Dukan-frukost: Galette

DUKAN GALETTE

Portioner/antal: 1

Ingredienser

1 st

ägg

2 msk

havrekli

2 msk

kesella

Gör så här

  1. Blanda allt i en skål och smaksätt med lite salt eller sötningsmedel. Häll några droppar olivolja i en stekpanna, häll ut smetet och platta ut den med en gaffel. Stek galetten i 2-3 minuter på varje sida.

Serveringsförslag

Som pannkaka med kanel på. Som blini med rom, räkor och en klick keso.

o    SÖT - söta galetten med lite strösötmedel och ät med minikeso och kanel

o    SALT - salta galetten och servera med påläggsskinka, bacon med låg fetthalt.

o    LYXIG - salta galetten och servera med löjrom eller räkor, rödlök och en klick light kesella

Jag serverade min galette med en omelett ovanpå och lite bacon. Perfekt frukost eftersom man automatiskt får i sig den obligatoriska havreklin.






Kommentarer
Postat av: Matilda

ser gott ut :)



sv: jasså, aldrig kul med tråkiga nyheter /:

allt är bra med jag, förutom lite feber, hosta och täppt i näsan ^^

2011-09-06 @ 12:56:10
URL: http://twinturbot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0