Good night sweetheart, well it's time to go

Idag har det blivit lite (läs mycket) dåligt med bloggandet. Tillbaka i skolan igår igen och redan rätt så trött på att gå dit. Ska bli skönt att sluta om ca 7 veckor.

Idag är det tisdag, vilket betyder egna studier hemma. Jag gjorde det jag skulle redan igår så jag slapp skolarbete idag. Ibland har jag allt lite framförhållning ;)

Mamma kom hit idag och hjälpte mig att rensa ur mitt förråd. Blev en full bil med skräp och saker som ska skänkas. Blev så fint och luftigt inne i förrådet nu och det var riktigt skönt att bli av med allt ska jag säga er! Nu är det bara lägenheten kvar som ska rensas på onödigt bråte.

Jag älskar verkligen att rensa och slänga! Det känns nästan som att en börda har släppt från mina axlar. Känner nästan ett lugn.

Det var efter att jag läste boken Rensa i röran med Feng Shui som jag kunde släppa taget om saker som var "bra att ha".Det smittade av sig på både mamma och mormor. Appropå mormor, så måste jag bara säga att hon brukar alltid säga att det är jag som startade allsammans... men det var faktiskt hennes bok jag läste så det klart att det var hon. Eller hur ;)

Men nu blir det faktiskt alldeles strax sängen för det är ju en dag imorgon också och jag har inte riktigt vant mig vid att behöva gå upp tidigare igen!

Sov gott!

Kommentarer
Postat av: mysan

hoppas du får en härligt onsdag! :)

kram

2011-05-03 @ 22:52:28
URL: http://myedenvad.blogg.se/
Postat av: mysan

tack desamma! göru?

2011-05-04 @ 19:10:56
URL: http://myedenvad.blogg.se/
Postat av: krle

sv: taack :)

Haft en bra dag då ? :)

2011-05-04 @ 19:15:30
URL: http://www.nattstad.se/krstojkrle
Postat av: mysan

samma här :) har ni de kallt?

2011-05-04 @ 19:17:19
URL: http://myedenvad.blogg.se/
Postat av: paulina

sv; njaa. inte så.. min farmorsmor dog inatt..

2011-05-04 @ 19:48:21
URL: http://stuupidgirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0