Dag 1 - igen

Åter igen ger jag mig på sluta-äta-godis-tåget. Skam den som ger sig! Jag har under flera månader ätit godis som innan, dvs varje dag, men när jag ställde mig på vågen i lördags och insåg att jag väger mer än jag någonsin gjort så fick jag nog. Vill sluta i tid för blir ju bara svårare och svårare ju längre det går. Men vikten är ju inte enda anledningen så klart. Vill leva ett normalt och friskt liv utan ett ständigt sug. Klart det kommer att vara bra och dåliga dagar, men bara att härda ut för de lär ju komma mer och mer sällan med tiden.

I vilket fall som helst så har dag 1 gått oerhört bra. Jag har faktiskt inte haft ett enda sug efter godis. Helt otroligt! Jag tror att det beror på att jag bestämt mig den här gången, att jag VILL lyckas! Men än är det långt kvar tills jag kan slappna av och inte leva dag för dag, så behöver verkligen allt stöd jag kan få!


Kommentarer
Postat av: monika

Hur går de me dukan? Ja börja min första dag i da. So far so god. Vi får kämpa på

2011-11-07 @ 20:06:07
URL: http://mamoma-mamoma.blogspot.com
Postat av: Elin

Dom tre första dagarna kan vara riktigt dryga när det gäller att sluta med sötsaker. Men det är bara att kämpa och kämpa.. Du kommer klara det :) Testa att ta ett glas ljummet vatten när du blir sugen på något sött. Ha d gott.

2011-11-07 @ 20:17:35
URL: http://zidde.blogg.se/
Postat av: Mamma

jag är med dig..hoppas att det verkligen kommer att gå bra :)hör av dig om du behöver hjälp !

styrkekramar till min älskade dotter <3

Mamma

2011-11-07 @ 21:48:36
Postat av: Matilda

du är duktig som fortsätter försöka, det är tufft-men inte omöjligt !! :)

själv har jag lite mycket för tillfället men min plan är att satsa stenhårt från 1januari och göra så gott det går fram till dess. lycka till :)

2011-11-09 @ 12:22:43
URL: http://twinturbot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0