Min viktresa: Veckoresultat

När jag ställde mig på vågen i morse så var det lite ångestladdat eftersom det blev lite fusk i helgen med våfflor, en liten minisemla, provsmakning av bakning, bär (som inte får ätas under kickstarten) och korvgrillning. Blir lätt lite mer när det hälsas på hos föräldrarna men vi höll igen bra jag och mamma ändå. Inget snacks till kvällen som det brukar bli. Den kommande helgen kommer spenderas hemma så då blir det inget fusk förutom eventuellt lite bär  till kvällen i så fall.



Jag blev glatt överraskad när vågen visade att jag under första veckan gått ner 3,1 kg. Woohoo! Det tycker jag är en mycket bra första vecka och det var över förväntan. Visserligen är mycket av det vätska, men det är ändå mycket bra. Jag är mer än nöjd! Det ger definitivt ökad motivation.




Kommentarer
Postat av: zwampe

Hej! Kul att vi bor i samma stad..Vad gör du får att gå ner i vikt?. Kämpar själv men har så dålig karaktär när det gäller godis. Har du bra tips?



2012-03-26 @ 17:55:29
URL: http://zwampe.blogg.se/
Postat av: zwampe

Tack för ditt snabba svar..jag tror mest det är en dum ide jag har jag behöver inte godiset..skulle lätt kunna byta ut det mot t ex färsk ananas det älskar jag. Kan man hitta GI recept någonstans?. Jag vill få bort ca 10 kg sen är jag nöjd. O du e stark o du kommer lyckas bra=)

2012-03-26 @ 18:55:50
URL: http://zwampe.blogg.se/
Postat av: zwampe

Tack så mycket ska kika efter det=).

2012-03-26 @ 21:21:17
URL: http://zwampe.blogg.se/
Postat av: evelina

Riktigt bra jobbat! :))

2012-03-26 @ 22:27:22
URL: http://evelinakrantz.blogg.se/
Postat av: alice

hej! är du intresserad av att följa varandra via bloglovin? Så fall, lämna en kommentar när du följer mig så gör jag detsamma!Ha en toppen dag! puss! :) / alice :D

2012-03-27 @ 15:29:47
URL: http://aliceklevelid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0