♥ Dröm eller verklighet? ♥

För inte så längesen så var jag med om något mycket obehagligt. Inte bara en gång utan tre! Första gången det hände så blev jag faktiskt riktigt rädd och fick lite smått panik. De andra två gångerna kände jag ett starkt obehag.

Första gången det hände var för kanske 1-1 ½ månad sedan. Jag vet inte om jag fortfarande sov eller om jag var i det där skedet precis innan man vaknar. Om det var det senare så var det precis som om jag fastnade där. 

Jag låg i min säng och sov och helt plötsligt ser jag allt omkring mig, precis som om jag vore vaken, men jag kan inte röra mig. Det enda jag kan röra är ögonen som om jag vore helförlamad, med enda skillnaden att jag faktiskt känner sängen under mig, handen på magen och täckets tyngd ovanpå mig. Efter vad som känns en evighet så lyckas jag skaka på huvudet så att jag vaknar på riktigt. Och det krävs det mycket kämpande för att göra!

Sedan dess har det hänt två gånger till, en gång i sängen och en gång när jag somnade i soffan.

Jag har pratat med mamma om det här och tydligen så finns det en släkting som brukade vara med om samma sak. Fast han hamnade utanför sin kropp och kunde förflytta sig till en annan plats. Han kunde sedan berätta för människor han kände om konversationer dom hade haft.

På ett sätt är det ganska obehagligt men om jag skulle uppleva samma sak till slut som släktingen så vore det ganska häftigt samtidigt. Vem vill inte ha en sådan "kraft"?

Har ni varit med om något liknande eller något annat som ni inte kan förklara? Berätta gärna!
Kommentarer
Postat av: Annika

Riktigt obehagligt.

Vet inte om jag varit med om något liknande, men brukar drömma att jag vaknar och stiger upp som vanligt och allting blir fel och det händer hemska saker. Sedan tror jag att jag inte kan väcka mig själv eftersom jag tror att jag redan är vaken. Hatar de drömmarna.

2010-04-09 @ 13:38:30
URL: http://annikaandersen.se
Postat av: simone

Du skriver riktigt bra du! :)

2010-04-09 @ 13:54:00
URL: http://fattybom.se
Postat av: DONKEN

häftigt! försök nästa gång det händer då, att se dig själv lyfta och gå iväg liksom i "frömtillstånd" fast ändå inte. det här med klervoyans tycker jag är jävligt ballt. testa nästa gång, och skriv om det så jag får veta om det funkade. :)

svar: blir att köpa massa nya kläder, kanske en tripp till ullared? :P

2010-04-09 @ 14:05:27
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Shit vad läskigt!Blev du inte rädd?

2010-04-09 @ 14:05:47
URL: http://ilovewords.se
Postat av: Vanessa

Fin blogg :)

2010-04-09 @ 14:36:22
URL: http://nessiesplace.blogg.se/
Postat av: milkshake - lou

svar: hihi, jag vet inte än :D själv då? :*

2010-04-09 @ 17:25:52
URL: http://milkshake.blogg.se/
Postat av: Anonym

http://sv.wikipedia.org/wiki/Klardr%C3%B6mmande utveckla de hela!! =p tack för asbra blogg

2010-04-09 @ 19:03:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0