♥ Samvetets röst ♥

I ett tidigare inlägg så nämnde jag att jag höll på att läsa en bok, som jag nu läst ut. Boken heter Samvetets röst av Helen Fielding. Det är samma författare som gett oss böckerna om Bridget Jones.Handling: Rosie är anställd på en PR-byrå i London och förtrollas av swn galmourösa kändisvärlden. När TV-stjärnan Oliver upptäcker henne blir hon ett lätt offer. han är lite äldre, världsvan och en erfaren förförare. Rosie anar inte att Oliver har för vana att förstöra sina kvinnors självförtroende. Det börjar med påpekanden om hennes klädsmak och städvanor och snart är det medvetet elak kritik av hennes utseende och personlighet. Sakta men säkert knäcker han Rosies självkänsla.
Till sist ser Rosie bara en utväg: att fly. Om hon inte lämnar Oliver och London kommer hon att förvandlas till en jämrande knähund!

Just på grund av att författaren även skrivit om Bridget Jones så hade jag förväntat mig att Samvetets röst skulle hålla samma stil. Att den skulle vara ganska lättsam att läsa och riktigt underhållande. Tyvärr måste jag säga att jag blev lite besviken eftersom den här var djupare än de om Bridget Jones. Missförstå mig inte, det är absolut inget fel med det, men det var inte vad jag hade väntat mig.

Mitt betyg:    


Kommentarer
Postat av: Caroline

svar; Varsågod (:

2010-06-22 @ 21:44:10
URL: http://luggsliten.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0