Friday the 13th

Har precis sett re-maken av den gamla skräckklassikern Fredag den 13:e. Självklart kommer det då en liten recension.Handling: Clay Miller letar efter sin försvunna syster och hamnar i ett ödsligt skogsområde i närheten av den legendariska platsen Crystal Lake. Bakom ett mossbevuxet träd hittar han en fallfärdig gammal stuga, men huset visar sig inte vara det enda som legat gömt i skogen. Trots att Clay varnas av både polis och lokalbefolkning fortsätter han att söka efter sin syster Whitney. Han får oväntat hjälp av Jenna, en ung kvinna som tillsammans med sina collegekompisar rest till Crystal Lake över helgen. Men den upptäckt de båda gör är värre än de kunna förställa sig i sin värsta mardröm. Föga anar de att det skogsområde de trängt in i regeras av massmördaren Jason Voorhees...Mitt betyg: Jag brukar inte vara något större fan vad gäller re-makes på grund av att de alltid (ofta) ändrar i handlingen och att det alltid ska vara en massa naket med. Varför? Blir ju knappast bättre för det, snarare tvärtom. Ja, för oss tjejer i alla fall, vi vill ju kunna se en skräckis utan att se massa halvnakna tjejer överallt! Vad är de halvnakna killarna? ;)
Den här filmen var inget undantag vad gäller något av det jag skrev ovan. Men trots det så tyckte jag ändå att detta var en hyfsat okey re-make, mot vad slaktningen av Halloween var... Sedan var det helt klart ett plus att Jared Padalecki från TV-serien Supernatural var med i filmen, haha. Bara för det så får filmen en halv fjäril extra!


Kommentarer
Postat av: Steph

HAHAH!!! Håller fullkomligt med, filmen blir inte ett dugg bättre för att en naken brud springer runt o tjoar!! Men det e tydligen vad som behövs för att få killar att titta istället för att ränna ute!! :S

2011-04-25 @ 12:41:46
URL: http://nattstad.se/Stephaniiee

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0