♥ The same mistake again ♥

Jaha, så åkta jag dit igen då. Vet inte ens varför jag gjorde det, så himla korkat! Men det är bara att kämpa vidare. Jag ska INTE ge upp!



"When you make a mistake, don't look back at it long. Take the reason of the thing into your mind and then look forward. Mistakes are lessons of wisdom. The past cannot be changed. The future is yet in your power." (Hugh White)


Kommentarer
Postat av: Michaela

Hej, ja men det kan jag fixa :):)



Ja det var ju skit oxå, hade vart kul o träffats :)



Okej vad tråkigt, hoppas hon inte ändrar sig idag då :) annars kan du ju höra av dig, vet inte vart vi ska festa innan än men :P



Kramar <3

2010-08-27 @ 09:15:59
URL: http://michaelaweijnblad.blogg.se/
Postat av: Matilda

ibland tänker jag att det är dumt med förbud, men ska man sluta är det klart svårt att "dra ner" på saker som godis för att sedan äta mindre och mindre, då är det kanske ändå lättare att ta bort det helt och hållet....

rörig kommentar detta, men förbud blir så hårt och då slår det även hårt när man inte lyckas fullt ut... hur man ska göra för att det ska bli så bra som möjligt vet jag dock inte, jag ger upp så fort jag börjat nästan hela tiden för då kommer tankar som att "jag orkar inte bry mig ändå" och liknanade..

2010-08-27 @ 17:30:02
URL: http://twinturbot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0