♥ Dag 7 ♥Det finns ju massor saker som jag skulle vilja göra om jag fick en miljon, men tyvärr skulle den miljonen inte räcka till allt. Det första jag skulle göra är dock att betala av CSN, så man slapp det, och sedan skulle jag betala av datorn och andra, mindre, avbetalningar jag har.
Jag skulle även lägga undan pengar som jag kunde köpa nya kläder för den dagen jag har nått mitt mål att komma i form och att komma i mina gamla kläder. Jag skulle även ordna så att min lägenhet äntligen blev klar, inredningsmässigt.
En del av pengarna skulle jag så klart sätta undan på ett pensionskonto, så att jag har lite pengar den dagen det är dags att gå i pension.
Beroende på hur långt den där miljonen skulle räcka så skulle jag gärna vilja betala av en del av mina nära och käras skulder så att de fick det lite lättare.

Kommentarer
Postat av: ROBIN HOOD - gratis designhjälp

hejsan, jag undrar vadå folk tycker om aktiva listan på blogg.se, jag har skrivit ett inlägg vad jag tycker, lust att ge din åsikt? :)

http://robinhoods.se/2011/february/aktiva-listan.html#comment

2011-02-15 @ 11:21:34
URL: http://robinhoods.se
Postat av: Tiniusmariam

Hi, how did you have the time to update you web site if you are so busy as your picture in your home page ? Good luck for your interesting links pages.

2011-09-07 @ 14:02:15
URL: http://tiniusmariam.blognext.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0