ska jag vara helt ärlig så är det inte varje dag jag faktiskt bäddar sängen... Skyller på att det inte är bra att bädda på grund av kvalsterna, men med handen på hjärtat så är det mest lathet från min sida :P


Shopping!

Hade mer pengar över den här månaden än jag räknat och vad gjorde jag? Firade med shopping så klart! :P

Blev ett par short, en topp och ett linne på H&M.


Svarta shorts 99 kr
Topp 49,40 kr


Lite ovant att se mig själv i den typen av topp och det mönstret, men jag vänjer mig nog! Kul att ha lite annat än det man är van vid också. Linnet kommer det bild på senare!

Strawberries

Sitter och avnjuter lite jordgubbar och till det ett avsnitt av Desperate Housewives. Kan det bli bättre? Nej, jag tror inte det ;)


Baby foot

Jag är med och tävlar om Baby Foot hos Millah.


Ner till stan

Ska alldeles strax ner till stan och möta upp S. Vi ska strosa lite på stan en stund. Var längesen vi sågs och bara hängde så ska bli jättekul. Ha det toppen i det fina vädret!


Goodbye Grant

Sitter i skrivandets stund och tittar på Grants allra sista investigation med Taps (Ghost Hunters). Tråkigt att han inte kommer vara med mer, men samtidigt så förstår man ju att ingen kan hålla på för alltid och har man familj så är det inte alltid det går hur länge som helst. Kommer bli lite konstigt att se Ghost Hunters utan honom, men man vänjer sig säkert.


Veckoresultat

Jag vet att jag varit dålig med att lägga ut veckoresultat de senaste veckorna. Det är inte för att jag har glömt utan för att jag inte ens vågat mig på att ställa mig på vågen eller kolla måtten i och med mitt rejäla fuskande med maten och utebliven träning. Om jag sa att det var en rolig historia att kolla vikt och mått idag så skulle jag ljuga så det skrek om det. Samtidigt som det var jobbigt så tror jag även att det var nyttigt att få svart på vitt att en massa slarv resulterat i att jag gått upp i vikt.





Photo a day - Childhood

Gillade högklackat redan då :P


What doesn't kill you make you stronger

Nu har jag fått nog! Efter veckor av slarv och hamna i gamla (o)vanor, så är jag på banan igen. Är bara inne på dag 1 men känns riktigt bra än så länge!

Tänkte att jag skulle vara duktig och inleda morgonen med en promenad, men fick vända om efter några minuter. Gjorde så ont i ena smalbenet och fotleden. Var likadant igår kväll så börjar fundera på om det kan vara skorna som gör det för gör ju inte ont annars. Ska testa med andra skor och se om det fungerar bättre.

Nu är det bara att köra på!


Never forget

Detta är en låt som jag tycker hade förtjänat fler poäng i årets Eurovsion song contest.


Photo a day - daily routine

Varje morgon så brukar jag titta på ett avsnitt av någon serie samtidigt som jag äter frukost. För tillfället så kollas det på Desperate Housewives.


A cup of life


Svalare väder

Dags att ta på sig lite mer kläder igen. Nu är vädret svalare och regnet har kommit också. Inte just nu, men det har regnat och tydligen ska det komma mer. Behövs visserligen så pollennivån sjunker lite, men man vill ju ha värmen också. Solen är i alla fall framme emellanåt så det får man vara glad för :)

Idag så tänkte jag ta hand om vinterkläderna som jag tog ut ur garderoben igår. Nu har lite sommarklänningar fått ta plats istället. Upptäckte att jag inte har någon sommarjacka, så får väl klara med med kofta i år. Men det funkar nog det med!

Celine och Elvis i duett

Jag såg på en del av Schulman Show idag. De pratade om klipp som ger gåshud och ja jag kan väl inte riktigt hålla med om att något av deras klipp gav mig gåshud. Detta är dock ett klipp som jag tycker är riktigt mäktigt fortfarande, trots att det är några år sedan jag såg det första gången. Det är rätt otroligt vad man kan göra egentligen!


Photo a day - your sky

Himmelen idag hade inte varit så rolig att fota utan fick helt enkelt bli en bild jag tog förra veckan ;)


Shoes

Min underbara mamma köpte två par skor till mig igår eftersom jag inte hade råd att köpa några nya. Måste ha världens bästa mamma!



Med tanke på hur mina enda par skor såg ut så var det verkligen kris! Eller vad säger ni?! :P


När man blir väckt av telefonen

Vaknade en timma innan klockan idag av att telefonen ringde. Hann inte svara, men såg att det kom från kommunen. Dock var det växelns nummer så går ju inte att ringa upp. Bara att hoppas på att de ringer igen. Om det var viktigt. Men jag är lite så att när det är sådana nummer så blir jag automatisk lite nervös. Varför ringer de mig? Vad vill de? Har jag missat något? Lite löjligt kanske men sådan är jag! :P


Mors dag-presenten

Så är såg armbandet ut som mamma fick av oss barn.


Photo a day - favourite

Har många favoriter, men inom olika saker så klart. En klar favorit bland mina smycken är ett par silverfärgade uggleörhängen.


Mors dag!

Stort GRATTIS mamma på din dag ♥

Vi firade mors dag med att åka upp till Billingen med pizza som lunch och efter det lite tårta. Av oss barn fick mamma ett jättefint armband som syrran har gjort och så blir det halsband också sen som mamma ska få vara med och tycka till om hur hon vill ha det. Det kommer i alla fall att vara tre ringar där det står våra namn och födelseår.


Mamma och syrran


Brorsan, pappa, jag och syrran.


Den goda taco-pizzan från American Pizza.

Walking on sunshine

Härligt! Ännu en solig dag. Bäst att passa på att njuta av det fina vädret ordentligt för nästa vecka kommer det regn. Vilket på ett sätt är bra för oss med pollenallergi. Då kanske man äntligen kan ta en promenad utan att bli anfådd (nej, det beror inte på dålig kondis!), även vid en lugn promenad.

I alla fall så är det bäst att passa på att vara ute i det fina vädret medan man kan för sen vet man inte när det är fint igen. Jag ska ta det lugnt med solen eftersom jag har bränt mig lite i solen under helgen. På tal om det så ska jag ta och smörja in mig med lite solskyddsfaktor innan jag åker. Skriver mer senare.

Ha en underbar dag!

Glädjeyra!

Yes, Loreen gjorde det!!! Hon gjorde ett helt magiskt framträdande som var perfekt. Det gick verkligen inte att göra det bättre. Så nästa år är det alltså här i Sverige som Eurovision Song Contest hålls. Även om det var givet att Loreen skulle ta hem det så satt man här med mycket fjärilar i magen under nästan hela poängresultaten. Men Loreen, du äger så är det bara!!!




Go Loreen!

Om mindre än en halvtimme så börjar det! Jag talar så klart om Eurovision Song Contest. Nu gäller det att hålla alla tummar och tår för att allt ska gå vägen!


Photo a day - Makes you smile

Finns mycket som får mig le, men jättesvårt att komma på något när man väl måste, haha. Något som dock är något speciellt är ju den första mjukglassen :)


Utflykt i Karlsborg

Nu kommer det lite bilder från utflykten i Karlsborg (läs mer två inlägg ner). Först ut var det "gamla sjukhuset". Tyvärr hade vi inte tid till att gå på den guidade turen på övervåningen men ändå lite kul att vara inne i ett av spökhusen :P






Elementen var kvar men flera hade lossnat och låg på golvet.


Delar av köket fanns kvar.





Efter den lilla rundturen på första våningen så var det dags att kolla in gångarna i vallarna på fästningen, som inte heller varit öppen för allmänheten tidigare.



En underjordisk gång. Var lågt i tak så man fick böja något på huvudet.


Gången ledde hit där denna brunnen står. Det är dock ingen riktigt utan är rekvisita från inspelningen av Göta Kanal 3.


Photo a day - Something you wore

Nu komme då inlägget som skulle ha kommit igår, men eftersom det fixades med min dator då så kommer det två idag (det andra kommer lite senare. Istället för att ta en vanlig "Dagens outfit"-bild, så fick det bli ett foto på min fina ring jag hade på mig igår (och idag).


Nu är man på banan igen

Jag är väl medveten om att det varit lite dåligt med bloggandet ett tag. Min dator har krånglat en massa så har bara slängt in ett inlägg då och då när det har gått. Nu är den i alla fall som den ska vara igen (förutom minus några ("livsviktiga") program som är kvar att installera) tack vare pappa och brorsan.

Photo A Day kommer lite senare, både gårdagens och dagens. Om en stund ska jag dock iväg till Karlsborg. Jag, mamma, pappa, syrran och hennes kille ska kolla in "gamla sjukhuset" som för första gången är öppen för allmänheten. Spökar rätt bra där, så jag är glad att jag får möjligheten under dagtid, haha.


Woohoo!!

Loreen du äger! Shit, vad skönt att Sverige gick vidare. Det finns någon rättvisa trots allt :) Kändes ju självklart men man vet ju aldrig.


Loreen knäcker!

Så sjukt bra! Loreen var grym! Jublet från publiken var absolut störst när hon stod på scenen och framförde Euphoria, hittills i alla fall. Går hon inte vidare ikväll så är det något allvarligt fel!


Ikväll gäller det!

Nu är det snart dags för andra semifinalen i Eurovision song contest och ikväll är det Loreen som ska vidare. Ja, jag säger SKA, för finns inget annat! Hon ska vidare, så är det bara!


Photo a day - Letterbox

Jag bor i lägenhet så tyvärr har jag ingen tjusig brevlåda att bjuda på, så får helt enkelt bli ett foto på mitt supersnygga (ja, ironi :P) brevinkast. Lite snyggare är det dock i gråskala.


Stalking cat

Tycker den här är lite söt, haha.


Dagens diss

När jag är på väg hem från Maxi så hör jag en man på cykel skrika till några som går på cykel/gång-banan: "Gå inte mitt i vägen ungjävlar!" Så jäkla onödigt tycker jag. Visst kan det vara irriterande när folk går mitt i vägen, men det är det ringklockan är till för. Som tur var så tog de inte åt sig utan skrattade när han hade försvunnit. Dessutom så blev mannen (idioten) på cykel rejält uttittad av människor runt omkring. Man kan inte annat än att skaka på huvudet!

Photo a day - Something you adore

Den här var inte svår alls! Min familj så klart men eftersom jag haft med dem i en tidigare fotoutmaning med samma tema, så tar jag min lille bebis Akilles istället.


Eurovision song contest: Semifinal 1

Nu är cirkusen officiellt igång. Popcornen står på spisen, redo att börja poppa när som helst, hallonen är framtagna och semifinal 1 av Eurovision song contest har precis börjat. Som ni säkert vet så är inte Sverige med och tävlar ikväll, men ändå lite kul att se vilka om går vidare. För att inte tala om att dissa låtar och outfits :P


Sunny day

Förutom ett, inte så roligt, tandläkarbesök så har det varit en härlig dag. Spenderade någon timme på en filt med Akilles gående i koppel. Han verkade tycka det var roligt att få komma ut. Det trots att det satt en fågel i ett träd och retade honom :P






Photo a day - Breakfast

Egentligen tycker jag att det är rätt tråkigt att fota vad man ätit till fukost (även om jag gjort det själv några gånger) men nu ingick det ju i utmaningen ;) Blev mer brunch än lunch idag eftersom jag ska iväg till tandläkaren om en stund och efteråt lär käften vara bedövad så då dröjer det innan man får äta igen.


Photo a day - You

Nu så kommer första fotot i fotoutmaningen! För bara några dagar sedan så skulle ett foto på mig själv var betydligt svårare men i och med lördagens plåtning så blev beslutet oerhört lätt. Det är inte ofta jag är helt nöjd med en bild på mig själv, men med denna är jag faktiskt det.


Seasons come and go

Sitter här och skriver vid fönstret som står öppet... klockan åtta på kvällen! När hände det egentligen? Jag som inte tyckte att det var längesedan det var snö ute och jag satt inne och huttrade under en filt. Insåg i skrivandet stund att om drygt en månad så påbörjar jag mitt sommarvikariat. Helt sjukt vad snabbt tiden går!

Ska spendera resten av kvällen i soffan framför en mysig romantisk komedi. (första fotot i foto-utmaningen kommer under kvällen)


foto-utmaning

Såg en foto-utmaning på en blogg när jag surfade runt lite och tänkte att jag skulle ta och haka på! Börjar lite senare idag med första utmaningen. Är det någon mer som vill vara med så säg gärna till så kollar jag in eran blogg :)


Blowing in the wind




"Bakom kulisserna"

Lovade ju lite "bakom kulisserna"-bilder från gårdagen då jag, syrran och en kompis testade på att vara modeller för en dag. Superkul verkligen och rekommenderas verkligen!

Tyvärr glömde vi fota när vi satt i sminket, men när vi kollade håret det sista så kom kameran och mobilerna fram.


Michaela, Jag och Ida lägger sista handen på håret.


Syrran pass på att måla naglarna medan jag ler in i kameran.


Jag poserar framför kameran.


Syrran med bebismagen ♥ Vill ni se en superfin bild på Michaela så kika in hennes blogg!


Ida.


Jag hänger lite under plåtningen.

Ny design

Vet att det inte var så längesedan jag bytte design men nu när jag har några bra bilder på mig själv så ville jag använda dem till en ny design och otålig som jag är så kunde jag inte vänta, haha.


Begagnad sanitetsbinda

Såg detta på en toalett igår och tyckte det var lite kul. Jag som trodde det låg nya där i... :P


Bra om man går vilse

Varit ute på min promenad med kameran. Dock blev det inte mycket fotande men ändå skönt att röra på sig lite, även om det var sjukt varmt med skinnjacka idag.


Ifall man skulle gå vilse på vägen ;)


När jag ser denna skylten, då vet jag att jag är på rätt väg :P

Relaxing sunday

Efter dagen igår så kände jag att jag med gott samvete kunde ta en lung dag idag. Tänkte att jag kanske skulle ta med mig kameran ut en sväng och passa på att ta en promenad på samma gång. Man får passa på när solen är framme!

Under dagen så dyker "bakom kulisserna"-bilder upp ifrån igår :)

Modell för en dag

Hemma efter en lång, men sjukt rolig dag med min älskade syster och kompisen Ida. Vi har varit på "Modell för en dag"-fotografering. Även om det var en del väntan så har den här dagen varit bland det roligaste jag gjort på mycket, mycket länge!

Imorgon kommer det lite "bakom kulisserna"-bilder.


Bedtime

Dags att tänka på refrängen som man säger, och krypa i säng. Imorgon händer nämligen något (förhoppningsvis) jätteroligt som jag behöver vara utvilad för så det är bäst att se till att det sovs ordentligt i natt. Vad det är jag ska göra tänker jag inte avslöja nu utan förhoppningsvis kommer det lite bildbevis imorgon kväll ;)

Natti natti!

Starships

Jag kan inte få nog av den här låten just nu, nästan så jag kör den på repeat, haha.


Fredag!

Dagen har spenderats med mamma och detta har vi gjort (förutom att ränna runt i matbutiker).


Avfrostning av frysen, vilket verkligen behövdes!


Vi bakade nyttiga "chokladbollar" à la Anna Skipper (recept kommer senare).


Nyttiga GI-snickerskakor.

Förutom detta så testade vi även energibars, som blev totalt misslyckade så blev istället nyttig müsli.Tur att det gick att ta till det istället för att vi fick slänga alltihop.


När jag och mamma slet i köket och rände runt så låg Akilles i soffan och hade det gött. En del har det bra, haha.

Grey's Anatomy

Spenderade en del av morgonen med att titta på säsongsavslutningen av Grey's Anatomy. Ska så klart inte avslöja något för er som inte sett det än, men tårarna rann mer eller mindre konstant. Kan dock avslöja att om ni såg det förra avsnittet och hoppades på att få veta vad som händer i sista avsnittet för säsongen så lär ni bli besvikna. Upplösningen av vad-det-nu-är-som-händer får vi vänta med tills nästa säsong. Kommer kännas som en evighet!



Nu kommer mamma om cirka en kvart så kanske bäst att göra sig iordning det sista innan hon dyker upp. Ha en toppendag!

På väg att bli dement redan?

"Vad heter det ordet nu igen?! Men det är ju när man... aahh! Jag vet ju vad det heter! Det är när man ger och tar på samma gång, men aaahh! Vad är det här, jag vet ju vad det heter!"

Så lät det på ett ungefär hos mig för en stund sedan. Så sjukt irriterande! När jag står framför spegeln och smörjer in ansiktet så trillar poletten ner... KOMPROMISSA, heter det ju!

Faan, vad skönt det är när man äntligen kommer på vad det där ordet heter som varit precis på tungspetsen och retat gallfeber på en!


You never get tired unless you stop and take time for it

Klockan börjar närma sig halv tolv och jag funderar på om det kanske är dags att tänka på sängen. Mamma kommer klockan tio imorgon bitti så måste masa mig upp åtta. Eller måste och måste, men jag måste hinna med frukost innan och så disken också så min älskade mamma inte har något att klaga på ;)

Fast egentligen är jag inte särskilt trött så får bli en annan variant. Nämligen sängen OCH vara vaken och se på Nöjesbladet Film på Aftonbladet innan det blir sova.

Movietajm

Jag har kommit fram till att det inte spelar någon roll hur många filmer man har så nog förbannat har man ingenting att titta på och har världens ångest när det är dags att se en film. "Jag vill se en romantisk komedi, men nej, den känner jag inte för... och den känner jag inte för... och den känner jag inte för" Så brukar det oftast låta. Aaaahhh! Ångest på hög nivå! Är det sådant här som kallas i-landsproblem???

Ikväll hade jag faktiskt motsatt problem. Jag hade inte bara en film, utan tre(!), som jag ville se. Det gav inte mindre ångest för det, haha. Till slut valde jag i alla fall Hook, en charmig film som jag inte sett på länge.

Små lätta moln, ser jag på din himmel, din himmel som är blå

Försökte mig på att fota lite moln igår, blev helt okey.

We are young


Morning

Vaknade innan klockan idag. Eller, jag vet inte... Vet att jag ställde larmet på mobilen igår, men inget minne av att den ringt och inte heller att jag stängt av larmet. Skumt sånt där! Nåja, i vilket fall så är jag uppe i alla fall.
Jag måste verkligen få lite gjort idag. Tycker alltid att det är svårt att komma igång på morgonen, vilket är lite konstigt för förut så hade jag inga problem med det. Då körde jag på som bara den och sedan hade jag långt kvar tills jag skulle iväg. Varför ändras sådant där helt plötsligt egentligen?

Natti natti

Har lovat mig själv att jag ska försöka lägga få lite ordning på sovtiderna igen (kör en stund tidigare varje kväll), så då är det väl bäst jag tar och kryper ner nu. Sov så gott alla fellow night owls!



Körsbärsblom


Jag är bara fel

Alltså det måste vara något allvarligt fel på mig. Kan INTE låta bli att äta sådant jag inte ska! AAAHHH!!! Blir sur, ledsen och besviken på mig själv. Jag vill ju egentligen inte, men ändå kan jag inte låta bli.

Jag vet inte vad det är, men jag kan inte hitta tillbaka till den där känslan jag hade när jag började min viktresa. Det slarvas med maten, orkar inte ta mig till gymmet och ska jag vara ärlig så mår jag skit. Har ingen energi alls i princip. Kanske är läge att börja med rosenrot och rysk rot igen? Ja, så få det bli! Kan knappast bli sämre i alla fall...

Marilyn Monroe

Jag har blivit fullkomligt kär i den här låten, helt underbar!


"I can be selfish, be so impatient
Sometimes I feel like Marilyn Monroe
I'm insecure, yeah, I make mistakes
Sometimes I feel like i'm at the end of the road"

Nettan testar!

När jag var på Maxi och skulle handla sallad (som för övrigt fortfarande var slut... morr!) så fick jag syn på något på väg till frysdisken med bär. GB har kommit ut med en ny glass som jag bara var tvungen att testa eftersom jag ofta köper den när jag vill ha styckglass (finns det ens ett ord som heter det??), nämligen 88:an.

Smakar den som vanligt? Ja, det gör den, men hade önskat lite mer av nötkrokanten. Visst fanns den där, men hade som sagt velat ha lite mer. Annars var det en mycket god glass som jag säkerligen kommer köpa fler gånger.

Fått munnen misshandlad

Nja, riktigt så illa som det låter är det inte. Har varit hos tandhygienisten och tagit bort tandsten. Ren tortyr egentligen eftersom jag har känsliga tandhalsar vilket innebär att det ilar rätt bra när det ska tas bort tandsten. Men som allt annat så är det skönt när det är gjort!

Sista Desperate Housewives

Såg det allra, allra, allra sista avsnittet av Desperate Housewives igår, det första jag gjorde när jag vaknade. Lite sorgligt på något sätt att säga hej då till en serie man följt sedan starten. Nästan så jag har lust att strecktitta på alla avsnitten. Man glömmer ju så lätt vad som egentligen hände den där allra första säsongen när allting började. Hm, kanske får bli det så småningom i alla fall!

jag tyckte ändå att serien fick ett bra slut och även om det känns tråkigt att det inte kommer några fler avsnitt så är det ändå bättre att sluta på topp.

Har ni sett det sista avsnittet än?


Dagens outfit

Kände att det var dags igen. Som ni kanske ser så är detta taget innan klippningen, men outfiten är densamma ;)





Tunika/klänning - Gina Tricot
Leggings - ???

Grattis pappa!

Idag fyller min älskade pappa år. Stort grattis på din dag!


Helgen i bild och text

Helgen spenderades i Mölltorp hos mina föräldrar. Pappa fyller år på tisdag så vi firade honom lite igår. Som vanligt äter man alldeles för mycket gott när det är kalas plus att mamma hade gjort världens smarrigaste lasagne. Tror jag var konstant mätt hela lördagen!


Födelsedagsbarnet


Av mig fick han en flaska Amaretto


Mamma hade bland annat gjort dessa goda kakor till fikat. Är som havreflarn med philadelphiakräm emellan. Mumsigt!


Jag och Akilles hann med en vända ute i trädgården. Det var uppskattat! Blev så klart en vända med kameran också.

Vitt helvete

Jag har problem med allergi varje år och i år är definitivt inget undantag. Det är främst pollen, men även detta vita helvete. Hur folk kan välja att plantera dessa förstår jag inte för de luktar starkt och inte luktar det gott heller. Dessa står lite överallt dessutom i det området där jag bor. Som tur är inte utanför mitt fönster för då hade de faan fått ta bort dem!





Vad tycker ni om dessa buskar?

Nya frisyren

För ett par dagar sedan så tyckte jag att veckan gick extremt långsamt, men nu är plötsligt fredagen här. Konstigt det där med tid egentligen.

Sitter och väntar på att mamma ska komma. Ska följa med henne hem eftersom pappa firas i helgen. Kommer bild på presenten senare. Vill ju inte riskera att han får reda på det innan han får den :P

Medan jag väntar tänkte jag att jag skulle visa hur nya frisyren (snällaste Ida hjälpte ju mig med det i onsdags). Inte så jättestor skillnad, är bara lika långt på båda sidorna nu. Ville ha det så eftersom jag ska spara ut håret och då blir det bättre.

FÖRE


EFTER


En överraskning

Det är så klart roligt när man får en överraskning som denna på posten, visste inte ens att jag vunnit :D Sen att jag inte har någon Blu-ray-spelare är en annan femma... Men så klart kommer det bli en i framtiden och då har jag ju en film som väntar!


Regn, regn, regn

Ja, ni förstår kanske vad det gör hos mig idag... Gör inget annat än regnar och på det så är det så där grådassigt som gör att det känns som att man inte riktigt vaknar. Hatar sådana dagar! Jag går runt i en dimma och det enda som känns lockande är att krypa ner i soffan och kolla på en bra film (eller serie, serie-junky som jag är!).

Vad jag vill komma fram till är att regn och grådassigt väder suger. Vill ha sol nu, okey?! Bra, då säger vi det ;)


Movie-night

Känner att jag behöver lite avkoppling i form av en komedi där man inte behöver använda så mycket av hjärnan. Inte helt fel ibland, haha.

Tänkte i alla fall att jag skulle ge mig på och se Johnny English Reborn.

Har ni sett den?


Onsdag

Idag har det känts som torsdag hela dagen, blir liksom helfel. Men men, onsdag är det ju så klart!

Ida har varit här idag. Jag ska hjälpa henne med bloggen, så det har vi gått igenom lite. Så snart hon har bestämt teckensnitt och bild så ska jag sätta mig ner och fixa till det. Ida hjälpte mig i gengäld med håret. Hon klippte till det så att jag numera har lika långt på bägge sidorna. Tusen tack! Eftersom jag ska låta håret växa ut så är det snyggare om det är jämnt överallt.


Fiol

En av de två fiolerna pappa har (han kan inte spela), som hans pappa respektive hans farfar har gjort.


Min viktresa: Veckoresultat

Ni kanske märkte att veckoresultatet uteblev förra måndagen och det var helt och hållet medvetet. Ni tjejer kan säkert lista ut varför :P

Nu kanske ni tänker att det inte är måndag idag och ja det vet jag ju, men glömde det totalt igår så därför blev det en lite förskjutning.

Det fuskades något fruktansvärt när jag var sjuk (varje dag, inte okey!Så vill inte höra något om att man ska unna sig när man är sjuk... Det finns gränser.), så att jag gått upp det visste jag. Började köra hårt med GI igår så vad jag gått ner sedan dess det vet jag inte, men nu står det i alla fall på plus 0,2 kg. Det får jag väl ändå glad över med tanke på frosseriet som varit...




Hurt

Eftersom jag legat sjuk så tänkte jag bädda rent med nya lakan, men vad fick jag för det? Jo, jag skar mig på pappen som låg ihop med lakanet, vilket resulterade i att jag fick tejpa fingret för att det blev en glipa... Inte så märkvärdigt egentligen, men ont gör det likförbannat!

Bra finger också, haha.






Horoscope - daily reading

So fucking true, så ni fattar inte! Syftar så klart på det som står under Health... Det andra stämmer inte alls, haha.


Lördagsmys

På måndag så är det hårda tag som gäller igen med kosten. Det har (som vanligt!) slarvats fruktansvärt mycket när jag legat sjuk, vilket egentligen inte är en godtagbar ursäkt för att frossa i olika onyttigheter.

Därför så tänkte jag att det är lika bra att gå all-in (idiotiskt tänkt!) och äta lite chokladpudding med grädde ikväll. Jag har varit sugen på det ett tag nu så jag tänkte att det var lika bra att få det ur systemet, so to speak. Till det blir det en riktigt klassiker: Dirty Dancing!


Göm saxarna!

Just nu är jag så sjukt trött på mitt hår som jag inte får någon ordning på. Jag säger bara det, ni killar som har riktigt kort hår/rakat har det förbannat lätt. Är så trött på håret just nu att jag nästan har lust att ta till saxen själv. Det enda som stoppar mig är att det skulle se ännu värre ut (hur nu det är möjligt!?). Suck! I-landsproblem eller? Kanske det. men det skiter jag i. Vill jag klaga på mitt hemska hår så gör jag det :P


En sväng på stan

Har känt mig så förbaskat instängd i nästan en vecka nu när jag varit sjuk. Eller ja, helt fri från förkylningen är jag inte, men det går åt rätt håll. Man får vara glad för det lilla! I vilket fall som helst, så har jag äntligen varit ute idag (ett par vändor till affären räknas inte). Som vanligt tog jag på mig för tjock jacka vilket resulterade i att jag svettades som en gris (typ) och fick slänga av mig jackan. (Nejdå, jag klagar inte på vädret, bara min oerhörda förmåga att missbedömma temperaturen ute... Suck!)



Blev i alla fall en trevlig stund med Ida nere i stan. Följde med och hjälpte henne att leta efter en balklänning, men blev inget napp tyvärr. Roligt att få ses en stund var det i alla fall!

Horses

Jag är verkligen ingen hästtjej. Antalet gånger på hästryggen kan räknas på ena handens fingrar. Däremot så kan de vara fina att titta på. Jag och mamma passade på att knäppa några bilder under en av våra promenader tidigare i år, men de var inte så intresserade av att bli fotade utan fick bli på håll. Får nog allt bli fler försök framöver!


Morning

Ja, för mig är det morgon just nu... Har sovit dåligt i natt och vaknade för en dryg halvtimme sedan med huvudvärk. Ingen bra början på dagen och det där med att det hade vänt var nog bara bullshit. Känner mig fortfarande inget vidare, så ska ta och äta lite frukost och ta min sinova nu. Även den här dagen kommer att spenderas i sängen...

Young Adult

Som jag nämnde igår så bestämde jag mig för att se filmen Young Adult.



Handling: Mavis Gary är en författare av tonårslitteratur, som återvänder till sin lilla hemstad för att återuppleva sina tonårs glansdagar och återfå sin lyckligt gifte ungdomskärlek.



Mitt betyg: Jag hade kanske lite väl höga förväntningar på den här filmen, men för mig blev det bara platt fall tyvärr. Kan inte annat än tycka lite synd om den här stackars människan som inte har mycket till liv själv utan försöker istället få tillbaka sin gamla pojkvän som numera är gift och nybliven pappa. Jag är ledsen men jag kan inte tycka det här är underhållande. Hade det varit en film med glimten i ögat så hade jag kunnat svälja det, men det här var bara tråkigt och dystert. Inte ens de få roliga replikerna var särskilt roliga tyvärr. Inget bra betyg från mig med andra ord! Egentligen skulle jag bara vilja sätta en halv fjäril, men Charlize Theron höjer upp betyget något.


På bättringsvägen?

Känner mig faktiskt lite bättre ikväll, men om det beror på duschen eller att det faktiskt har vänt, det vet jag inte. Hoppas så klart på det senare, men förmodar att jag får vänta och se imorgon vilket det faktiskt är! Har spenderat större delen (läs nästan hela) dagen i sängen med datorn som sällskap. Jag har inte gjort annat än att kolla på serier och spela The Sims Social. Därför tänkte jag ge mig på något "helt annat" nämligen titta på en film istället. Vilken variation, eller hur, haha. I vilket fall som helst så ska jag se Sherlock Holmes - Game of shadows.


Movietajm

Tänkte att jag skulle ta en paus från serierna och The Sims Social ett tag (ja, det får man göra en hel dag när man är sjuk :P) och se en film. Har en bra tag tänkt se Young Adult men har inte blivit av, så tänkte passa på nu!



Någon som sett denna? Var den bra?

Vättern




RSS 2.0