♥ Candy love ♥

Tänkte ge er lite update om hur det går med godiset.

Det har nu gått nästan en vecka (är inne på sjätte dagen) utan godis och idag kom suget. Måste vara något magiskt med just den sjätte dagen för det var ju likadant förra veckan och sedan åkte jag dit i måndags.

Kan säga att det blev lite jobbigt med en kompis förut, tror han blev sur på mig när vi pratade på msn, och direkt kommer suget. Suget att tröstäta. Men jag SKA stå emot!

Kommentarer
Postat av: Matilda

jag har hört att oavsett vad man ska börja med för nya vanor eller sluta med för ovanor, vare sig det handlar om att träna, äta frukost, sluta röka eller vad som helst.

Om man klarar av det i 6 veckor är det mycket lättare att fortsätta efteråt och inte falla tillbaka igen. Nu vet inte jag om det stämmer, men det låter i alla fall rimligt tycker jag! Så att börja med ett 6 veckors mål kanske är en bra plan om man ska börja/sluta med något? :)

2010-08-21 @ 18:02:48
URL: http://twinturbot.blogg.se/
Postat av: Matilda

nu ska jag försöka svara på alla kommentarer i ett här också ;pjag kommer självklart skriva och uppdatera om handlingsplanen och träningen (när jag drar igång) på bloggen, tror dessutom att jag kommer tjuva lite av din handlingsplan för jag tycker den är väldigt bra - lite persoliga justeringar bara ;pdet är alltid kul när man ser tydliga resultat, även om det ofta är svårt att se dom själv..ska kolla upp lite mer om den där träningen, all träning man kan göra hemma är extra bra tycker jag! jag är inget för att gå på gym, har testat det men jag trivdes inte alls.

2010-08-21 @ 18:07:25
URL: http://twinturbot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0