Namnlös novell/bok

Nu känns det faktiskt som att det äntligen har lossnat lite på skrivfronten. Visst, jag har börjat skriva om början på en novell (eller bok) som jag började på för längesedan och jag har faktiskt en annan som jag kommit längre med som jag borde skriva på först, men ändå skönt att vara igång.

Blev inte många rader skrivna, men kan dela med mig av det jag skrivit så här långt:

"Utanför hörde hon taxin tuta en andra gång. Hon öppnade dörren och vinkade för att visa att hon var på väg. En sista titt i spegeln visade ett lugnt ansiktsuttryck men inombords var hon riktigt nervös. Detta var fösta gången hon skulle flyga med ett större flygplan och magen var full av fjärilar inför tanken att sitta i det stora planet när det lyfte från marken. Nervös inför det faktum att hon inte visste vad som väntade.
-Var inte löjligt, du klarar det här. Det finns absolut ingenting att vara nervös för, mumlade hon tyst till spegelbilden i ett försök att stoppa tumultet inom henne.
   Ytterligare en tutning från taxin avbröt hennes granskning.  Hon grep ett stadigt tag om resväsken och tog ett djupt andetag innan hon med ett leende gick ut genom dörren till den väntande taxin på uppfarten till huset."

Något som är värt att skriva vidare på?


Kommentarer
Postat av: Matilda

vad duktig du är !!! :) du ska helt klart fortsätta på detta !! :D

jag har skrivit en hel del själv, men det är flera år sen nu. har en önskan och vilja att skriva skriva skriva, men hittar inga ord förtillfället.. hoppas dom kommer snart, frustrerande att vilja så mycket...sv: jaa hoppas verkligen FB inser o gör om. tror dom är rädda för att google+ ska "ta över"...

2011-10-01 @ 16:44:03
URL: http://twinturbot.blogg.se/
Postat av: Michaela

ojaaaaa :D :D

2011-10-01 @ 17:03:35
URL: http://michaelaweijnblad.blogg.se/
Postat av: Ida

Absolut att det är! Mer!! :)

2011-10-01 @ 18:51:12
URL: http://preciselyexactly.blogg.se/
Postat av: Matilda - FOTO

jaa, fortsätt det va jättebra :)

2011-10-02 @ 09:14:52
URL: http://moobyjo.blogg.se/
Postat av: johanna

Det är riktigt jobbigt!

Jag har faktiskt inte pratat med honom än :)

2011-10-02 @ 13:18:38
URL: http://nattstad.se/johannalicious

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0