♥ Dag 8 ♥Min vana att ständigt skjuta upp saker och göra det i sista minuten är en vana jag önskar att jag inte hade. Gäller inte allt, men brukar handla om städning, ringa viktiga samtal och skolgrejer. Egentligen VILL jag ju få undan saker och ting så snart som möjligt, men ändå så gör man det sista sista dagen eller ett par dagar innan beroende på vad det gäller. Det är en vana jag verkligen vill bryta!

Kommentarer
Postat av: Matilda

usch det där med att skjuta upp saker är jag expert på!! och det är ju så dumt för man vill ju egentligen få saker gjort så man kan "bocka av" dom .. dumt hur man tänker ibland helt klart! :psv: tack. jo det är aldrig roligt med avslut på något sätt, men det känns ändå helt okej nu så det blir nog bra snart :)

har en tjej som ska fixa min bloggdesign till det bättre, vi ska bara lycka synka ihop oss och prata ihop oss om saker o ting först vilket är lättare sagt än gjort, men snart så :p

ja melodifestivlen är hemskt egentligen. det blir bara sämre och sämre för dom släpper in vad som helst. dom släpper in artisterna, inte bidragen vilket är jättedumt. det skulle kunna gå mycket bättre för sverige i esc om vi bara öppnade ögonen igen!!

2011-02-16 @ 16:26:33
URL: http://twinturbot.blogg.se/
Postat av: Sandy - Motivationsbloggen

sv: Vad bra att du väljer bort bantning, i längden så gynnas man bättre av att gå ner hälsosamt genom motion och inte till size 0 som du säger (:

2011-02-16 @ 19:12:49
URL: http://sandyhall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0