♥ Svenskar och furu - vad är grejen? (2009-10-05) ♥

Nu är jag också svensk, men vad är grejen liksom? Efter att ha sett alla program med Simon och Tomas, så förstår man hur vanligt det faktiskt är med så kallade furu-hem. Furu, furu, fur överallt! Det är ju inte ens snyggt! Jag är själv uppvuxen i ett hem där det INTE är furu överallt, så jag förstår verkligen inte alls varför man inreder, oftast, ett helt hem med furu möbler. Värst är det när även golv och tak är i furu. Det får mig att rysa, men inte av välbehag kan jag säga.

Okey, nu har jag också ett några möbler i furu-liknande matrial (är ialla fall trä), men absolut inte med vilje. Köksbordet med stolar har jag helt enkelt inte målat än eftersom jag inte kan bestämma mig för färg. Byrån och skrivbordet ska också bytas ut, men har inte haft råd med det än. Men jag lovar att det kommer att bli ändring på det snarast möjligt! Det enda jag tycker är snyggt och som är i trä det är golvet. Älskar trägolv av någon anledning. Kanske just för att man kan lägga på stora mysiga mattor på det. Fast det ska helst vara lite mörkare trä då.

Vad tycker ni om furu?


Kommentarer
Postat av: ells

fin blogg.

2010-04-02 @ 21:47:13
URL: http://desideriaa.wordpress.com
Postat av: fanny- MIG & mode

Fin blogg! Gillar designen!Checka gärna min också!Deltar även i Nelly.com ´s bikinitävling. Och har gjort min drömbikini, den kan bli verklig, OM du hjälper mig och röstar.

Tycker du att den är fin, lägg jättegärna en röst, skulle bli OTROLIGT glad!!http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=FeOUe3NnXgaFkXDnsQ7YpFotbc0QtUBxyNFQ#bikiniGallery

2010-04-03 @ 01:17:59
URL: http://fannyhilding.blogg.se/
Postat av: H

fin blogg. :)

2010-04-03 @ 10:19:25
URL: http://hannatthorn.blogg.se/
Postat av: Jeanette

haha, jag blev också helt förfärad när jag såg deras program. Jag förstår inte heller grejen! :P

Och har man vissa möbler av detta material, så är det som du säger, troligen för att man inte har råd eller haft tid att måla. Men, vissa människor verkar verkligen jobba för att få in så mycket furu som möjligt!!

2010-04-05 @ 14:17:15
URL: http://honnettan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0