Vill ha!

Salad Chef såg jag reklam på och verkar riktigt bra. Speciellt eftersom jag verkligen hatar att skära grönsaker och oftast struntar i det istället!

Har ni testat en sådan här?

Så här står det om Salad Chef:
Med Salad Chef kan alla göra fantastiska sallader, och så mycket mer på nolltid. Mixade sallader, fruktsallader, potatissallader, pastasallader - vilken sallad som helst på bara några sekunder. Strimla dina salladshuvuden på en sekund, hacka potatis snabbt och enkelt och dela kycklingbröstet på nolltid! Men det är inte allt. Med Salad Chef kan du göra fantastiska soppor och grytor, spektakulära tilltugg, otroliga goda förrätter och mycket mer.

Salad Chef är också en höghastighetscentrifug för din sallad. Skölj och blöt din sallad i den smidiga innerkorgen, placera den i behållaren, sätta på spinninglocket och snurra. Salad Chef använder sig av en centrifugerande höghastighetsteknologi, som spinner din mat torr på bara några sekunder.

Salad Chef kombinerar hög kvalitet och innovation med enkla och praktiska lösningar. Bakom den unika konstruktionen ligger gedigen tysk ingenjörsteknik. Hack- och skärbladen är gjorda av rakbladsvasst och härdat rostfritt stål. Locken sätts lätt fast för enkel och säker hantering. Dessutom medföljer ett praktiskt skydd för säker förvaring. Behållarna är glasklara, extra hållbara, krossäkra och testade för att hålla i åratal.

När maten är klar är det bara att servera den i samma snygga behållare. Det är bara att knäppa på det speciella förvaringslocket och sätta in det i kylskåpet, eller för fräsch förvaring om du vill ta maten med dig.

Med Salad Chef är även rengöringen en barnlek. Det är bara att trycka på knappen och använda den speciella rengöringsborsten . Till och med de minsta matresterna försvinner. Sedan är det bara att skölja av eller ställa det i diskmaskinen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0