♥ Snart iväg ♥

Alldeles strax så är det dags för mig att ge mig iväg till kvällslektionen. Jag har verkligen ingen lust alls! Skulle mycket hellre sitta här och blogga med er mina underbara läsare. Men tyvärr så man ju tvungen att göra saker man inte vill. Jag kan ju alltid trösta mig med att jag är ledig från webbdesignen imorgon och på onsdag.

Solen skiner förresten idag också. Härligt! Jag får ju i alla fall njuta lite av det fina vädret ner till skolan, så det gäller ju att se det positivt!

Medan jag är borta så ska jag fundera ut ett riktigt bra inlägg som ni får ta del av ikväll. Ha en fortsatt bra dag och hoppas att ni passar på att vara ute i det fina vädret :)


Kommentarer
Postat av: DONKEN

hehee, läste inläggett under också, och ja, jävligt tänkvärt! :P snygga kläder du hade där också. ett liknande halsband fast med mer bling och glitterstenar i vitt, hittade jag på b young, o jga tyckte det passar perfa till ringen.. höhö. :P



skriv väldigt gärna MASSOR om det övernaturliga och allt som du upplevt, jag sitter som fastklistrad när jag läser om sånt. :P har du sett spöken nån gång? jag har sett ett på irland.... läskigt vare men coolt såhär i efterhand. pöss!

2010-04-12 @ 19:02:01
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: tava ;*

hoppas allt rä bra med dig :d

2010-04-12 @ 19:21:14
URL: http://tavas.blogg.se/
Postat av: Jennie

SV ; den är så otroligt vacker !

2010-04-12 @ 20:16:22
URL: http://sheislost.blogg.se/
Postat av: mikkan

fin blogg!:D

2010-04-12 @ 20:27:24
URL: http://miiikkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0