♥ Movie x2 ♥

Jag har precis kollat klart på en film och nu blir det nästa.

Först ut var Disturbia. En thriller som jag sett tidigare, men klart värd att se igen.

Handling: Kale Brecht (Shia LaBeouf, "Transformers") har dömts till tre månaders husarrest och tillbringar dagarna med att spionera på grannarna. Allt är bara på skoj tills situationen får en skrämmande vändning. Kale inser nämligen att hans granne är en seriemördare - men han kan inte bevisa någonting, inte övertyga någon och inte lämna huset utan att starta övervakningslarmet. Med hjälp av sina vänner gör Kale allt han kan för att avslöja sanningen - men en kallblodig mördare är kanske lite för mycket att hantera? Kale och hans vänner har ingenstans att gömma sig och ingenstans att ta vägen när deras liv står på spel... (lånad från lovefilm.se)





Filmen som jag nu tittar på är Zorro - den maskerade hämnaren, som går på 3:an. Även den har jag sett tidigare, men det var ett tag sedan.

Handling: Det har gått tjugo år sedan Don Diego De La Vega i egenskap av den legendariska maskerade hjälten Zorro framgångsrikt bekämpat de spanska förtryckarna i Alta California. Don Diego fick emellertid betala ett mycket högt pris för sin kamp. Hans hustru Esperanza dödades, dottern Elena blev bortrövad och själv hamnade han i en mörk fängelsehåla. Mannen bakom allt detta var den grymme spanske guvernören Don Rafael Montero. Don Rafael planerar nu att förvärva Alta California från Mexicos president, general Santa Anna. Detta skall ske med hjälp av stora mängder guld, som utvunnits av slavarbete i en hemlig gruva. För att förhindra denna plan, vilken skulle leda till ett nytt förtryck, måste Don Diego hitta en ung efterträdare, som kan ikläda sig Zorros svarta mask... (lånad från lovefilm.se)




Kommentarer
Postat av: Matilda

kollade på disturbia jag också, riktigt bra film :D

2010-04-24 @ 01:00:54
URL: http://twinturbot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0